Menu

Fotbal

Liga mistrů

Chelsea FC – AS Řím

3:3

konec (2:1)

18.10.2017, 20:45 • Stamford Bridge, Londýn • Skupina C • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.58 4.51 5.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Diego Perotti, přichází Stephan El Shaarawy.

84

Také domácí byli blízko vedení! Willian rozehrál po zemi s Fábregasem, na jehož centr si naskočil Rüdiger a v gólové pozici hlavou míjí branku!

83

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Kevin Strootman, přichází Alessandro Florenzi.

81

81.

81

Po souhře Strootmana s Peresem a povedeném centru druhého jmenovaného měl Džeko na hlavě hattrick, zblízka ale míjí domácí branku!

80

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Willian.

Ovace ve stoje pro dvougólového střelce "Blues".

77

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Antonio Rüdiger.

75

75. Eden HAZARD - 3:3

75

Chelsea právě vstřelila branku!
Strhující zápas nebere konce! Pedro posadil svůj centr na zcela volného EDENA HAZARDA a jeden z nejmenších hráčů na hřišti se netradičně střelecky prosazuje hlavou, neboť Alisson na jeho střelu i přes veškerou snahu nedosáhl!

74

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Gerson, přichází Lorenzo Pellegrini.

Gersona nahrazuje teprve jednadvacetiletý Lorenzo Pellegrini. Ten proti Neapoli dostal šanci v základní sestavě, dnes jej trenér Di Francesco využívá jako žolíka z lavičky.

70

70. Edin DŽEKO - 2:3

70

AS Řím právě vstřelil branku!
Aleksandar Kolarov s Edinem Džekem spolu ještě nedávno váleli za Manchester City, dnes ale na Chelsea hrají fantastický duel za AS Řím! Srbský obránce perfektním centrem vyzval EDINA DŽEKA ke gólové hlavičce a bosenský forvard nezaváhal!

69

Bakayoko se nedovoleně provinil v hloubi vlastní poloviny a v nesmírně férově hraném zápase je prvním žlutě napomenutým hráčem zápasu.

64

64. Edin DŽEKO - 2:2

64

AS Řím právě vstřelil branku!
Naprosto senzační zápas pokračuje nadále! Fazio naservíroval parádní pas EDINU DŽEKOVI, jenž balón trefil ještě lépe z voleje a naprosto nechytatelně pokořil Courtoise! Tisíce římských fanoušků jsou u vytržení!

57

David Luiz se zprvu úspěšně probíjel útočnou polovinou, před pokutovým územím si ale neporozuměl s Moratou a je rozčílen nejen svoji neúspěšnou akcí, ale také střídáním, když místo na hřišti přepouští Pedru Rodríguezovi.

54

Kolarov výborně zakombinoval s Perottim, poté směroval před branku přízemní centr a pokud by se jej ujal někdo v bílém, zakončoval by do prázdné branky, míč ale proletěl předbrankovým prostorem!

Nutno podotknout, že Courtois ještě stačil Kolarovovu přihrávku vykopnout mimo dosah hostujících fotbalistů, to byl skutečně velmi důležitý zákrok Courtoise, byť nikoliv při střele, tak do statistik se mu nezapočte.

42

A mohlo být vyrovnáno! Perotti nasměroval před branku perfektní centr, Gelson ale byl výborně pokryt domácí defenzivou.

40

40. Aleksandar KOLAROV - 2:1

40

AS Řím právě vstřelil branku!
Hosté se bleskově vrací zpět do zápasu! ALEKSANDAR KOLAROV vystřihl skvostnou individuální akci, když si nejdříve obhodil Azpilicuetu a poté prokázal kvality výborného střelce, když svůj projektil nasměroval nechytatelně pod břevno Courtoisovy branky!

37

37. Eden HAZARD - 2:0

37

Chelsea právě vstřelila branku!
Hosté hrají s balónem, domácí ale střílí branky! Po hrubé ztrátě Římanů na útočné polovině se Hazard vydal do protiútoku s Moratou, Španělovu střelu Fazio nešťastně srazil k EDENU HAZARDOVI, jenž ránou bez přípravy pokořil brankáře Alissona!

35

A další šance! Džeko uvolnil Perottiho, ten si posunul míč na pravačku a poté střílel jen do připraveného Courtoise.

31

Nainggolan měl na kopačce vyrovnání, když jej perfektně uvolnil Strootman, v belgickém souboji ale slaví brankář Courtois, jenž ránu svého krajana perfektně vyrazil!

11

11. David LUIZ - 1:0

11

Chelsea právě vstřelila branku!
Bujará radost na Stamford Bridge! Bakayoko do pokutového území neprošel, odraženého míče se zmocnil DAVID LUIZ, jehož velmi nepovedená střela z dálky se odrazila zpět k němu, reparát ale Brazilec složil na výbornou a nádhernou technickou střelu zakroutil přesně k tyči bezmocného Alissona!

8

A velmi nadějnou akci předvedli také hosté! Diego Perotti potáhl míč středem hřiště až k pokutovému území, našel si ideální střeleckou pozici, ovšem zpoza pokutového území přestřeluje!

5

5.

5

Bakayoko vybojoval míč ve středu pole, našel zcela volného Hazarda a belgický špílmachr připravil absolutní tutovku pro Álvara Moratu, ten ale selhal a zakončuje jen do brankáře Alissona!

Chelsea FC – AS Řím

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 11. David Luiz, 37. E. Hazard, 75. E. Hazard (Pedro) – 40. Kolarov, 64. Džeko (Fazio), 70. Džeko (Kolarov)

Karty:   69. Bakayoko (CHE)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:7.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (77. Rüdiger), Fàbregas, David Luiz (57. Pedro), Bakayoko, Alonso – E. Hazard (80. Willian) – Morata.
Náhradníci: Caballero – Batshuayi, Kenedy, Pedro, Willian, Scott, Rüdiger.

AS Řím: Alisson – Peres, Fazio, Juan Jesus, Kolarov – Nainggolan (C), Gonalons, Strootman (83. Florenzi) – Gerson (74. Pellegrini), Džeko, Perotti (88. El Shaarawy).
Náhradníci: Skorupski – De Rossi, El Shaarawy, Pellegrini, Florenzi, H. Moreno, Ünder.

Rozhodčí: Skomina – Prapotnik, Vukan (vš. Slovinsko)