Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

FC Atraps-Hombres Brno – FC Pramen Havlíčkův Brod

3:2

konec (2:0)

20.10.2017, 20:00 • TJ Tatran Bohunice, Neužilova 201/35 • 2. kolo • Radek Prokop

35:50

Kapitán Pramene se dral přes dva hráče do zakončení, o balon však přišel a při snaze ho získat zpět se dopustil faulu, který rozhodčí ohodnotil žlutou kartou. Pro Průchu je to již druhá karta v zápase a oslabuje tak svůj tým!

28:20

Z přímého kopu vyslal fantastickou střelu MATYSKA a domácí jsou znovu o gól napřed. Stratený si na balon sáhl, ale spíš ho teď pálí ruce, než že by měl šanci ho vyrazit. Bez asistence.

27:40

Neskutečnou minelu teď předvedl domácí Šidla, když místo jednoduchého odkopu volil v tísni nahrávku skrz vlastní vápno na obsazeného Matysku. K němu balon vůbec nedošel, protože přistál přímo na noze PRŮCHY, který svým druhým zásahem srovnává stav utkání na 2:2. Domácí teď musí velmi mrzet neproměněné šance z první půle.

22:32

A hostům se podařilo snížit! Po lajně se protáhl Vitásek a přihrál přesně před prázdnou bránu JURNEČKOVI, který se nemýlí. Stav 2:1.

19:49

Další obrovská šance! Matyska poslal balon Prokešovi před brankaře, ten však pod tlakem obránce posílá balon nad branku.

19:24

Šidla na zadní tyči našel úlně volného Buluška, ale ten znovu netrefuje branku! Obrovská škoda, domácí už mohli vést výraznějším rozdílem.

18:25

Žlutou kartu za faul v předchozí akci dostává kapitán hostů Průcha.

18:24

Druhý gól přidává PROKEŠ! Asistence: Bulušek.

17:18

Domácí mají 5. faul, musejí zbytek poločasu odehrát opatrně.

17:10

Matyska hledal před brankou dobře postaveného Buluška, ale nahrávka byla příliš prudká a balon končí v zámezí.

16:49

Po nádherné akci se trefuje ŠIDLA a konečně tak otevírá skóre dnešního utkání! Nejprve obešel obránce, našel spoluhráče, ten nahrál před branku Ryšavému, který ještě posunul do lepší pozice znovu Šidlovi a ten trefuje horní část branky. Asistence: Ryšavý.

14:40

A tlak domácích pokračuje, nahrávku před branku si našel Praks, ale hostující brankář Stratený má dnes skvělý den a na brankové čáře předvádí další skvělý zákrok!

13:58

Matyska se zapřel tělem a obral soupeře o balon, se dvěma spoluhráči se hrnul na branku. Vystřelil sám a jeho tvrdá rána končí tentokrát na levé tyči hostů!

11:56

Velká šance domácích! Ryšavý přerušil přihrávku před vlastním vápnem, vyvezl balon na půlku soupeře a přesně nahrál Mužíkovi před branku. Ten však ve velké šanci netrefil balon...

06:20

Za zatažení za dres Buluška dostává kartu Tajovský.

03:50

Rozehrávka se vůbec nepovedla, hosté šli do brejku, který zastavil Bulušek a srazil míč do autu. Následně ovšem dostává žlutou kartu.

01:00

Z autu šla nahrávka pímo na levačku domácího Prokeše, který tvrdě vypáli a trefil pravou tyč!

FC Atraps-Hombres Brno – FC Pramen Havlíčkův Brod

3:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. Šidla (Ryšavý), 19. Prokeš (Bulušek), 29. Matyska – 23. Jurnečka (Vitásek), 28. Průcha

Karty:   4. Bulušek (AHB) – 7. Tajovský (HBR), 19. Průcha (HBR)   36. Průcha (HBR)

FC Atraps-Hombres Brno: Večeřa (C) (Luu) – Ryšavý, Malíř, Bulušek, Hanuš, Šidla, Praks, Matyska, Máša, Prokeš, Mužík, Jílek

FC Pramen Havlíčkův Brod: Stratený – Průcha (C), Jurnečka, Ločárek, Plichta, Tajovský, Vitásek, Pešák

Rozhodčí: Pivoňka, Molík (Havíř)

Diváci: 60