Menu

Fotbal

Liga mistrů

FK Karabach – Atlético Madrid

0:0

konec (0:0)

18.10.2017, 18:00 • Tofig Bahramov Stadium, Baku (AZE) • Skupina C • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 12.0 5.33 1.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Antoine Griezmann se po rozehrání standardní situace a odvráceném centru opřel zpoza šestnáctky pohotově do míče, jeho rána ale minula pravý horní roh brány, a to je zřejmě konec! Domácí mají historický bod na dosah!

90+4

Badavi Gusejnov zřejmě za zdržování ještě viděl kartu.

90

Ibrahim Šehić vyběhl proti kolmé přihrávce Atlética a nádherným diagonálním výkopem našel na pravé straně rozeběhnutého Tarika Elyounoussiho, kterému skákal míč před očima, na pravé straně vápna do něho ale pohotově práskl a míč těsně minul bližší horní roh brány!

85

Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Míchel, přichází Tarik Elyounoussi.

75

75. Dino Ndlovu se snažil nasimulovat penaltu a šel do kabin!

75

Dino Ndlovu se po přímočaré akci Karabachu na levé straně šestnáctky pokusil po pěkné zasekávačce proti Godínovi nasimulovat penaltu, za což viděl druhou žlutou a červenou kartu!

72

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Fernando Torres.

72

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Ferreira-Carrasco, přichází Ángel Correa.

71

Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Maxim Medveděv, přichází Jakub Rzeźniczak.

71

71. Dino Ndlovu se krásně zbavil tří protihráčů a těsně minul!

71

Dino Ndlovu předvedl uprostřed šestnáctky nádhernou stahovačku a po zbavení se dvou protihráčů napřáhl k technické střele, která těsně minula vzdálenější levý horní roh brány!

69

Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Pedro Henrique, přichází Wilde-Donald Guerrier.

64

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Nicolás Gaitán, přichází Thomas Partey.

63

Pedro Henrique se ocitl po kolmé přihrávce uprostřed šestnáctky ve velké šanci, jenže pod tlakem zamířil pravačkou daleko vedle brány!

62

Míchel na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky přiťukl míč patičkou jednomu ze spoluhráčů, po jehož přihrávce Richard Almeida napřáhl ze střední vzdálenosti ke střele, která zamířila pouze doprostřed brány. Jan Oblak si připsal snadný zákrok a skóre je bezbrankové.

59

Dino Ndlovu si počínal ve středu obranné poloviny nedovoleně, když poslal k zemi Yannicka Ferreiru-Carrasca. Atlético bude zahrávat zajímavou standardní situaci.

56

Dino Ndlovu si v šestnáctce nabíhal na kolmou přihrávku od Míchela a byl sražen k zemi. Penalta se ale správně nepískala, protože domácí útočník se zřítil hodně ochotně.

54

Antoine Griezmann se sice po rozehrání standardní situace na levé straně šestnáctky prosadil přesnou přízemní střelou z ostrého úhlu, jenže již předtím byl signalizován ofsajd.

53

Yannick Ferreira-Carrasco na levém křídle předvedl skvělý sprint a snažil se uniknout hned trojici protihráčů. Míchel zatáhl za záchranou brzdu a za taktický faul viděl žlutou kartu.

40

40. José Giménez se po rohovém kopu krásně opřel do míče

40

Nicolás Gaitán na levé straně hřiště rozehrál rohový kop a po jeho krásném centru se na přední tyči položil do míče José Giménez. Pohotový pokus ale minul po zemi levou tyč!

39

39. Ibrahim Šehič byl opět úspěšný, vychytal Griezmanna!

39

Kévin Gameiro se v blízkosti šestnáctky dostal k odraženému míči po nevydařené kličce a kolmou přihrávkou posunul míč na Antoinea Griezmanna, který se na značce pokutového kopu ocitl v obrovské šanci a přízemní střelou mířil k levé tyči! Ibrahim Šehić ale předvedl další fantastický zákrok, kterým míč vyrazil na roh!

36

Rohový kop Karabachu nic nepřinesl, zatímco na opačné straně mohl udeřit po několika odrazech míče v pokutovém území hlavou Saúl Ñíguez, jeho pokus ale nebyl dostatečně prudký a Ibrahim Šehić byl u své pravé tyče včas!

27

27. Ferreira-Carrasco měl na kopačce úvodní gól zápasu

27

Yannick Ferreira-Carrasco na pravé straně šestnáctky vyhrál po kolmé přihrávce osobní souboj s Maximem Medveděvem a z ostrého úhlu napřáhl k přízemní střele, kterou vybíhající Ibrahim Šehić dokázal pravou nohou fantasticky vyrazit vedle vzdálenější levé tyče! První šance!

FK Karabach – Atlético Madrid

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   53. Míchel (KBK), 59. Ndlovu (KBK), 90+4. B. Gusejnov (KBK)   75. Ndlovu (KBK)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 15:10.

FK Karabach: Šehić – Medveděv (71. Rzeźniczak), B. Gusejnov, R. Sadygov (C), Agolli – R. Almeida, Garajev – Henrique (69. Guerrier), Míchel (85. T. Elyounoussi), Madatov – Ndlovu.
Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, T. Elyounoussi, Ismajilov, Rzeźniczak, Guerrier, Šejdajev.

Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, Godín, J. Giménez, Luís – Gaitán (64. Partey), Saúl Ñíguez, Gabi (C), Ferreira-Carrasco (72. Á. Correa) – Gameiro (72. F. Torres), Griezmann.
Náhradníci: Moyà – Partey, F. Torres, Á. Correa, Augusto Fernández, Savić, Lucas Hernández.

Rozhodčí: Ruddy Buquet. Asistenti: Guillaume Debart, Frédéric Cano. Čtvrtý rozhodčí: Bertrand Jouannaud. Brankoví rozhodčí: Amaury Delerue, François Letexier (všichni FRA)