Menu

Fotbal

Belgická liga

SV Zulte-Waregem – Waasland-Beveren

2:5

konec (1:2)

22.10.2017, 20:00 • Regenboogstadion, Waregem • 11. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.65 4.16 4.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:52:35)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 11:2.
Je dobojováno! Waasland-Beveren hlavně díky čtyřem zásahum Isaaca Kiese Thelina poráží Waregem na jeho půdě 5:2! Domácí fotbalisté byli sice aktivnější, ale dnes je srazily individuální chyby v zadních řadách. Hned dvě branky totiž svému soupeři prakticky darovali. Naopak zadáci Waaslandu dnes pracovali na hranici sebeobětování a vybojovalo důležité tři body.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Peter Olayinka našel Iseku, který si chtěl míč zaseknout kolem statického obránce, jenže jej zradilo obutí a Iseku se poroučel k zemi.

90+1

Nastavují se tři minuty.

90

Střídání v týmu Waasland-Beveren: ze hřiště odchází Aleksandar Boljević, přichází Olivier Myny.

88

88. Isaac Kiese Thelin - 2:5

88

Waasland právě vstřelil branku!
Je definitivně rozhodnuto! Aleksandar Boljević se důrazem prodral do pokutového území, kde se navíc zbavil obránce a přihrál před prázdnou branku! ISAAC KIESE THELIN už měl snadnou práci a došel si pro čtvrtý zásah!

87

Isaac Kiese Thelin si posunul míč kolem statického obránce, jenže ten mu míč vypíchl a domácí mohli zaútočit. Prudkou přihrávku před branku ale zastavila obrana.

86

Na druhé straně se do odraženého míče opřel Aleksandar Boljević. Hostující křídelník vypálil po zemi, jenže jeho rána těsně minula pravou tyč.

85

Domácím fotbalistům rychle ubíhá čas. Olayinka vhazoval na levé straně. Nakonec si míč vzal zpátky a odcentroval na zadní tyč, jenže Coopman nevypálil.

84

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Davy de Fauw, přichází Aaron Leya Iseka.

83

Po delší době se do útoku vydal také Waasland. Rychlou akci hostujícího celku po levém křídle však zastavuje ofsajd.

82

Domácí zahrávali přímý kop za zajímavé pozice. Brian Hamalainen vykouzlil krásný centr na přední tyč, jenže Olayinkovi scházel k zakončení jediný krok.

81

Idrissa Doumbia poslal prudkou přihrávku do pokutového území. Nikdo v červeném dresu se tentokrát neodhodlal k odcentrování před brnaku. Hosté se brání bez větších problémů.

80

Obrana Waaslandu si i tentokrát dokázala poradit a brankář Roef si došel pro nepřesnou hlavičku. Hosté mohou nasbírat cenné vteřinky.

79

Hamalainen dostal pěknou přihrávku na levou stranu a pozorný obránce se mu položil pod nohy. Nakonec ze všeho bude rohový kop pro domácí celek.

78

Brian Hamalainen vyslal dobrý centr na malé vápno. Hosté si sice napoprvé nevěděli rady, jenže důrazný obránce Buatu balón odkopl pryč z pokutového území.

77

Domácí zahrávali další roh. Centr od rohového praporku tentokrát přiletěl na značku pokutového kopu, ale jeden ze zadáků Waaslandu srazil míč na další roh.

76

Střídání v týmu Waasland-Beveren: ze hřiště odchází Nana Opoku Ampomah, přichází Tuur Dierckx.

75

Nill De Pauw se na levé straně dostal k odraženému míči a ihned se jej pokusil naservírovat do pokutového území. Balón se mu ale svezl po nártu a skončil v autu.

74

Kiese Thelin si naběhl na prudkou přihrávku za obranu domácího celku, ale obránce Derijck zastihl jeho náběh a vybojoval balón pro Waregem.

73

Peter Olayinka si v dalším souboji na polovině hřiště pomohl postrčením soupeře a dopustil se zcela zbytečného faulu. Hosté mohou rozehrávat.

72

Erdin Demir zastavil protiútok domácího celku ostrým faulem a zaslouženě vyfasoval žlutou kartu.

71

Waasland zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na hranici pokutového území, kde kraloval obránce Marvin Baudry.

70

Střídání v týmu Waasland-Beveren: ze hřiště odchází Victorien Angban, přichází Jens Cools.

70

Peter Olayinka si v pokutovém území převzal prudký centr z pravé straně, jenže v tísni se už nedokázal otočit a trojice hostujících zadáků jej připravila o zakončení.

68

Ivan Šaponjić centroval z levé strany do pokutového území. Jeho střílená centr směřoval na malé vápno, kde nebyl nikdo z domácích fotbalistů.

67

Kiese Thelin poslal nadýchaný oblouček do pokutového území. Hostující útočník hledal rozběhnutého Boljeviče, kterého uhlídal obránce Derijck.

66

Brian Hamalainen ještě udržel míč na hrací ploše. Poté si jej krásně přehodil na pravačku a odcentroval do pokutového území. Nikdo z hráčů na jeho pobídku nedosáhl.

65

Brian Hamalainen sprintoval za prudkou přihrávkou do pokutového území, jenže ve skluzu zasáhl jen soupeřova obránce a dopustil se útočného faulu.

64

Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde kralovi hostujícího zadáci. Domácí celek však zůstal u míče, jenže obrana Waaslandu zablokovala i další centr.

63

Sander Coopman se v pokutovém území opřel do padajícího míče, nicméně důrazný obránce vložil do jeho zakončení nohu a srazil míč na rohový kop.

62

Peter Olayinka se sice zpracoval vysokou přihrávku na levou stranu hrací plochy, nicméně při průniku do pokutového území upadl a daroval míč soupeřově obraně.

61

Domácím fotbalistům se najednou zcela rozsypala kombinace ve středu hrací plochy. Waasland se nemůže prodrat na polovinu soupeře a musí se bránit.

59

59. Nana Opoku Ampomah - 2:4

59

Waasland právě vstřelil branku!
Další obrovská chyba domácí defenzívy a Waasland znovu vede o dvě branky! Nicola Leali vyrazil za míčem na hranici pokutového území, jenže NANA OPOKU AMPOMAH využil šťastného odrazu a uklidil míč do prázdné branky!

58

Tak tohle mohla být opravdová paráda! Sander Coopman se z dobrých třiceti metrů opřel do padajícího míče a z voleje jej poslal těsně nad břevno hostující branky!

57

Waregem zahrával přímý kop. Timothy Derijck vrátil míč hlavou na malé vápno, kde se do zakončení protlačil Marvin Baudry, ale jeho slabou hlavičku schoval Roef do rukavic.

56

Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává ležet na polovině hrací plochy a s bolestivou grimasou v obličeji se drží za levý kotník.

54

54. Maximiliano CAUFRIEZ - 2:3

54

Waregem právě vstřelil branku!
Je sníženo! Domácí fotbalisté přeci jen dramatizují dnešní duel! Nill de Pauw vypálil z hranice pokutového území a obránce MAXIMILIANO CAUFRIEZ si hlavou srazil míč do vlastní branky!

53

Waasland zahrával přímý kop na polovině Waregemu. Kiese Thelin se dostal k odraženému míči, nicméně zády k brance se nedostal k zakončení.

52

Nill De Pauw chtěl patičkou vylepšit pozici pro de Sarta. Druhý jmenovaný se už chystal k zakončení, ale Maximiliano Caufriez mu na poslední chvíli pokazil radost.

51

Domácí se znovu usadili na polovině soupeře a snaží se najít recept na defenzívu Waaslandu. Centr z pravé strany zastavil na hranici pokutového území Demir.

50

Isaak Kiese Thelin tentokrát uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy a hlavou prodloužil míč na pravou stranu. Waasland nakonec získal vhazování.

49

Peter Olayinka operoval s míčem v pokutovém území. Africký fotbalista motal hlavu obránci, jenže nakonec se utopil v moři vlastních kliček.

47

47. Isaac Kiese Thelin - 1:3

47

Waasland právě vstřelil branku!
Na světě je obrovský problém pro domácí Waregem! ISAAC KIESE THELIN vystihl špatnou rozehrávku jednoho ze stoperů a hnal se sám na brankáře. Svůj únik zakončil střelou k tyči!

46

Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hosté míč ihned nakopli do útoku, ale pozorná defenzíva Waregemu byla připravená.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Ve Waregemu zatím po úvodní pětačtyřicetiminutovce svítí skóre 1:2! Hosté vlétli do utkání aktivně a v 8. minutě otevřel skóre utkání Isaac Kiese Thelin ! Za deset minut však kopal Waregem penaltu a Brian Hamalainen vrátil domácí celek do hry! Ve 21. minutě si ale Isaac Kiese Thelin naběhl na další centr a vrátil hostům vedení! Druhá půle tedy bude nesmírně zajímavá.

45

První poločas skončil.

45

V samotném závěru prvního poločasu se domácí usadili na polovině Waaslandu a znovu se snaží najít recept na obranu hostujícího celku.

44

Na druhou stranu sprintoval Nill De Pauw, kterého u rohového praporku bránili hned dva soupeři. Přesto se domácí fotbalista dostal k odcentrování, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo v červeném.

43

Rjōta Morioka tentokrát operoval s balónem na pravé straně. Japonský fotbalista vyzval k tanci Coopmana, jenže domácí záložník byl důrazný a získal míč.

42

Rjōta Morioka zahrával přímý kop hostujícího celku. Za jeho nadýchaným centrem spěchal Isaak Kiese Thelin, který se přes obránce nedokázal prosadit.

41

Peter Olayinka si špatně zpracoval míč v blízkosti pokutového území a dopustil se útočného faulu. Domácím příznivcům se hra domácího celku pomalu přestává líbit.

40

Hosté se po delší době usadili na polovině Waregemu a snaží se držet balón na svých kopačkách. Nikdo v červeném dresu hostující rozehrávku neatakuje.

39

Nill De Pauw bojoval o míč v blízkosti postranní čáry, pokryl si jej tělem a vybojoval vhazování. Domácí Waregem se zatím snaží, ale obrana soupeře je důrazná.

38

Domácí fotbalisté se hnali do otevřené obrany soupeře, jenže Sander Coopman dostal opravdu špatnou přihrávku, a navíc se nechal vytlačit do zámezí.

37

Hosté se po souboji Boljeviče s de Fauwem dožadovali odpískání poutového kopu. Hlavní rozhodčí měl souboj před sebou, ale penaltu neodpískal.

36

Marvin Baudry poslal hodně špatnou přihrávku na vlastního brankáře a málem daroval branku Ampomahovi. Naštěstí pro Waregem byl gólman Leali rychlejší.

35

Nicola Leali dostal malou domů, vyrazil ven z branky a odkopl balón daleko na polovinu soupeře. V posledních minutách tempo poněkud opadlo.

34

Marvin Baudry přečetl vysokou přihrávku na levou stranu a odklidil míč do bezpečí. Domácí poté podnikli rychlý výpad, jenže Peter Olayinka se k míči nedostal přes obránce.

33

Hosté napadají domácí rozehrávku opravdu vysoko. Isaak Kiese Thelin dotíral na statického Hamalainena, ale finský zadák domácího celku si věděl rady.

32

Domácí nadále hledají cestičku do pokutového území soupeře a snaží se vyrovnat. Nill De Pauw chtěl přihrát pod sebe, jenže míč už opustil hrací plochu.

31

Ivan Šaponjić zastavil unikajícího Angbana ostrým skluzem a za svůj faul obdržel žlutou kartu.

30

Další zajímavá akce Waregemu. Olayinka poslal střílený centr na malé vápno, kde byli hned dva fotbalisté v červeném, ale obrana Waaslandu znovu ustála nebezpečí.

29

Nill De Pauw číhal na malém vápně na centr z levé strany. De Pauw si už naskakoval na nadýchaný centr, jenže obránce Jonathan Buatu Mananga doskočil výše.

28

Na stadionu panuje fantastická atmosféra. Domácí fanoušci ženou Waregem do útoku a rovněž početná skupinka hostujících příznivců hlasitě fandí.

27

Domácí celek znovu kombinuje na polovině soupeře. Peter Olayinka táhl útok po levém křídle a dokonce odcentroval. Nikdo v červeném jeho pobídku nezasáhl.

26

Erdin Demir obdržel vysokou přihrávku na levou stranu hrací plochy a dral se k odcentrování. Nakonec si míč narazil se Seckem, který mu vrátil nepřesnou pobídku.

25

Po rohovém kopu se míč dlouho odrážel v pokutovém území. Domácí fotbalisté signalizovali ruku jednoho z obránců, nicméně rozhodčí druhou penaltu nenařídil.

24

Další rychlou akci domácího celku táhl po pravé straně Hamalainen, který stačil odcentrovat do pokutového území a Buatu ve skluzu zakopl míč na roh.

23

Kiese Thelin je zatím nesmírně aktivní. Hostující útočník si znovu nabíhal na prudkou přihrávku za domácí obranu. Míč byl tentokrát příliš prudký.

21

21. Isaac Kiese Thelin - 1:2

21

Waasland právě vstřelil branku!
Tak pozor! Hosté se znovu dostávají do vedení! Na další centr z pravé strany si opět naskočil ISAAC KIESE THELIN a v krkolomné pozici uklidil míč k tyči domácí svatyně!

20

Po delší době se do útoku dostal také hostující celek. Seck táhl akci Waaslandu po pravé straně a nechal se faulovat. Hosté budou zahrávat přímý kop.

19

Waregem nadále pokračuje v aktivní hře a tlačí se do útoku. Na malé vápno se prodíral Nill De Pauw a obránce Jonathan Buatu Mananga odhlavičkoval míč na poslední chvíli.

17

17. Brian HAMALAINEN - 1:1

17

Waregem právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil BRIAN HAMALAINEN. Na jeho ránu si sice hostující brankář sáhl, ale míč přesto skončil v síti!

16

16. Laifisův faul v pokutovém území

16

Penalta pro domácí celek! Peter Olayinka si posunul míč do pokutového území a vracející se obránce jej lehkým dotykem poslal k zemi!

15

Domácí nadále pokračují v obléhání soupeřovy svatyně. Peter Olayinka se dral do pokutového území, nicméně jeden z obránců mu míč vypíchl do autu.

14

Mohlo být vyrovnáno! Na centr z přímého kopu si naskočil Marvin Baudry, jenže jeho hlavičku do protipohybu dokázal Roef vytáhnout parádním reflexem!

13

Zajímavý centr přiletěl na přední tyč. Timothy Derijck balón přizvedl na zadní tyč, kam spěchal Coopman, jenže obránce Caufriez balón odhlavičkoval do bezpečí.

12

Idrissa Doumbia diriguje rozehrávku domácího celku v blízkosti pokutového území. Tentokrát poslal prudkou přihrávku do vápna, kterou obrana srazila na roh.

11

Nill De Pauw táhl akci Waregemu po pravé straně hrací plochy. Davy de Fauw dokonce odcentroval do pokutového území, ale brankář Davy Roef byl na místě.

10

Domácí celek se bleskově snaží odpovědět. Waregem se usadil na polovině svého soka a kombinuje v blízkosti pokutového území. Hostující obrana zatím odolává.

8

8. Isaac Kiese Thelin - 0:1

8

Waasland právě vstřelil branku!
Hosté se překvapivě dostávají do vedení! Obrovský šok pro aktivní Waregem! Na centr z pravé strany si naběhl ISAAC KIESE THELIN, který se dokázal natáhnout po míči a dopravil jej do sítě!

7

Hosté zahrávali rohový kop. Jeho exekuce se Waaslandu vůbec nepovedla. Prudký přízemní centr přiletěl na hranici pokutového území, kde číhal obránce.

6

Domácí celek je od úvodního hvizdu aktivnějším mužstvem. Timothy Derijck poslal centr do pokutového území, kde se míč odrazil k Baudrymu, který byl velkou šancí dokonale překvapen.

5

Sander Coopman si počkal na přihrávku za soupeřovu obranu a už se hnal na hostujícího brankáře. Akci Waregemu však zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

4

Nill De Pauw dostal pěknou přihrávku na hranici pokutového území, zpracoval si míč a vyslal prudkou střelu. Jeho ránu srazil jeden z obránců nad břevno.

3

Ivan Šaponjić dotíral na statické obránce soupeře a dostal pod tlak stopera Caufrieze. Hostující obránce nakonec z těžké pozice vybruslil a dokázal rozehrát.

2

Doumbia poslal dlouhou přihrávku za obranu soupeře. Za míčem spěchal Davy de Fauw, nicméně proti důraznému obránci vybojoval jen vhazování.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Waregem ihned rozjel kombinaci na vlastní polovině a v úvodu utkání se nikam nežene.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Hosté přijeli ve žlutém, zatímco Waregem bude hrát v červených dresech.
Úvodní sestavy:

SV Zulte-Waregem: Leali – de Fauw, Baudry, Derijck, Hamalainen – I. Doumbia, De Sart – Olayinka, Coopman, De Pauw – Šaponjić.
Náhradníci: Bostyn – Leya Iseka, De Mets, Kaya, Walsh, Madu, Kostanos.

Waasland-Beveren: Roef – Schryvers, Caufriez, Buatu Mananga, Demir – Seck, Angban – Boljević, Morioka, Opoku Ampomah – Kiese Thelin.
Náhradníci: Goblet – De Schutter, Marquet, Mmaee, Myny, J. Cools, Dierckx.

Rozhodčí: van Driesche – Monteny, Gilon.
SV Zulte-Waregem

Dnešní domácí celek sehrál v letošním ročníku šestnáct bodů a zatím mu patří sedmá pozice v ligové tabulce. Po dnešním duelu se však může vyšvihnout mezi nejlepší pětici belgické ligy. Zulte navíc bojuje rovněž v Evropské lize. Ve čtvrtek uhrálo na domácí půdě remízu 1:1 Vittesse Arnhem.
Waasland-Beveren

Dnešní hostující celek sehrál v letošní sezóně deset utkání a vybojoval v nich dvanáct bodů. S touto vizitkou patří Waaslandu devátá pozice. Na hřištích soupeřů patří Waasland mezi belgický průměr. V minulém utkání však prohrál 2:0 proti Gentu.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy. Společně se podíváme na duel mezi Waregemem a Waaslandem-Beveren. Výkop je stanoven na 20 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

SV Zulte-Waregem – Waasland-Beveren

2:5

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 17. Hamalainen (pen.), 54. Caufriez (vla.) – 8. Kiese Thelin, 21. Kiese Thelin, 47. Kiese Thelin, 59. Opoku Ampomah, 88. Kiese Thelin

Karty:   31. Šaponjić (WAR) – 72. Demir (WAS)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 11:2.

SV Zulte-Waregem: Leali – de Fauw (84. Leya Iseka), Baudry, Derijck, Hamalainen – I. Doumbia, De Sart – Olayinka, Coopman, De Pauw – Šaponjić.
Náhradníci: Bostyn – Leya Iseka, De Mets, Kaya, Walsh, Madu, Kostanos.

Waasland-Beveren: Roef – Schryvers, Caufriez, Buatu Mananga, Demir – Seck, Angban (70. J. Cools) – Boljević (90. Myny), Morioka, Opoku Ampomah (76. Dierckx) – Kiese Thelin.
Náhradníci: Goblet – De Schutter, Marquet, Mmaee, Myny, J. Cools, Dierckx.

Rozhodčí: van Driesche – Monteny, Gilon