Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK Jihostroj Č. Budějovice – VK Benátky nad Jizerou

3:0

konec (25:21, 25:13, 25:18)

19.10.2017, 17:00 • Sportovní hala, České Budějovice • 4. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

25:18

České Budějovice vítězí proti Benátkám ve třech setech. Kryštof si dovolil takovou lahůdku jako přihrávku jednou rukou, poté se dostal k útoku Kraffer, který zakončil celý zápas smečí do diagonály.

24:17

Po Šotolově esu je tady hned sedm mečbolů pro domácí celek.

16:12

Jihostroj ale vede o čtyři body při druhém technickém oddechovém čase. Halaba se o to postaral razantní smečí z hlavního kůlu.

8:4

Domácí vedou při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body. Nepřesným servisem daroval osmý bod Jihostroji Vachoušek.

5:1

Valerij Todua navíc dává eso svým plachtícím servisem a domácí už vedou o čtyři body. Trenér Benátek zastavuje hru oddechovým časem.

25:13

Velmi rychle druhá sada také končí. Celerýn si připsal při nahrávce dvojdotek a poté už mohl jít Nesvačilův útok kam chtěl. Jihostroj s přehledem vede již 2:0 na sety.

24:13

Hned jedenáct setbolu pro domácí celek. Do hry zasáhl také Celerýn. Hosté se ale k útoku nedostali a vše zakončil pohledným útokem Křesťan.

20:11

Dvacátý bod Jihostroje ve druhém setu přidává blok Kupilíka na Stanislava Vachouška. Benátky si berou oddechový čas.

16:9

Domácí vedou při druhém technickém oddechovém čase o sedm bodů. Sukuba servisem nezatlačil hráče Jihostroje a to trestá Filip Křesťan.

8:2

Sukuba na podání. Radek Mach se středem sítě neprosadil, ale Jakub Rybníček poslal jednu z mála bodovce Benátek do autu. Je tady první technický oddechový čas.

6:1

A už to je o pět bodů. Ukrajinský blokař domácího týmu našel servisem zadní lajnu. Po esu si hosté berou oddechový čas.

25:21

Tomáš Fila uvolňuje místo na servisu polskému smečaři Pawlovi Halabovi. Domácí proměňují hned první setbol, postaral se o to právě Halaba přímým bodem.

24:21

A právě Rybníček na podání. Po zkaženém servisu jsou tady hned tři setboly pro domácí celek.

22:16

Série Benátek také narůstá. Sukuba trefuje eso na Petra Michálka. Jihočeši musí ještě první sadu zastavit oddechovým časem.

21:12

Valerij Todua na podání. Sadílek zaváhal na přihrávce, hosté poté museli jen odevzdat míč a to trestá nekompromisním útokem Křesťan. Benátky si berou ještě jeden oddechový čas.

16:7

Při druhém technickém oddechovém čase vede Jihostroj již o devět bodů. Radek Mach přidává dokonce přímý bod ze servisu.

11:7

Machův servis nadělal znovu problémy. Michálek se dostal k bodovce, ale pokračovalo se ve hře. Boduje až Filip Křesťan, který lehkým úderem po lajně zvyšuje náskok Jihostroje. Také trenér Benátek nad Jizerou si bere oddechový čas.

8:7

Domácí kapitán Radek Mach na podání. Ani tentokrát se hosté nedostali k povedené přihrávce. Bodovku za domácí pokládá na zem po bleskové souhře středem sítě Todua. Je tady první technický oddechový čas.

4:6

A už to je o dva body. Rybníčkův servis platí na domácí, nyní je z toho eso o pásku. Domácí trenér René Dvořák zastavuje hru oddechovým časem.

VK Jihostroj Č. Budějovice – VK Benátky nad Jizerou

3:0

konec (25:21, 25:13, 25:18)

Zpět na online

VK Jihostroj Č. Budějovice: Kupilík, Palgut – Halaba, Michálek, Fila, Kraffer – Mach (C), Ondrovič, Todua – Křesťan, Šotola – Kryštof Trenér: René Dvořák

VK Benátky nad Jizerou: Fučík, Celerýn – Pietkiewicz, Vachoušek, Němeček, Teubner, F. Nesvačil – Sukuba (C), Syrůček, Hudák – M. Nesvačil, Rybníček – Sadílek, Ticháček Trenér: Pavel Třešňák

Rozhodčí: Petr Kvarda – Jaromír Kořenek