Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

HBC Kladno – TJ Kovo Praha

12:2

konec (4:0, 4:1, 4:1)

20.10.2017, 20:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • 8. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:42:29)
Kladno v tomhle duelu opravdu nemělo výraznější problémy. Až na třetí třetinu, v níž trošku polevilo ze svých standardů, bylo jednoznačně lepším týmem. Kovo může být rádo, že gólmana Jirotku stačilo překonat alespoň dvakrát. Jinak toho ve středočeském městě opravdu moc nepředvedlo.

Střely na branku ve 3. třetině: 16:8

Konec zápasu.

43:46

Kladno právě vstřelilo branku!
Máme tu druhý hattrick v tomto utkání, o který se postaral po domácím Šíchovi také ONDŘEJ PRAŽÁK. Dvanáctý gól v síti Kova, to je opravdu pořádná říjnová nadílka pro Pražany. Asistence: Radek Šíma, Patrik Novák.

43:40

Kladno chce vyrovnat statistiku vstřelených branek na jednu třetinu a zarovnat své statistické číslo na čtyřku. Pokoušel se o to nyní Šíma, ale jeho pokus byl zablokován.

43:00

Zahlášeny byly poslední dvě minuty utkání.

42:53

Kladno právě vstřelilo branku!
Tak se ALPIQ prosazuje v závěru utkání ještě jednou. Parádní střela PETRA ŠÍCHY, jenž zaznamenal hattrick, cinkla o brankovou konstrukci a zapadla za záda marně zasahujícího Majerníčka. Asistence: David Šrámek, Radek Soukup.

42:40

Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Strejček – 2 min., podražení).

42:23

Kladno právě vstřelilo branku!
Tak se domácím přece jenom podařilo načepovat pražskému celku desítku. O tu se postaral ONDŘEJ PRAŽÁK. Splněný cíl domácí mají. Hosté si přejí, ať už je hlavně konec. Asistence: Ondřej Zmeškal, Jakub Haisman.

42:15

Podaří se Kladnu načepovat Kovu desítku? Ještě nějaký čas zbývá. Určitě to není nereální záležitost.

41:21

Kladno právě vstřelilo branku!
Bleskově využitá přesilovka ze strany kladenského mužstva. Sotva se Krištof hřál na trestné lavici, už z ní musel zpátky na hřiště. Střelecky se totiž prosadil PETR ŠÍCHA. Asistence: David Šrámek, Dominik Barnošák.

41:04

Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Krištof – 2 min., zdržování hry).

41:02

Špačkova dělovka z pravé strany! Ale Majerníček vyběhl a skvěle zasáhl. Nakonec se však M. Škrobák plk. rozhodl pro vyloučení.

39:48

Jirotka si ve třetím dějství určitě zachytal nejvíce. Kovo je opravdu jako vyměněné, určitě je o dost nebezpečnější než v úvodních dvou třetinách. Alespoň se kladenský gólman v chladném počasí zahřeje.

38:48

Štěpáník zachytil rozehrávku soupeře, nakonec se ocitl za brankou a odtud našel Procházku. Ten ale z blízkosti na Majerníčka vyzrát nedokázal.

38:07

Šrámek se s míčkem příliš mazlil, než ho zpracoval, uběhla věčnost. A nakonec ho hostující obrana dokázala zpacifikovat.

37:06

Voráček nyní dobře vypálil z dálky, Majerníček musel zasahovat. Kovo jako by ve třetím dějství srovnalo hru. A Kladno se směrem dopředu daleko hůře prosazuje.

35:59

Rozhodčí M. Škrobák plk. byl nekompromisní. Poté, co Majerníček vyrazil míček do vzduchu, zahrál jeden z kladenských hráčů vysokou holí. Jeho signalizace byla v tomto případě zcela na místě.
Dnešní utkání sleduje 102 diváků.

34:36

Jirotka nyní pro jistotu schoval míček pod svou lapačku. Přece jenom nebyla pro něj tahle situace úplně přehledná.

33:50

D. Hnízdil se nyní snažil doslova dotlačit míček za bránu Majerníčka, který se vrátil do brány. Ten asi neměl míček úplně pod kontrolou, i přesto si poradil. Rozhodčí M. Škrobák plk. právě přerušil hru, vhazovat se bude před bránou hostujícího mužstva.

33:19

Domácí v plném počtu.

32:12

Jirotka teď musel zlikvidovat další střelecký pokus. Kladno jako by vstup do tohoto dějství podcenilo. Kovo přitom tuhle početní výhodu nehraje vůbec špatně.

31:19

Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Voráček – 2 min., podražení).

30:31

Kovo Praha právě vstřelilo branku!
Jirotka teď počastoval své spoluhráče nevybíravými slovy. "Jste se zbláznili," zařval na celé hřiště. Protože před ním se objevil zcela nikým nehlídaný MARTIN KRIŠTOF, jenž ho překonal střelou nad jeho beton. Asistence: Miroslav Strejček, Jakub Wurdák.

30:01

Střídání v týmu TJ Kovo Praha: ze hřiště odchází Michal Vaníček, přichází Adam Majerníček.

30:08

Domácí v plném počtu.

30:01

Začala třetí třetina.
I v tomto dějství mělo Kladno hru plně pod svojí kontrolou a i nyní přidalo čtyři branky. Kovo alespoň přidalo jeden čestný úspěch a trošku zmírnilo tenhle debakl. Celkově bude muset poslední třetinu hlavně přetrpět.

Střely na branku ve 2. třetině: 14:3

30:00

Druhá třetina skončila.

29:00

Zahlášena poslední minuta druhé třetiny.

28:08

Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Kohout – 2 min., vražení na hrazení).

27:33

Hosté v plném počtu.

27:00

Tři minuty do konce. O tom, že Kladno uzme všechny body z tohoto duelu, je vlastně už nyní úplně jasné.

25:33

Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Strejček – 2 min., vysoká hůl).

25:26

Kladno právě vstřelilo branku!
ONDŘEJ PRAŽÁK se rovněž zapisuje na střeleckou listinu těsně poté, co se trefil Valenta na druhé straně. Kladno se pomalu a jistě blíží kulatým deseti vstřeleným brankám. Asistence: Jakub Haisman, Radek Soukup.

24:54

Kovo Praha právě vstřelilo branku!
Jirotka z teprve třetí střely na bránu poprvé inkasuje. A hodně se na sebe zlobí, rozhodně chtěl udržet čisté konto. Prosadil se přes něj VÍT VALENTA. Aleš Zahálka, Martin Svoboda.

24:42

Kladno právě vstřelilo branku!
PETR ŠÍCHA zužitkoval vyhraného buly od svého spoluhráče Šrámka a prostřelil Vaníčka, jenž se sotva stačil mezi třemi tyčemi zorientovat a už hned inkasoval. Asistence: David Šrámek.

24:39

Nepříjemná záležitost pro všechny přítomné. A především pro hráče Kova, kteří mají už takhle nevyhovující obuv. Teď to hráčům bude podkluzovat ještě více.

22:52

Mar. Zeman vyslal vůbec první střelecký pokus na bránu Jirotky ve druhé třetině, celkově druhou v tomto utkání! To je opravdu bídná statistika. Kovo už chce být hlavně doma. Ostatně možná i Kladno, které o svém vítězství už dávno rozhodla.

21:39

A další icing ze strany Kova. V podstatě to je jediná obrana hostů na to, jak kladenským přerušovat kombinaci, případně jim zabránit ve střílení.

20:46

Kladno právě vstřelilo branku!
JAROSLAV PROCHÁZKA zkusil vypálit z dálky, Vaníček na jeho pokus asi ne úplně dobře viděl, a míček mu propadl výstrojí až do sítě. Tahle rána se asi dala chytat. Asistence: Daniel Nosek.

20:20

Po pěkné kombinaci pálil Procházka z levého kruhu! Vaníčka však pouze trefil do výstroje. Kovo stále vůbec nestíhá.

19:50

Barnošákova střela byla zablokována. Následně se snažil Špaček propracovat k míčku, ovšem neuspěl. Kovo se pak chvilku drželo v útočné třetině, zase tam však působilo hodně zmateně.

19:10

Kovo se dopustilo zakázaného uvolnění. Pořád působí na hřišti hodně mdle. V defenzívě nestíhá, v útoku je bezradné. Jirotka si na míček do této chvíle sáhl pouze jednou jedinkrát!

18:12

Kladno právě vstřelilo branku!
Netrvalo dlouho, aby se domácí prosadili ve druhé třetině popáté. Velký tlak kladenského mužstva nakonec vyústil v přesný zásah JANA PROKOPA, který se poprvé zapsal na střeleckou listinu. Asistence: Martin Kohout.

17:39

Noskova rána z dálky nemohla být v žádném případě úspěšná. A logicky narazila jen o zadní mantinel. Kovo se následně snažilo dostat do útočné třetiny, což se mu podařilo, ale absolutně nic vepředu nevymyslelo.

16:45

Šíma se ocitl ve velké tutovce! Jenže z blízkosti trefil snad jen helmu gólmana Vaníčka. Pak se propracoval k zakončení ještě jednou poté, co objel bránu, ale zase neuspěl.

16:11

Náhradní brankář Kova se musí mezi třemi tyčemi už zpočátku hodně ohánět. Teď se po míčku vrhl, aby ho uchoval. Vhazovat se bude po jeho vyrážečce.

15:44

Vaníček neudržel míček ve své výstroji, vypadl mu z lapačky a kutálel se brankovištěm. Štěpáník ale jeho chyby nevyužil a nedorazil.

15:01

Střídání v týmu TJ Kovo Praha: ze hřiště odchází Adam Majerníček, přichází Michal Vaníček.

15:01

Začala druhá třetina.
Kladno zatím bez větších problémů splňuje roli favorita. Kovo na hřišti nepředvedlo zhola nic, způsobeno je to i tím, že hráči mají zcela nevyhovující obuv, a pokud bude ve svém bídném výkonu pokračovat, může z toho být ještě pořádná ostuda.

Střely na branku v 1. třetině: 15:1

15:00

První třetina skončila.

14:39

Procházka trefil tyčku z levé strany! Pak se míček kutálel po zádech hostujícího brankáře a málem mu zapadl za brankovou čáru. Nakonec Kovo tuhle situaci přežilo.

14:00

Časoměřiči právě zahlásili poslední minutu této třetiny.

13:19

Vůbec první zakázané uvolnění ze strany kladenského mužstva. Do konce třetiny zbývá méně než dvě minuty. Kovo se už asi těší co nejvíce na konec tohoto nepovedeného dějství.

12:39

Špaček hledal z pravé strany ve středu pole naběhnuvšího D. Hnízdila, jenže jeho počínání nebylo úspěšné. Nakonec D. Hnízdil přece jenom vystřelil o pár vteřin později, ale na Majerníčka si nepřišel.

11:34

Kladno právě vstřelilo branku!
Tohle zavání opravdu hodně velkým debaklem. Na levé straně se při signalizovaném vyloučení objevil DAVID ŠRÁMEK, jenž neměl problém zacílit do poloodkryté svatyně. Asistence: Radek Šíma, Dominik Barnošák.

09:50

Kladno právě vstřelilo branku!
MARTIN KOHOUT přidal třetí trefu kladenského mužstva, které si tohle střetnutí plnými doušky užívá. Domácí forvard skóroval z poměrně snadné pozice, Majerníček neměl šanci. Asistence: Jan Prokop, Michal Voráček.

09:43

Procházka zakombinoval velmi dobře s Noskem, ten nakonec z otočky slabě vypálil, takže Majerníček mohl v klidu zasáhnout svým betonem.

08:49

Šícha byl nyní přišpendlený na mantinel. Důrazná hra by mohla na Kladno platit. Hra Kova je ale i jinak hodně špatná. Jirotka v poměrně chladném počasí mezi tyčemi spíše mrzne.

07:51

Procházka nyní ze středu pole prověřil Majerníčka. Ten si připsal další dobrý zákrok. Kovo se sotva dostane do útočného pásma.

07:16

Výtečně si nyní vedl Majerníček. Tohle bylo jeho první povedený zákrok, kterým uchránil dosavadní stav utkání. ALPIQ má zatím tuhle partii plně pod svou kontrolou.

06:39

Domácí v plném počtu.

05:38

Minuta z početní výhody Kova je pryč. A zatím si Jirotka na míček nesáhl. Hosté budou muset zabrat, aby nějakým způsobem svého soupeře ohrozili.

05:08

Štěpáník se v oslabení dostal do útoku, od pravého mantinelu se snažil přihrávat před branku, tam ovšem nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.

04:39

Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Voráček – 2 min., hákování).

04:21

Kovo si nevzalo na nový plastový povrch na Kladno úplně nejlepší obuv. Hodně to hráčům hostů podkluzuje. To je určitě velká komplikace pro outsidera tohoto duelu.

03:45

Kladno právě vstřelilo branku!
Tohle je hodně nedobrý vstup do utkání ze strany Kova, které vzadu absolutně nestíhá. Majerníčka podruhé překonal během krátké chvíle rovněž DAVID ŠRÁMEK. Asistence: Dominik Barnošák, Radek Šíma.

02:58

Kladno právě vstřelilo branku!
Neuznaná branka nakonec domácím nemusela vůbec vadit. Jako první se v utkání prosadil RADIM ŠTĚPÁNÍK. Asistence: Daniel Hnízdil, Martin Špaček.

02:42

Hrabár vypálil a Špaček ho dostal do vzduchu. Chvilku byl domácí útočník hodně dezorientovaný. I proto nakonec Kovo vyhodilo míček následně do bezpečí.

01:58

Voráček je hned na začátku utkání hodně při chuti. A další jeho rána skončila na zadním mantinelu. Kladno se jakožto favorit utkání tlačí za úvodní trefou tohoto střetnutí.

01:29

Kladenětí chvilku kombinovali v útočném pásmu, nakonec vystřelil Voráček, trefil však jen soupeře před sebou.

00:19

Střela od modré čáry od Soukupa skončila před brankářem Majerníčkem, který míček neudržel ve své výstroji. A i když jeden z kladenských hráčů dorazil míček do sítě, úmyslně ho nakopl. Takže branka nemohla být uznána.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Hrabár, Soukup, Voráček, Šícha, Nosek, Novák, M. Hnízdil, Haisman – D. Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Šícha, Šrámek, Barnošák, Kohout, Procházka, Prokop, Pražák, Zmeškal

TJ Kovo Praha: Majerníček (Vaníček) – Mar. Zeman, Zahálka, Winter, Bydžovský, D. Kovařík, Bravenec, Fabián – Franěk, Svoboda, Valenta, Wurdák, Mich. Zeman, Kyclt, J. Kovařík, Pátek, Krištof, Šlehofer, Strejček

Rozhodčí: M. Škrobák plk., Černý.
Domácí by však soupeře neměli v žádném případě podcenit, jelikož ten třeba v zápase s Kertem svého protivníka notně potrápil. Kladno naposledy sehrálo před televizními kamerami utkání s Plzní a díky perfektní defenzívě ho zvládlo poměrem 3:0. Když se s Kovem utkalo naposledy, bylo tomu v březnu, a tehdy ho poměrně snadno skolilo 6:2.
ALPIQ letos zatím odehrál celkem pět zápasů, hned čtyřikrát zvítězil po základní hrací době a jen jednou padl, a to navíc s lídrem z Kertu. To Kovo dosud získalo pouze pět bodů, disponuje navíc statisticky nejhorším útokem, neboť za šest zápasů dokázalo vstřelit pouhých devět branek.
Trošku netradičně odstartuje další kolo v nejvyšší hokejbalové extralize už v pátek večer soubojem mezi favorizovaným Kladnem a pražským Kovem. Zatímco domácí okupují třetí místo tabulky, přičemž na vedoucí pozici ztrácejí jen dva body, hosté jsou na samotném dně tabulky. A v tomhle duelu nebudou mít Pražané vůbec co ztratit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

HBC Kladno – TJ Kovo Praha

12:2

konec (4:0, 4:1, 4:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Štěpáník (D. Hnízdil, Špaček), 4. Šrámek (Barnošák, Šíma), 10. Kohout (Prokop, Voráček), 12. Šrámek (Šíma, Barnošák), 19. Prokop (Kohout), 21. Procházka (Nosek), 25. Šícha (Šrámek), 26. Pražák (Haisman, Soukup), 42. Šícha (Šrámek, Barnošák), 43. Pražák (Zmeškal, Haisman), 43. Šícha (Šrámek, Soukup), 44. Pražák (Šíma, Novák) – 25. Valenta (Zahálka, Svoboda), 31. Krištof (Strejček, Wurdák)

HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Hrabár, Soukup, Voráček, Šícha, Nosek, Novák, M. Hnízdil, Haisman – D. Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Šícha, Šrámek, Barnošák, Kohout, Procházka, Prokop, Pražák, Zmeškal

TJ Kovo Praha: Majerníček (16. Vaníček, 31. znovu Majerníček) – Mar. Zeman, Zahálka, Winter, Bydžovský, D. Kovařík, Bravenec, Fabián – Franěk, Svoboda, Valenta, Wurdák, Mich. Zeman, Kyclt, J. Kovařík, Pátek, Krištof, Šlehofer, Strejček

Rozhodčí: M. Škrobák plk., Černý

Diváci: 102

Průběh zápasu
1. třetina
02:58 KLA 1:0 Štěpáník (D. Hnízdil, Špaček)
03:45 KLA 2:0 Šrámek (Barnošák, Šíma)
04:39 KLA 2 Voráček, hákování
09:50 KLA 3:0 Kohout (Prokop, Voráček)
11:34 KLA 4:0 Šrámek (Šíma, Barnošák)
Po 1. třetině
2. třetina
15:01
18:12 KLA 5:0 Prokop (Kohout)
20:46 KLA 6:0 Procházka (Nosek)
24:42 KLA 7:0 Šícha (Šrámek)
24:54 KOV 7:1 Valenta (Zahálka, Svoboda)
25:26 KLA 8:1 Pražák (Haisman, Soukup)
25:33 KOV 2 Strejček, vysoká hůl
28:08 KLA 2 Kohout, vražení na hrazení
Po 2. třetině
3. třetina
30:01
30:31 KOV 8:2 Krištof (Strejček, Wurdák)
31:19 KLA 2 Voráček, podražení
41:04 KOV 2 Krištof, zdržování hry
41:21 KLA 9:2 Šícha (Šrámek, Barnošák)
42:23 KLA 10:2 Pražák (Zmeškal, Haisman)
42:40 KOV 2 Strejček, podražení
42:53 KLA 11:2 Šícha (Šrámek, Soukup)
43:46 KLA 12:2 Pražák (Šíma, Novák)
Konec