Menu

Fotbal

Juniorská liga – Čechy

FC Slovan Liberec – AC Sparta Praha

1:2

konec (0:1)

20.11.2017, 13:00 • Frýdlant v Čechách - UMT • 15. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 4.21 4.5 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:26:48)
Je dobojováno! Hosté dnes měli po většinu utkání navrch, jenže v úvodu se do větších příležitostí nedostávali. Pět minut před koncem první půle otevřel skóre kapitán Matoušek. Pojistku přidal v 79. minutě Dao, jenže Liberec ještě nic nevzdal a tři minuty před koncem snížil střídající Micovčák. Víc už se ale nestalo, tři body tak putují na konto Pražanů!

90+2

Konec zápasu.

90+1

Hrálo se u rohového praporku na polovině Sparty. Hostující zadáci se dostali k míči a zvolili dlouhý nákop na útočnou polovinu.

89

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lamine Traore, přichází Vojtěch Čmelík.

88

Do vápna se snášel zajímavý centr, domácí se dožadovali odpískání ruky! Hlavní rozhodčí ale zůstává klidný, pokutový kop to nebude!

87

Liberec právě vstřelil branku!
Domácí ještě dramatizují vývoj tohoto utkání a snižují! Na konci celé akce byl zakončující ERIK MICOVČÁK, který nedal hostujícímu brankáři šanci!

86

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Srdan Plavšič, přichází Lukáš Čajkovský.

85

Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Filip Havelka, přichází Petr Šustek.
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Tom Ulbrich, přichází Petr Petr.

84

V hlavní roli znovu Kazda. Ten šel do vzdušného souboje s rukou nahoře. Tou zasáhl svého protihráče, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu.

83

Kazda si míč naváděl na střed. Jeho následná střela skončila hodně vysoko nad hostující brankou! Další práce pro brankáře Sparty.

81

Útočný faul odpískán domácím. Hosté už nikam nespěchají, rozehrávky se ujme z vlastního pokutového území brankář Vojtěch Vorel.

80

Liberečtí by se rádi pokusili o snížení, jenže musí se bránit. Konečný si nyní musel zakřičet, aby mu spoluhráči pustili míč.

79

79. DAO - 0:2

79

Sparta právě vstřelila branku!
Pražané přidávají druhou branku! Karavajev centroval z pravé strany, YOUSSOUF DAO poté i s pomocí tyče překonal bezmocného Konečného. Řekl bych, že je rozhodnuto!

78

Vápnem se teď probíjel Ulbrich, domácí fotbalista se k míči nedostal, hostující zadáci nakonec zakročili včas!

77

Další zajímavý pokus z dlouhé vzdálenosti. Brankář Konečný musel předvést výborný reflex, aby míč chytil. To se mu nakonec podařilo!

76

Erik Micovčák míč posouval patičkou na svého spoluhráče. Ten se ale k balónu nedostal, rozehrávat bude znovu Vorel.

74

Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Dominik Gembický, přichází Matyáš Kazda.

74

Střelecký pokus směřoval na stranu, kde byl připravený brankář Jan Kopečný. Ten s touto střelou neměl žádné větší potíže!

73

Kristian fauloval Matouška metr za velkým vápnem! Výborná příležitost pro Spartu na druhou branku! U míče jsou hned tři hráči v bílém.

71

Další dobrá příležitost pro Spartu! Na centrovaný míč si naskočil Martin Matoušek. Hostující kapitán ale svou druhou branku v utkání nepřidal! Jeho hlavička mířila pouze doprostřed brány!

70

Plavšič posunul na Čapka, který centroval z pravé strany. K hlavičce se dostal Dao, ovšem jeho pokus skončil vedle domácí svatyně!

69

Další útočné snažení Liberce nyní zastavil čárový rozhodčí, který signalizoval ofsajd. Hosté s rozehrávkou pochopitelně příliš nepospíchají.

67

Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jiří Michalec, přichází Erik Micovčák.

67

Z levé strany centroval Gembický. Míč teď velmi zajímavě poskakoval ve velkém vápně. Nikdo z hostů se k němu ale nedokázal dostat!

66

Zajímavé zakončení z hranice pokutového kopu! Vorel měl štěstí, střela směřovala doprostřed brány, hostující gólman míč chytil!

65

Výborný výběh předvedl domácí gólman, který rychle rozehrál. Liberečtí však o míč brzy přišli a Sparta už uhání do rychlého kontru!

64

Gembický nejprve nepřihrál přesně a Sparta se dostávala do zajímavé situace! Tu zastavil praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd!

62

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Radwan Abdelkader, přichází David Čapek.

62

Taktickým faulem si na polovině hřiště pomohl Jiří Michalec, který vidí zaslouženou žlutou kartu.

61

Výborná individuální akce Plavšiče na pravé straně. Poté přišel ostrý zákrok, kterým si pomohl Ulbrich. Ten může být rád, že neviděl žlutou kartu!

60

Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Pavel Baláž, přichází Michal Kristian.

59

Pro centrovaný míč si bez větších problémů došel výborným výběhem brankář Vojtěch Vorel, který rychle rozehrál.

58

Po centru z pravé strany si hosté málem vstřelili vlastní branku! Nakonec z celé situace bude rohový kop pro Slovan.

57

Sparta vybojovala rohový kop z levé strany a měla nacvičený signál. K obtížné střele se dostal Karavajev, jenže jeho pokus z voleje ani nedoletěl ke Konečnému.

56

Gembický se po míči natahoval marně. Domácí fotbalista se hodně zlobí, přihrávku měl podle něj dostat daleko dříve.

55

Jeden z mála střeleckých pokusů Liberce v tomto utkání! Balón skončil zhruba tři metry vedle brány, zahraje si také Vorel.

54

Plavšič prováhal ten správný moment na střelu. Poté posouval na hranici velkého vápna, jenže domácí zadáci se stihli vrátit včas!

53

Tom Ulbrich si nyní hodně dlouho říkal o balón. Nakonec ho dostal, jenže jeho následný centr skončil hned na prvním obránci soupeře.

52

Sparťané vysoko napadají, Slovan bude vhazovat poblíž vlastního rohového praporku. Hosté jsou opravdu velmi vysoko!

51

Na tuto přihrávku už nikdo z hostujících hráčů nedosáhl. Jan Konečný běží pro balón, bude odkopávat od vlastní branky.

49

Hraje se poblíž pokutového území Liberce, Pražané budou vhazovat. Domácí se zatím téměř nedostali na polovinu soupeře.

48

Hosté dlouho kombinovali, poté přišla špatná přihrávka. K míči se nakonec dostali domácí, jenže ani oni u něj nebyli dlouho.

47

Sparta vstoupila aktivněji i do druhé půle, zatím se hraje jen na polovině domácích fotbalistů, kteří se brání.

46

Začal druhý poločas.
Úvodních pětačtyřicet minut hry nám příliš fotbalové krásy nenabídlo. Hosté byli po většinu poločasu aktivnější a drželi míč na svých kopačkách. Do první větší příležitosti se ale dostali až pět minut před koncem. Tu využili, kapitán Matoušek míč poslal do prázdné brány. Uvidíme, co nám nabídne druhá půle, která začne zhruba ve 14:04.

45+1

První poločas skončil.

45

Březina míč posouval Matouškovi, jenže zeď vyběhla včas a následný střelecký pokus zablokovala! Sparťané zůstávají u míče.

44

Kapitán Jan Blažek fauloval zhruba metr před velkým vápnem Radwana Abdelkadera! Domácí fotbalista vidí žlutou kartu, hostům se naskytla výborná možnost na skórování!

43

Rozhodčí teď ponechával výhodu. Liberečtí fotbalisté o míč rychle přišli, Klíma tak odpískal faul. Domácí budou rozehrávat z poloviny hřiště.

42

Domácí se s míčem nedokázali dostat ani na útočnou polovinu. Velmi rychle o něj přišli, poté si pomohli taktickým faulem.

41

Sparťané pokračují ve své aktivní hře i nadále. Konečný si nyní musel připsat důležitý zákrok, míč nakonec vyrazil před sebe!

40

40. MATOUŠEK - 0:1

40

Sparta právě vstřelila branku!
Přeci jen šance pro hosty přišla a hned je z toho branka! V pokutovém území se srazili dva hráči, čehož využil MARTIN MATOUŠEK, který trefil odkrytou branku! Pražané se dostávají zásluhou svého kapitána do vedení!

39

Blíží se závěr prvního poločasu. Hosté mají převahuj, ovšem do vyložených příležitostí se nedostávají.

38

Sváta se stihl vrátit včas a míč před Gembickým přihrál brankáři. Vorel poté volil dlouhý odkop na útočnou polovinu.

37

Rohový kop pro hosty z pravé strany. Pražané se museli rychle vracet, aby zastavili rodící se brejk soupeře. Nakonec to ale zvládli.

35

Další nepřesná kombinace Sparťanů na útočné polovině hřiště. Blíží se závěr první půle, na vážnější příležitost zatím stále čekáme.

34

Baláž si teď v souboji s Ćivićem pomohl taktickým faulem, když svého soupeře zatáhl za dres. Rozhodčí zatím žlutou kartu nevytahuje!

33

Na pravé straně přišel faul na Karavajeva. Hosté rychle rozehráli, jenže dostali se až do zámezí, rozehrávat bude Konečný.

32

Těch útočných faulů je zatím příliš. Na zemi teď zůstal ležet jeden z domácích fotbalistů, který se po chvíli zvedl a bude pokračovat ve hře.

31

Střelecký pokus domácích zpoza velkého vápna. Míč skončil hodně vysoko nad bránou Vorla, který tak zatím neměl téměř žádné problémy.

30

Do velkého vápna nyní směřoval zajímavý centr, na který nedosáhl žádný z hostujících hráčů! Vzápětí odpískán útočný faul, což se Sparťanům příliš nelíbí.

29

Tentokráte roh pro Spartu z pravé strany. Domácí zadáci se ubránili, hosté však i nadále zůstávají u míče a kombinují.

27

Pražané se dožadovali odpískání pokutového kopu, nakonec z toho bude pouze roh, který hosté rozehrají z levé strany hřiště.

26

Do obrovské šance se dostal Srdan Plavšič, který se ocitl úplně sám před domácím brankářem. Hostující hráč ale minul branku!

25

Výbornou obranou práci teď odvedl Dominik Gembický, který přihrál Konečnému. Ten volil dlouhý nákop, jenže liberecké fotbalisty zastavil ofsajd!

24

Příliš fotbalové krásy nám zatím úvod utkání nenabídl. Hra je nepřesná z obou stran, hostům nyní odpískán další útočný faul.

23

Sparťané se ubránili, vzápětí se domácí s míčem dostali až do zámezí. Zahraje si také Vojtěch Vorel, který bude odkopávat.

22

Na levé straně si teď Pražané pomohli faulem, což neuniklo rozhodčímu. Zajímavá standardní situace pro domácí fotbalisty!

21

Individuální akcí se prezentoval Youssouf Dao! Hostující hráč napřáhl zpoza velkého vápna ke střele, která mířila pouze doprostřed branky!

20

Domácí se sice dostali po chybné rozehrávce soupeře k míči, jenže brzy o něj přišli. Hosté napadají hodně vysoko, což dělá Liberci velké problémy.

19

Střelecký pokus jednoho z hostujících fotbalistů nyní směřoval pouze doprostřed branky. Konečný neměl s touto střelou žádné větší potíže!

17

Přišla rychlá akce na domácí straně, která končí dalším rohovým kopem. Hlavní sudí však viděl útočný faul a přerušuje hru.

16

Liberečtí fotbalisté se ubránili, hosté začali od brankáře Vorla, ovšem zastavil je ofsajd, ve kterém byl nachytán Dao!

15

15.

15

První vážnější příležitost v tomto utkání! Zblokovaný pokus hostů skončil na tyči, Sparta bude rozehrávat svůj první roh v zápase!

14

Dao si v souboji s Blažkem pomohl faulem. V opačném případě by hostující fotbalista postupoval úplně sám na bránu!

13

Sparťané kombinovali na levé straně, domácí zadáci byli pozorní. Celek z hlavního města bude rozehrávat poblíž rohového praporku.

12

Fotbalisté v bílém si nerozuměli, brankář Jan Konečný znovu v permanenci, nyní míč bez větších problémů chytil.

11

Hodně ostrý faul na polovině hřiště. Rozhodčí pouze upozorňuje domácího fotbalistu, žlutou kartu zatím nevytahuje.

10

Na dlouhý balón teď nedosáhl žádný z hostujících fotbalistů. Domácí šli rychle dopředu, tentokráte vybojovali roh z pravé strany.

9

Liberec se téměř nedostává k míči a zatím se v podstatě jen brání. Hosté kombinují, ovšem do vážnějšího zakončení se ještě nedostali.

7

Úvod utkání přináší spoustu nepřesností na obou stranách. U balónu znovu domácí brankář, který velmi rychle rozehrává.

6

Pro míč si teď bez větších problémů doběhl Jan Konečný, který už hledá komu by rozehrál.

5

Kapitán Martin Matoušek už balón nestihl na hrací ploše. Autové vhazování pro domácí u vlastního rohového praporku, hosté vysoko napadají.

4

Pražané si nyní museli pomoct s brankářem, Vorel se dostal do složité situace a pro jistotu volil dlouhý odkop na útočnou polovinu.

3

Slovan zahrozil po levé straně hřiště. Fotbalisté v modrém vybojovali vůbec první rohový kop v tomto utkání!

2

Hosté začali aktivněji, kombinují na polovině hřiště a svému soupeři zatím ještě v podstatě nepůjčili míč. Domácí si nyní pomohli faulem.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Slovan Liberec: Konečný, Ulbrich, Blažek (K), Havelka, Písačka, Baláž, Heppner, Dvořák, Michalec, Gembický, Prokš
Náhradníci: Micovčák, Šustek, Petr, Kazda, Kristian, Sova

AC Sparta Praha: Vorel – Karavajev, Březina, Boula, Sváta, Ćivić, Plavšič, Traore, Abdelkader, Matoušek (K), Dao
Náhradníci: Balvín, Čapek, Čajkovský, Palečko, Pavlík, Čmelík, Čtvrtečka

Rozhodčí: Klíma – Mokrusch, Melichar.
Utkání bude jako hlavní řídit pan Tomáš Klíma. Na čarách mu budou pomáhat pánové Tomáš Mokrusch a Vít Melichar. Jak zápas nakonec skutečně dopadne? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
Na druhé straně AC Sparta Praha, které je na tom o něco lépe. Zaznamenala už sedmadvacet bodů, momentálně se nachází na čtvrté pozici. Připsala si osm výher, tři remízy a tři prohry. Poslední dva duely vyšly týmu z hlavního města na jedničku. Nejprve si Sparta na domácí půdě poradila s Teplicemi, které porazila 4:0. Naposledy se radovala z vítězství 2:0 na Dukle a posunula se tabulkou až na současné čtvrté místo. Právě Pražané budou v tomto utkání mírným favoritem.
FC Slovan Liberec se momentálně nachází na osmém místě se ziskem dvaceti bodů. Na svém kontě má šest výher, šest proher a také dvě remízy se skóre 25:30. V posledním zápase odehráli dohrávku s Teplicemi, duel skončil výsledkem 3:3. Ve čtrnáctém kole prohráli na půdě pražské Slavie (2:4). Byl to už třetí zápas na venkovním hřišti v řadě, předtím přišly dvě vítězství v poměru 1:0. Jednou to bylo na půdě Mladé Boleslavi, podruhé zase v Jablonci.
Hezký den přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga má na programu zápas patnáctého kola, ve kterém nás čeká souboj mezi celky FC Slovan Liberec a AC Sparta Praha.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

FC Slovan Liberec – AC Sparta Praha

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 87. Micovčák – 40. Matoušek, 79. Dao

Karty:   44. Blažek (LIB), 62. Michalec (LIB)

FC Slovan Liberec: Konečný, Ulbrich, Blažek (K), Havelka, Písačka, Baláž, Heppner, Dvořák, Michalec, Gembický, Prokš
Náhradníci: Micovčák, Šustek, Petr, Kazda, Kristian, Sova

AC Sparta Praha: Vorel – Karavajev, Březina, Boula, Sváta, Ćivić, Plavšič, Traore, Abdelkader, Matoušek (K), Dao
Náhradníci: Balvín, Čapek, Čajkovský, Palečko, Pavlík, Čmelík, Čtvrtečka

Rozhodčí: Klíma – Mokrusch, Melichar

Diváci: 100