Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – Neftěchimik Nižněkamsk

3:2

po s.n. (1:0) (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)

19.11.2017, 15:00 • CSKA Ice Palace • Adam Pavlíček

Tipsport: 1.32 5.9 7.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání:
Andrej Nestrašil (Nižněkamsk): 0+0, 6 střel na branku, čas na ledě 17:47
Robin Hanzl (Nižněkamsk): 0+1, 1 střela na branku, čas na ledě 19:32
CSKA Moskva dokázala stáhnout vedení hostů, které si vypracovali v první třetině, a nakonec jsou z toho dva body po samostatných nájezdech! V nich se dlouho střelci trápili, až Maxim Šalunov blafákem do bekhendu skóroval. Ode mě je to tedy vše, přej příjemný nedělní večer!

Konec zápasu.

65:00

65:00 Maxim ŠALUNOV - 3:2

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým CSKA Moskva.
Autorem vítězného nájezdu je MAXIM ŠALUNOV!

5. série 1:0

Chad Rau nedává a je rozhodnuto! Jeden bod navíc pro sebe získává CSKA!

5. série 1:0

Šalunov to udělal parádně! Zamíchal s kotoučem a následný blafák do bekhendu byl ukázkový!

4. série 0:0

Nájezdy pokračují. S pokusem mezi betony neuspěl Dan Sexton!

4. série 0:0

Kaprizov pokusem z bekhendu nedává.

3. série 0:0

Galimov pálil na vyrážečku, ovšem zařízení netrefil.

3. série 0:0

Roman LJUBIMOV neproměňuje.

2. série 0:0

Robin Hanzl nedává! Zkoušel blafák do forhendu, jenže Sorokin vyrážečkou kryje.

2. série 0:0

Kuzmenko taktéž neuspěl. Jeho nájezd se mu příliš nepovedl.

1. série 0:0

A neuspěl ani Andrej Nestrašil. Snažil se rozhýbat Sorokina, ten se ale rozhodit nenechal.

1. série 0:0

Jako první jel Grigorenko za domácí tým. Trefil ale jen tyč Ježovovy branky!

Samostatné nájezdy začínají.
Ani pět minut hry tři na tři nerozhodlo, jdeme tedy na nájezdy!

65:00

Prodloužení skončilo.

64:59

Hosté závěrečné buly zápasů zvládli technicky skvěle, a tak uvidíme nájezdy!

64:54

Zhruba pět sekund před koncem prodloužení se vhazuje před Ježovovem.

64:54

Těsně před vypršením prodloužení měl obrovskou příležitost Michail Grigorenko, ale z těsné blízkosti přestřelil! Domácí reagují oddychovým časem.

64:03

Neskutečné prodloužení! Moskva přežila oslabení ve třech proti čtyřem!

63:05

Poprvé se Moskevští osvobozují a trojice hráčů může jít vystřídat. Přesilovka Nižněkamsku je však teprve ve své polovině.

62:24

Celá kombinace hostů skončila na hokejce Dana Sextana, a to hned dvakrát. Ani jedním z pokusů ale Sextan nezacílil tak, jak by potřeboval.

62:03

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Kuzmenko – 2 min., nedovolené bránění brankáři).

62:03

Rozhodčí signalizuje nedovolené bránění na straně Kuzmenkovova! Velká šance pro hosty, jak uzmout o bod navíc!

61:31

Kirill Kaprizov dostal v přečíslení dva na jednoho dobrou přihrávku od Šalunova. Svůj pokus z bekhendu směřoval mezi betony, ty však Ježov včas zaklapl!

60:51

Valerij Ničuškin za brankou soupeře vydoloval kotouč, tudíž nápor domácích hokejistů pokračuje!

60:09

Úvodního buly se zmocnili domácí, kteří tak mohou svůj nápor ve třech zkusit jako první.

60:01

Začalo prodloužení.
Nižněkamsk nakonec přes veškerou snahu nedokázal udržet vedení z první třetiny. CSKA dokázala srovnat skóre, na řadu jde tedy atraktivní prodloužení tři na tři! Kdo bude šťastnější, to uvidíme za malý moment.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:57

Nižněkamsk přestál také závěrečný tlak domácích hokejistů! Uvidíme tak prodloužení, ve kterém se bude hrát ve třech na obou stranách.

58:37

Kirill Petrov neměl moc možností, co s pukem, a proto zvolil jen lehčí nahození Sorokinovu svatyni. Sorokin kotouč viděl a snadno jej uschoval ve své výstroji.

57:40

Dan Sexton byl opět ve velmi zajímavé pozici. K puku v neutrálním pásmu se dostal jako první, načež vjel před Sorokina, kterého svou zajímavou střelou ale nepřekonal. Střílel z forhendu na vzdálenější tyč, domácí gólman střelu dokázal vytěsnit.

56:46

Bogdan Kiselevič i se štěstím dokázal při přechodu přes útočnou modrou udržet kotouč na holi. Jeho tým ale dlouho před brankou nekombinoval, hosté se totiž osvobozují vyhozením do středního pásma.

55:36

CSKA tlačí na svého soupeře a žene se za rozhodující brankou. Její tlak ale utne vyhození Nižněkamsku, který si tak může na malou chvíli oddychnout.

54:33

Michail Pašnin si z pozice obránce sjížděl do útočného pásma i s kotoučem na holi. Následně zkoušel také vystřelit, ale bez úspěchu. Jeho pokus je sražen mimo nebezpečí.

53:15

Roman Ljubimov málem dokonal obrat svého týmu! Velmi nenápadnou střelou z úhlu dokázal Ježovova překonat, ovšem puk se odrazil od levé tyče z pohledu gólmana do rohu ledové plochy!

52:16

Dan Sexton objel soupeřovu branku a následně přihrával na najíždějícího spoluhráče. Ten se do střely opřel velmi dobře, jenže do dráhy tohoto pokusu vstoupil ještě bránící hráč a dokázal ho zblokovat.

50:26

50:26 Nikita NESTĚROV - 2:2

50:26

CSKA právě vstřelilo branku!
Nevyužitá přesilovka ale domácí mrzet nemusí. Po jejím vypršení se na vrcholku kruhu odhodlal ke střele NIKITA NESTĚROV, jenž svou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Sergej Andronov, Bogdan Kiselevič.

50:04

Nedokáží. Arkalov je zpět na ledě a zapojuje se do hry.

49:50

Přesilovka moskevských hokejistů pomalu končí. Dokáží ještě ohrozit Ježovovu branku před vypršením početní výhody?

48:45

Nikita Nestěrov pálí z první po přihrávce od Světlakova! Na jeho pokus neměl Ježov dobrý výhled, přesto ho dokázal betonem vytěsnit do rohu ledové plochy.

48:04

Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Ilja Arkalov – 2 min., vražení na hrazení).

47:01

Andrej Nestrašil se ukázal na druhé straně. Bohužel pro českého útočníka a jeho tým ale jeho střela nebyla příliš přesná. Nestrašil našel jen klín připraveného Sorokina, vedle kterého se bude vhazovat.

46:29

Valerij Ničuškin našel skvělou přihrávkou najíždějícího Ivana Tělegina, který přijížděl před Ježovovu branku z druhé vlny. Tělegin hledal místo nad lapačkou brankáře, ovšem ani on se mezi tři tyče se svým pokusem nevešel.

45:22

Maxim Šalunov nabruslil do útočného pásma, kde objel soupeřovu branku a vydal, udělal otočku a vystřelil. Jeho pokus skončil na zadním mantinelu.

44:11

Rozehrávka hostů nebyla příliš přesná, skončila až u Ježova, který raději kotouč odpaluje před dojíždějícím domácím hokejistou za svou branku.

43:16

Maxim Šalunov ujel se svým spoluhráčem téměř ve dvou jen proti brankáři. Nakonec se stihl jeden z obránců hostů vrátit, a tak musel Šalunov vzít akci na sebe. Svou střelu směřoval do horního rohu branky, který ale netrefil. Vedení Nižněkamsku tak stále trvá!

42:22

Emil Galimov nebyl daleko k tomu, aby vstřelil třetí branku svého týmu! Na brankovišti nastala menší skrumáž, ze které právě Galimov zkoušel dorážet. Kotouč za brankovou čáru ale nakonec nepropasoval.

41:44

Nižněkamsk se zatím na delší dobu před Sorokinem neusadil. Na druhé straně musí Ježov rozehrávat kotouč, Moskva se totiž osvobozuje.

40:53

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Maxim Šalunov – 2 min., hákování).

40:33

Andrej Nestrašil dorážel střelu jednoho z jeho spoluhráčů. První střelu Sorokin vyrazil jen před sebe, právě na hůl Nestrašila. Ten se svou dorážkou ale taktéž neuspěl.

40:01

Začala třetí třetina.
Konec druhé třetiny! V prostředním dějství jsme viděli dobrý hokej, a to hlavně ze strany CSKA. Moskva dokázala upravit skóre na jednogólový rozdíl a v poslední periodě zcela určitě bude pomýšlet na srovnání. Zda se ji to povede, to se dozvíme za pár minut.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:35

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 10 min. osobní trest, nedovolené bránění brankáři).

38:45

Igor Ožiganov na modré čáře prováhal čas na střelu, a proto musel kotouč proti dotírajícímu obránci nahodit jen za branku hostujícího týmu.

37:37

Chad Rau dostal přihrávku z obranného až do středního pásma. Poté vjel do pásma CSKA, kde byl ale o černý kus gumy rychle obrán domácím bekem, jenž Raua narazil na mantinel.

36:05

Jeden z domácích útočníků se ocitl v dobré pozici, když se k němu před brankou orazil puk. Chytře mířil do odkrytých horních pater branky, jenže tento prostor netrefil!

35:29

Igor Ožiganov pálí z velké dálky! Napálil puk z první, nicméně zařízení netrefil. Nátlak CSKA v přesilovce ale může pokračovat i nadále. Moskevští jsou u puku.

34:21

Andrej Kuzmenko měl neskutečnou šanci, jak srovnat skóre. Chytře si najížděl na vzdálenější tyč, kam také dostal přihrávku a střílel z první. Proti jeho pokusu se ale fantasticky přesunul Ježov, který betonem vyrazil kotouč do bezpečí! Perfektní zákrok hostujícího brankáře, díky kterému trvá jednogólové vedení Nižněkamsku!

34:09

Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Robin Hanzl – 2 min., podražení).

33:30

Sergej Andronov byl hráčem, který střílel golfovým úderem z většího úhlu. Do tohoto pokusu si ale včas lehl bránící obránce hostujícího týmu a většímu nebezpečí tak zabránil.

32:45

Hra je přerušena a na řadu tak přichází další komerční přestávka, po které hned bude zápas pokračovat.

32:13

Maxim Šalunov si počínal v útočném pásmu skvěle v rohu kluziště! Sjeli se proti němu dva obránci, s nimi si ale Šalunov dokázal poradit a udržel pásmo pro CSKA. Moskva se následně snaží odstřelovat domácí svatyni.

30:02

Máme za sebou půlku zápasu a těsně po ni si připisuje střelu z bekhendu Kirill Kaprizov. Ten se dokázal šikovně otočit těsně u tyčky, ovšem svou střelu nasměroval do výstroje Ježova, který si bližší tyč dokázal pokrýt.

29:40

Valerij Ničuškin si šikovně najížděl před branku, kam do nebezpečné pozice dostal ideální přihrávku do jízdy. V rychlosti ale nedokázal puk za Ježovova záda usměrnit.

28:31

Sergej Andronov se natahoval po dorážce těsně před brankou Ježova. Na kotouč ale nedosáhl.

27:46

Tempo hry se nám na chvíli přeruší. Následuje totiž komerční přestávka. Poté jejím uplynutí se bude vhazovat v obranném pásmu domácího týmu.

26:10

Nikita Nestěrov si sjel pro přihrávku blíže k brance a také ji následně dostal. Střílel golfovým úderem, nicméně na jeho střelu brankář hostů viděl a dokázal ji schovat ve své lapačce.

25:13

Tým hostů se poprvé osvobozuje. Kotouč se dostal až k Sorokinovi, který ho zachytává a posílá na svého spoluhráče.

25:02

Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Andrej Nestrašil – 2 min., nedovolené bránění).

24:03

24:03 Andrej SVĚTLAKOV - 1:2

24:03

CSKA právě vstřelilo branku!
CSKA sice krok s Nižněkamskem nesrovnává, ale přibližuje se na rozdíl jediného gólu! V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval ANDREJ SVĚTLAKOV, který se stává první střelcem domácího celku. Asistence: Michail Grigorenko.

23:37

Andrej Světlakov neměl moc místa v útočném pásmu a po přejetí útočné čáry zvolil střelu z téměř nestřelecké pozice. Podle toho také střela vypadala. Skončila mimo branku.

22:44

Kombinace CSKA za brankou soupeře nebyla přesná. Ke kotouči se zadarmo dostal bek hostů a kotouč posílá ze svého pásma přes všechny čáry pryč.

22:03

Těsně po vhazování pálí Petrov, Ježov je ale připravený a střelu vyráží mimo nebezpečí.

22:00

Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexej Volgin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

21:33

Valerij Ničuškin byl tísněn obráncem, i přesto si ale připisuje vcelku nebezpečnou střelu! Zamířil na levou tyč z pohledu gólmana, jenže zařízení bohužel pro jeho tým netrefil.

20:52

Jako první šli do útoku hosté, avšak ten nevyšel. Až z toho druhého zahrozil Andrej Nestrašil, jenže svou střelou našel jen připravenou lapačku připraveného Sorokina.

20:01

Začala druhá třetina.
Zajímavost: Dan Sexton si svými dnešními body z první třetiny zapsal již 150 kanadských bodů v KHL!
Po konci první třetiny tu máme nečekaný stav utkání! Nižněkamsk se dokázal prosadit hned dvakrát. Svou zásluhu na tom má i Robin Hanzl, který byl na ledě u obou vstřelených gólu hostů. CSKA se však s tímto stavem jen těžko spokojí. Uvidíme, zda se ji podaří minimálně se dvougólové manko stáhnout.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:54

V úvodním dějství zápasu se toho jíž víc nestihne. Třetina pomalu končí v útočném pásmu CSKA.

19:05

Michail Naumenkov se před brankou pustil do strkanice s Alexandrem Avcinem. Sudí však přijíždí na místo činu včas a tuto melu rychle utínají.

18:11

Emil Galimov přebíral přihrávku přesně ve prostoru mezi oběma kruhy. Byl ale tísněn dvěma bránícími hráči CSKA, a proto v držení puku dlouho nebyl. Beci ho totiž o puk obrali a svůj tým dokázali osvobodit.

17:38

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., krosček).

17:38

Pavel Zdunov málem zvýšil skóre na 3:0. Projel kolem branky, kterou ale nakonec netrefil. Byl totiž faulován a nevybíravě natlačen na branku domácím hráčem, který už míří za katr.

16:45

Andrej Kuzmenko je hráčem, který drží kotouč v útočném pásmu a rozmýšlí se, co s ním udělá dále.

15:53

Něco udělat s nečekaným a špatně se vyvíjejícím se skóre, o to se nyní Moskva pokouší. Prozatím ale nemůže přejít přes střední pásmo.

14:59

Kirill Petrov málem využil dobrého odrazu od zadního mantinelu před branku. Kotuč se odrazil skoro na jeho hůl, nicméně skokem brankář hostů stihl ukrýt kotouč pod lapačku.

14:19

Alexandr Avcin nabral dobrou rychlost a najel si do střelecké pozice, ze které pálil na vzdálenější tyč. Sorokin sice nepředvedl nejjistější zákrok, ale kotouč dokázal udržet mezi tělem a rukou.

13:35

13:35 Oleg PIGANOVIČ - 0:2

13:35

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Máme tu další gól, který zaplouvá opět do svatyně CSKA! Robin Hanzl našel ideálním pasem před brankou hůl OLEGA PIGANOVIČE. Tomu už jen stačilo hůl nastavit a je to 2:0 pro Nižněkamsk. Asistence: Robin Hanzl, Dan Sexton.

13:14

Robin Hanzl vyhrál vhazování v útočném pásmu a jeho tým tak může kombinovat před Sorokinem.

12:42

12:42 Emil GALIMOV - 0:1

12:42

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Nižněkamsk jde na půdě favorita do vedení! Piganovič přiťukl kotouč před branku soupeře, kde jej Sorokin dokázal vyrazit jen před sebe, odkud se možná i trochu se štěstím prosazuje EMIL GALIMOV! Asistence: Oleg Piganovič, Dan Sexton.

12:08

Sergej Andronov dokázal poprvé vyhodit a jeho tým se tím pádem osvobozuje.

11:55

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Andrej Kuzmenko.

11:34

Nikita Nestěrov si sjížděl hlouběji do útočného pásma a dostal přihrávku přímo na hůl. Zkoušel střílet z první, ale trefil jen prvního clonícího obránce.

11:03

Valerij Ničuškin zamíchal s kotoučem před brankou hostů, poté mu ale kotouč z hole sjel a žádné ohrožení branky se tím pádem nekoná.

10:11

Robin Hanzl si připisuje svou první střelu v utkání! Nabruslil do do pásma a z většího úhlu zamířil na bližší tyč. Tam se ale včas objevila lapačka domácího gólmana. Bude se vhazovat.

09:54

Sergej Šumakov zkoušel přejít útočnou modrou, nicméně jako před chvíli na straně soupeře, tak i nyní rozhodčí píská postavení mimo hru.

09:25

Andrej Světlakov se obtočil kolem branky a ohrozil ji bekhendem. Jeho pokus ale dokázal Ilja Ježov v pohodě vykrýt, moc práce s ním neměl.

08:37

Snad podruhé v zápase do vydal do útoku také Nižněkamsk. Jeho snažení ale zastavil čárový rozhodčí, který píská postavení mimo hru.

07:49

Ne, z první přesilovky CSKA nakonec nic není. Šaripzjanov se vrací na hrací plochu.

06:53

A první početní výhoda se Moskvě nedaří ani nadále. Až nyní se usazuje před hostující klecí a již ji obstřeluje.

06:08

Uvidíme, jak s první přesilovou hrou domácí hokejisté naloží. První přechod přes útočnou modrou se jim nepovedl.

05:49

Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., hákování).

05:43

Alexej Volgin si počínal při obranné práci velmi dobře. Dokázal odebrat soupeři kotouč a nyní ho může v klidu rozehrát zpoza své brány.

04:53

Kiril Petrov si připsal střelu, ale nebyl v úplně nejvýhodnější pozici. Možná i díky tomu zařízení netrefil.

03:14

Robin Hanzl dostal při útočném snažení zásah hokejkou od soupeře přímo do obličeje. Sudí však tento zákrok přehlédl a vylučovat domácí hokejisty nebude.

02:24

Zápas mezi CSKA a Nižněkamskem začal. Ani jeden z týmu nevstoupil do utkání aktivněji výraznější šanci jsme prozatím neviděli.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Neftěchimik Nižněkamsk

Hostující Nižněkamsk je na tom trochu hůře. Se sedmapadesáti body se usadil na čtvrtém místě Východní konferenci a brankovou bilanci (78-81) má o poznání horší než CSKA. Sérii tří porážek ve venkovních zápasech ukončili hráči Nižněkamsku v Podolsku, kde musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V těch se prosadil Nestrašil, Hanzl a Galimov.
CSKA Moskva

Rozjetý celek CSKA drží druhé místo Západní konference s velmi dobrou bilancí (97-49) a šedesáti sedmi body. V posledních dvou utkání si brankáři Johansson i Sorokin připsali na své konto vychytanou nulu. Nejlepším střelcem je se čtrnácti góly Kirill Kparizov.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

CSKA Moskva – Neftěchimik Nižněkamsk

3:2

po s.n. (1:0) (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Světlakov (Grigorenko), 51. Nestěrov (Andronov, Kiselevič), rozh. náj. Šalunov – 13. E. Galimov (Piganovič, Sexton), 14. Piganovič (R. Hanzl, Sexton)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Michail Grigorenko (MOS)
0:0   Andrej Nestrašil (NIZ)
2. série:
0:0   Andrej Kuzmenko (MOS)
0:0   Robin Hanzl (NIZ)
3. série:
0:0   Roman Ljubimov (MOS)
0:0   Emil Galimov (NIZ)
4. série:
0:0   Kirill Kaprizov (MOS)
0:0   Dan Sexton (NIZ)
5. série:
1:0   Maxim Šalunov (MOS)
1:0   Chad Rau (NIZ)

CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Ožiganov, Kiselevič, Marčenko, Nestěrov, Ar. Sergejev, Pašnin, Naumenkov – K. Petrov, Al. Popov, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Světlakov – Šumakov, Tělegin, Andronov – V. Žarkov, Grigorenko, Kuzmenko – Ljubimov.

Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – Piganovič, Bryncev, Ogurcov, Volgin, Šaripzjanov, Fazylzjanov – Sexton, R. Hanzl, E. Galimov – Avcin, Nestrašil, Rau – Zdunov, Šiksatdarov, P. Kulikov – Arkalov, Chajrullin.

Průběh zápasu
1. třetina
05:49 NIZ 2 Šaripzjanov, hákování
11:55 MOS 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Kuzmenko
12:42 NIZ 0:1 E. Galimov (Piganovič, Sexton)
13:35 NIZ 0:2 Piganovič (R. Hanzl, Sexton)
17:38 MOS 2 Nestěrov, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
22:00 NIZ 2 Volgin, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
24:03 MOS 1:2 Světlakov (Grigorenko)
25:02 NIZ 2 Nestrašil, nedovolené bránění
34:09 NIZ 2 R. Hanzl, podražení
39:35 MOS 10 Světlakov, nedovolené bránění brankáři
Po 2. třetině
3. třetina
40:53 MOS 2 Šalunov, hákování
48:04 NIZ 2 Arkalov, vražení na hrazení
50:26 MOS 2:2 Nestěrov (Andronov, Kiselevič)
Po 3. třetině
Prodloužení
62:03 MOS 2 Kuzmenko, nedovolené bránění brankáři
před nájezdy
Samostatné nájezdy
65:00 MOS 3:2 Šalunov (rozh. náj.)
po s.n.