Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – Sporting Lisabon

2:0

konec (0:0)

05.12.2017, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Skupina D • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.44 4.82 7.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Jérémy MATHIEU - 2:0

90+2

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak přece jen přichází druhá radost katalánského týmu, který v poslední minutě utkání pečetí své vedení! Na levé straně se dostal k centru Denis Suárez, jehož přízemní nákop si smolně do vlastní sítě srazil JÉRÉMY MATHIEU – 2:0!

90+1

Tak to byla další velká šance Barcelony na navýšení vedení! Messi chytrou kolmicí posunul míč na Denise Suáreze, který byl sice bráněn vracejícím se obráncem, přesto se mu však podařilo zakončit. Patrício nohou vytáhl jeho střelu na rohový kop!

82

S příchodem Lionela Messiho se zároveň výrazně zvýšil počet šancí španělské Barcelony! Denis Suárez mu tentokrát přenechal prostor pro zakončení, jeho střela protáhla Patrícia a donutila ho k zákroku! Následovat bude rohový kop Barcelony.

75

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Paulinho.

68

Uzle kolem pokutového území Sportingu Lisabon se utahují! Lionel Messi nyní vymyslel přesnou přihrávku na Luise Suáreze, který mohl ohrozit branku soupeře. Z ostrého úhlu ale barcelonský střelec napálil pouze nohy vybíhajícího Patrícia!

64

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Gerard Piqué, přichází Sergio Busquets.

64

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Bruno César, přichází Fábio Coentrão.

63

Z ničeho nic jsme viděli neskutečnou šanci Sportingu Lisabon na vyrovnání! Bas Dost zůstal za obranou Barcelony naprosto osamocen, dostal míč přímo na nohu a z voleje pálil na branku soupeře! Cillessen se stihl včas přesunout a skvělým zákrokem zachránil vedení Barcelony! Dost to vzal s úsměvem a protivníka ještě za kvalitní zákrok pochválil.

61

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Aleix Vidal, přichází Lionel Messi.

59

59. Paco ALCÁCER - 1:0

59

Barcelona právě vstřelila branku!
Necelá hodina hry je za námi a máme zde úvodní zápletku dnešního utkání! Rohový kop poslal Denis Suárez přímo na hlavu PACA ALCÁCERA, který se nemýlil a rozjásal zaplněný Camp Nou – 1:0!

46

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Alan Ruiz, přichází Bas Dost.
Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Ristovski, přichází Gelson Martins.

35

Poprvé se žlutí i na straně Barcelony. Nelson Semedo dostal žlutou kartu a znamená to, že v prvním zápase katalánského klubu v osmifinále Ligy mistrů bude chybět! Navíc je tu standardka Sportingu.

30

Po půlhodině hry musel skotský rozhodčí Thomson poprvé vytáhnout kartu žluté barvy. Na půlící čáře poslal nepěkným způsobem Piquého k zemi Alan Ruiz.

25

Luis Suárez měl v polovině prvního poločasu největší příležitost na otevření skóre! Šikovně si ve vápně obhodil posledního obránce, u míče byl dříve než brankář, ale i přesto již neměl dostatek prostoru k obstřelení Patrícia! Gólman Sportingu byl rychle venku z branky a skvělým zákrokem zabránil nejhoršímu!

10

Denis Suaréz nabral na levé straně velkou rychlost, z ničeho nic prolétl až do pokutového území, odkud zkoušel přízemním centrem hledat nabíhající útočníky! Balon prolétl malým vápnem Sportingu a nikým netečován zamířil až do zámezí. Barcelona ale znovu ukázala, že po stranách by to mohlo jít.

FC Barcelona – Sporting Lisabon

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Alcácer (Denis Suárez), 90+2. Mathieu (Denis Suárez) (vla.)

Karty:   35. Semedo (BAR) – 30. Alan Ruiz (SPL)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:13.

FC Barcelona: Cillessen – Semedo, Piqué (C) (64. Busquets), Vermaelen, Digne – Rakitić, A. Gomes, Denis Suárez – Aleix Vidal (61. Messi), L. Suárez (75. Paulinho), Alcácer.
Náhradníci: ter Stegen – Busquets, Messi, Paulinho, Deulofeu, Alba, Roberto.

Sporting Lisabon: Patrício (C) – Piccini, Mathieu, Coates, B. César (64. Coentrão) – Ristovski (46. G. Martins), Battaglia, W. Carvalho, Acuňa – B. Fernandes – Alan Ruiz (46. Dost).
Náhradníci: Salin – Coentrão, A. Pinto, Podence, Dost, Palhinha, G. Martins.

Rozhodčí: Thomson – Mulvanny, Stewart (všichni Skotsko)