Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Orange 20 – HC MIKRON Nové Zámky

1:3

konec (0:2, 1:1, 0:0)

17.10.2017, 17:00 • 12. kolo • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 4.38 5.6 1.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Mladíci prehrali rozdielom dvoch gólov, ale nemajú za sebou najhorší zápas. Môžeme ich pochváliť za veľkú bojovnosť, avšak dnes rozhodli skúsenosti na strane Novozámčanov, ktorí z Piešťan odchádzajú s tromi bodmi. (19:07:01)

Koniec zápasu.

59:43

Presilovka domáceho celku sa končí. Do konca riadnej hracej doby už ostávajú iba posledné sekundy, takže mladíci dnes body nezískajú.

59:20

Domáci sa teraz nevedeli odhodlať k strele. Napokon to po Tamášiho prihrávke spoza kruhov skúsil Fereta, ale puk bol opäť zrazený a ku Kováčovi ani neprešiel.

58:40

Mladíci ostávajú v útoku. Tamáši našiel Šmídu a ten bleskovo bez prípravy zakončil, no trafil iba obrancu stojaceho pred ním.

58:10

Mladíci sa veľmi snažia, ale zatiaľ si nedokázali vypracovať nebezpečnejšiu pozíciu na zakončenie. Skúsení Novozámčania sa výborne bránia.

57:43

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rastislav Špirko – 2 min., podrazenie).

57:28

Hostia sa výborne bránia a dokonca sa im podarilo prejsť aj do útoku. Škoda tam ešte prihrával niektorému zo spoluhráčov, ale neúspešne.

57:00

Čas sa z pohľadu domácich neúprosne kráti a do konca už ostávajú iba tri minúty. Na ľadovej ploche vidíme obrovskú bojovnosť mladých reprezentantov.

56:41

Domáci prešli do útoku, ale Vašašove zakončenie skončilo iba na hráčovi stojacom pred ním. Brankár Kováč nemusel zasahovať.

56:00

Začína sa posledná štvorminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Mladíci sa ešte pokúsia o útočný tlak.

55:32

Nové Zámky mohli zvýšiť svoj náskok! Vo výbornej pozícii bol v pravom kruhu Kovačevič, ktorý pálil po Špirkovej prihrávke, ale brankár Durný sa pohotovo premiestnil.

54:46

Hostia opäť nepochodili v rozohrávke a puk vyhodili iba na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred Kováčom.

54:33

Durný vykorčuľoval k svojmu zadnému mantinelu a pomohol tam spoluhráčom s rozohrávkou. Vysoko ho chcel forčekovať Špirko, ale napokon to nestihol.

53:48

Puk si teraz zobral Salija, ale ani on ho ďaleko nedostal. Hrá sa teraz prevažne v strednom pásme a nevidíme žiadne zakončenia.

53:20

Lantoši prenikal do pásma po ľavej strane popri mantineli, ale v súboji so Zeleňákom nezavinene spadol na ľad a z útočnej akcie tak nebolo nič.

52:25

Novozámčania sa teraz pri pokuse o rýchlu rozohrávku dopustili iba zakázaného uvoľnenia a vhadzovať sa bude pred ich bránkou.

51:50

Novozámocká presilovka sa končí, od tejto chvíle hráme v plnom počte na oboch stranách.

50:50

Nové Zámky majú hru stále pod svojou kontrolou a domácim mladým reprezentantom vôbec nepomáha, že sa musia brániť. Práve naopak, čo najskôr by potrebovali skorigovať stav duelu.

50:23

Novozámčania sa pokúsili zaútočiť, ale na modrej čiare ich zastavil ofsajd. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.

49:50

Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Tomáš Hedera – 2 min., podrazenie).

48:09

Mladíci sú už v plnom počte, ale aj naďalej si musia v defenzíve dávať veľký pozor. Pred brankárom teraz vystrelil Raenko, ale ani jemu zakončenie nevyšlo a skóre s nemení.

47:40

Mladíci sa obetavo bránia, ale majú čo robiť, aby stúpajúci tlak svojho súpera ustáli. Novozámčania by radi svoj náskok poistili ďalším gólom.

47:12

Novozámčania mohli skórovať! Šimun sa vyrútil priamo pred brankára a skúšal to kľučkou, ale napokon zakončil tesne vedľa bránky.

45:58

Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Marek Švarc – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).

42:25

Hostia opäť zaujímavo zaútočili. Lantoši mal puk na hokejke na pravej strane pri mantineli a potiahol si ho až do zakončenia. Durný opäť pozorne zakročil.

41:32

Na opačnú polovicu klziska výborne prešiel Fereta, ktorý pálil spoza obrancu, ale Durný sa nezľakol a úspešne zakročil.

40:48

Mladíci presilovku nevyužili a už hrajú proti plnému počtu hráčov súpera. Ich strata je stále dvojgólová.

40:10

Mladíci vyhrali prvé buly tejto tretiny a okamžite sa pokúšajú dostať do útoku. Iba pripomíname, že dohrávajú presilovku.

40:01

Začala sa tretia tretina.
V druhej tretine Novozámčania odskočili na rozdiel dvoch gólov, ale v závere inkasovali a tak je pred záverečnou časťou riadnej hracej doby ešte všetko otvorené.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:03

Začala sa posledná minúta druhej tretiny. Rozbehnutí mladíci majú k dispozícii presilovku a ostávajú v útočnom pásme.

38:26

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Maris Jass – 2 min., nedovolené bránenie).

37:55

37:55 Erik SMOLKA - 1:3

37:55

HK Orange 20 dalo gól!
Mladíkom sa napokon podarilo znížiť! Hostia si teraz vôbec nerozumeli v rozohrávke pred vlastnou bránkou, puk dostal ERIK SMOLKA a sám zoči-voči gólmanovi dokázal prekvapiť. Asistencie: Filip Vašaš, Alex Tamáši.

36:05

Mladí reprezentanti sa dostali do zaujímavej pozície! Marcinek posunul puk pred bránku, kde si nakorčuľoval Bjalončík, ale v rýchlosti nedokázal prekvapiť gólmana Kováča.

34:50

Domáci hokejisti sa dopustili zakázaného uvoľnenia, takže sa bude vhadzovať pred brankárom Durným.

34:15

Dubinin sa teraz individuálne predieral stredom útočného pásma, ale svoj strelecký pokus nasmeroval iba do súpera stojaceho pred ním. Gólman Durný preto zasahovať nemusel.

33:48

Hostia to stále skúšajú. Maris Jass chcel teraz využiť, že Durnému vypadla hokejka, ale nevyšlo mu to. Mladíci sa obetavo bránia.

32:49

Mladíci presilovku nevyužili a od tejto chvíle hrajú už proti plnému počtu hráčov súpera.

31:45

Hostia sa bránia s veľkou pohodou na hokejkách. Puk opäť vyhodili preč z pásma a korčuľovať poň musí Zeleňák.

31:20

Domáci sa až teraz dostali do útočného pásma. Uvidíme, či sa im tam podarí niečo vymyslieť.

30:49

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Karel Plašil – 2 min., nedovolené bránenie).

30:10

Novozámčania sa usadili v pásme a pred bránku korčuľoval Koba Jass, ale puk na neho napokon neprešiel a zakončenie na Durného sme nevideli.

30:00

Prvá polovica zápasu je za nami a na ľadovej ploche sa nič nemení. Hostia majú hru plne pod kontrolou a mladíkom sa aj napriek snahe nedarí nič vymyslieť.

29:00

Početná prevaha domáceho tímu sa medzičasom skončila. Novozámčania predviedli v oslabení vynikajúci výkon a právom si udržali trojgólový náskok.

28:28

Hostia sa dokonca v oslabení dostali aj do zakončenia, ale Hruška bol v ťažkej pozícii a vyslal skôr iba propagačnú strelu. Durný s ňou nemohol mať problém.

28:01

Mladíci mali pred svojou bránkou značné problémy s rozohrávkou. Takto si početnú prevahu určite nepredstavovali.

27:36

Novozámčania puk opakovane vyhodili a dokonca aj vysoko forčekujú rozohrávku svojho súpera. Domáci tím má problém s tým, aby sa vôbec dostal do útoku.

27:13

Novozámčania sa začali brániť veľmi dobre a puk vyhodili až ku gólmanovi Durnému.

26:33

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Arťom Dubinin – 2 min., podrazenie).

26:33

Domáci mohli znížiť náskok svojho súpera! Čacho výborne prihrával pred bránku, kde si nakorčuľoval Václav, ale bol faulovaný a puk za Kováča nedokázal dostať.

26:03

Bezprostredne po vhadzovaní sa mladíci dostali do zakončenia. Kováč najskôr puk iba vyrážal pred seba, ale v prehustenom priestore sa napokon rozhodol neriskovať a hru opäť prerušil.

25:55

Na opačnej strane to mladíci skúsili skôr propagačnou strelou, ale Kováč nič nepodcenil a puk radšej zachytil.

25:37

Hostia sa taktiež nevedia udržať v pásme, Kovačevič to teda skúsil iba nahodením na zadný mantinel.

24:29

Domáci chceli odpovedať, ale pri pokuse o prechod do útočného pásma ich zastavil ofsajd. Hra sa prerušuje a nasledovať bude vhadzovanie.

23:01

HC Nové Zámky dali gól!
Mladíci s pukom prešli do útoku, ale tam ho okamžite stratili a hostia prešli do protiútoku. V ofenzíve Lantoši krížne prihral na voľného VLADIMÍRA ŠKODU, ktorý sa iba oprel do puku a namieril ho do odkrytej časti siete. Asistencie: Róber Lantoši, Branislav Fábry.

22:56

Domáci rozohrávali spred vlastnej bránky s väčšími problémami, ale puk si napokon udržali a dostali ho pred bránku súpera.

22:50

Domáci Krempaský sa obetavo natlačil do útoku a napokon sa mu podarilo aj zakončiť. Nemyslel to vôbec zle, ale hostia pokus zrazili na ochrannú sieť.

21:50

Vylúčený Škoda je už späť na hracej ploche a hostia pokračujú v plnom počte. Novozámčania sa ubránili bez akýchkoľvek problémov.

21:38

V samom závere presilovky sa po individuálnej akcii do zakončenia dostal Václav, ale jeho pokus z ľavej strany brankár Kováč dobre videl a vytesnil ho na ochrannú sieť.

20:47

Domáci do útoku prešli, ale nič tam nevymysleli a o pásmo rýchlo prišli. Špirko dokonca výrazne zrýchlil a chcel puk dokorčuľovať, ale Zeleňák si napokon poradil.

20:05

Domáci reprezentanti vyhrali prvé buly druhej tretiny a pokračujú v početnej výhode.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Novozámčania začali v ofenzíve aktívne už od samého úvodu, ale na presný zásah čakali až do 14. minúty, keď využili presilovku. V krátkom časovom slede potom pridali aj druhý gól, čím sa dostali do veľkej hernej o psychickej pohody a do šatní odchádzajú s dvojgólovým náskokom.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:39

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Vladimír Škoda – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).

18:50

Mladíkom sa puk aj s tečom podarilo vyhodiť až ku gólmanovi Kováčovi a odchádzajú striedať. Blíži sa nám záver úvodnej tretiny.

18:36

Hostia mohli ísť do prečíslenia troch proti dvom, ale Hriška na modrej čiare zbrzdil prihrávku a napokon z toho žiadna zaujímavá situácia nebola.

17:39

Do útoku teraz prešiel aj domáci tím. Marcinek sa rozhodol nevymýšľať a vystrelil, ale Kováč všetko videl a puk iba vyrazil späť do hry.

16:00

Začína sa posledná štvorminútovka prvej tretiny. Hostia sú vo veľkej psychickej výhode a pokračujú v ofenzívnej hre.

15:16

Hostia mohli svoj náskok zvýšiť na rozdiel troch gólov. Strelecky to skúsil Škoda a nasledovala aj jeho dorážka, ale gólman Durný odolal.

13:53

Z ľadovej plochy za pomoci lekára odchádza Martin Dlapka priamo do šatní. Domáci hráč tak po strete z úvodnej minúty nie je schopný pokračovať v zápase.

13:53

13:53 Róbert VARGA - 0:2

13:53

HC Nové Zámky dali gól!
Hostia pokračujú v ofenzívnej snahe a to im prináša ovocie. RÓBERT VARGA teraz ostal úplne nepokrytý pri pravej žrdi, kam sa mu od zadného mantinelu odrazil puk a tak už novozámocký hráč mohol iba páliť za presúvajúceho sa gólmana. Asistencie: Sebahudin Kovačevič, Eduard Šimun.

13:24

Na opačnej strane to individuálne skúsil obranca Zeleňák. Puk si potiahol až k ľavej žrdi a aj zakončil, ale Kováč si dal veľký pozor.

13:03

13:03 Matthew PRAPAVESSIS - 0:1

13:03

HC Nové Zámky dali gól!
Hostia napokon v presilovke otvárajú skóre zápasu. Špirko poslal krížnu prihrávku naprieč útočným pásmom, na puk si na hranici ľavého kruhu nakorčuľoval MATTHEW PRAPAVESSIS a nekompromisnou ranou k bližšej žrdi prekonal presúvajúceho sa Durného. Asistencie: Rastislav Špirko, Arturs Salija.

11:40

Hostia vyhrali buly a okamžite sa usadili v útoku, kde mohol Koba Jass otvoriť skóre zápasu! Zakončoval priamo spred bránky, ale Durný sa nenechal oklamať a puk vyrazil do rohu klziska.

11:27

Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Peter Kundrik – 2 min., hákovanie).

11:14

Hostia ešte ostali v útoku, ale puk im vykĺzol do stredného pásma, takže sa píska ofsajd a nasledovať bude vhadzovanie.

10:31

Novozámčania nepríjemne zaútočili. Varga puk potiahol po ľavej strane a v útočnom pásme ho potom prenechal Šimunovi, ktorý v rýchlosti trafil iba helmu gólmana Durného.

09:46

Hráči teraz puk dlho držali pri mantineli a čakali na prerušenie hry, ale to neprišlo. Domácim sa zo skrumáže napokon podarilo vyjsť víťazne a videli sme aj zakončenie, ktoré však Kováč dobre videl a hru prerušil.

09:12

Domáci prešli na opačnú stranu. Fereta to skúsil strelecky, ale jeho pokus bol zblokovaný a letel iba vedľa priestoru troch žrdí.

08:31

Hostia napokon do pásma prešli, ale nič tam nevymysleli. Dubinin od mantinelu nedokázal puk prehodiť do nebezpečnejšej pozície spoluhráčom a napokon oň prišiel.

08:00

Novozámčania majú puk na sovjich hokejkách a budú rozohrávať spoza vlastnej bránky. Mladíci nezaváhajú a pokúšajú sa vysoko forčekovať.

07:03

Mladíci chceli už v plnom počte preniknúť do ofenzívy, ale zastavil ich ofsajd na modrej čiare. Hra sa tak prerušuje.

06:32

Oslabenie domáceho celku sa končí. Tréner môže byť s výkonom reprezentantov spokojný, predviedli spoľahlivý obranný výkon.

06:10

Novozámčania sa teraz usadili v pásme súpera, ale nedokážu sa dostať do streleckej pozície. Mladíkov musíme za defenzívnu činnosť opäť pochváliť.

05:27

Novozámčania v úvode presilovky vôbec nič nevymysleli, pretože mladíci sa výborne bránia a puk už druhýkrát vyhodili cez všetky čiary.

04:32

Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Marek Švarc – 2 min., podrazenie).

04:20

Mladíci sa po veľmi dlhej dobe dostali do útoku a hneď aj zakončili. Z pravého kruhu pálil Čacho a mieril k ľavej žrdi, ale tam sa zjavila lapačka Kováča.

03:32

Hostia to skúsili aj strelecky. Priamo pred bránkou operoval Dubinin a pokúšal sa puk prepasírovať za bránkovú čiaru, ale Durný opäť odolal.

03:16

Novozámčania začali zápas veľmi aktívne v ofenzíve. Domáci celok má čo robiť, aby situáciu ustál a neustále sa musí brániť.

02:36

Hosťujúci Lantoši to teraz skúsil individuálnym prienikom popri mantineli. Puk potiahol až za bránku a vyšiel pri kruhu, ale nemal komu prihrať, pretože domáci si hráčov výborne pokryli.

01:50

Hostia si teraz vypracovali súvislejší tlak a skúšali to aj strelecky. Z dobrej pozície pálil Kovačevič a jeho pokus bol ešte tečovaný, ale domáci si dávajú veľký pozor a držia bezgólový stav.

01:19

Hosťujúci Varga nahodil puk zo stredného pásma až za bránku gólmana Durného. Novozámčania sa pokúsia usadiť v útoku.

00:33

Dlapka po chvíli za pomoci spoluhráčov odišiel na striedačku a rozhodcovia sa rozhodli nevylučovať. Budeme pokračovať vhadzovaním v strednom pásme.

00:33

Domáci Martin Dlapka a hosťujúci Koba Jass boli vo vzájomnom súboji a prvý menovaný nepríjemne spadol, ostal ležať na zemi a zvíja sa od bolesti. Rozhodcovia hru prerušujú.

00:12

Začalo sa svžne, po súboji puk vyletel na striedačku hostí. Hra sa teda prerušuje a vhadzovať sa bude v strednom pásme.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Dlapka, Fereta, Zeleňák, Švarc, Krempaský, Hílek, Kuna – Jaško, Kundrik, Mesaroš – Vybiral, Čacho, Václav – Smolka, Tamáši, Vašaš – Šmída, Bjalončík, Marcinek

HC Mikron Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Jass, Salija, Prapavessis, Hruška, Kovačevič, Hain, Šimek – Raenko, Dubinin, K. Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Šimun, Varga – Fábry, Škoda, Lantoši

Rozhodca: Štefik, Stano – Gegáň, M. Orolín.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní vloženého zápasu 12. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. V Piešťanoch sa predstavia reprezentační mladíci z projektu HK Orange 20 proti Novým Zámkom a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

Mladí reprezentanti zatiaľ v Tipsport lige v aktuálnej sezóne odohrali 10 zápasov a získali v nich 12 bodov pri celkovom skóre 25:43. Výber našich juniorov triumfoval zatiaľ trikrát v riadnom hracom čase a raz v samostatných nájazdoch. Zaujímavosťou je, že mladí hráči vyhrali aj prvý vzájomný súboj s Novými Zámkami, keď ich v polovici septembra zdolali 5:3.

Novozámčania sú v tabuľke siedmi. Odohrali už 13 zápasov a na svojom konte majú 16 bodov a celkové skóre 33:36. Do Piešťan prichádzajú víťazne naladení, pretože v posledných dvoch zápasoch dvakrát v rade zvíťazili, naposledy v Liptovskom Mikuláši 3:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Orange 20 – HC MIKRON Nové Zámky

1:3

konec (0:2, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 38. Smolka (Vašaš, Tamáši) – 14. Prapavessis (Špirko, Salija), 14. Varga (Kovačevič, Šimun), 24. Škoda (Lantoši, Fábry)

HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Dlapka, Fereta, Zeleňák, Švarc, Krempaský, Hílek, Kuna – Jaško, Kundrik, Mesaroš – Vybiral, Čacho, Václav – Smolka, Tamáši, Vašaš – Šmída, Bjalončík, Marcinek

HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Jass, Salija, Prapavessis, Hruška, Kovačevič, Hain, Šimek – Raenko, Dubinin, K. Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Šimun, Varga – Fábry, Škoda, Lantoši

Rozhodčí: Štefik, Stano – Gegáň, M. Orolín

Průběh zápasu
1. třetina
04:32 S20 2 Švarc, podražení
11:27 S20 2 Kundrik, hákování
13:03 NZM 0:1 Prapavessis (Špirko, Salija)
13:53 NZM 0:2 Varga (Kovačevič, Šimun)
19:39 NZM 2 Škoda, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
23:01 NZM 0:3 Škoda (Lantoši, Fábry)
26:33 NZM 2 Dubinin, podražení
30:49 NZM 2 Plašil, nedovolené bránění
37:55 S20 1:3 Smolka (Vašaš, Tamáši)
38:26 NZM 2 Jass, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
45:58 S20 2 Švarc, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
49:50 S20 2 Hedera, podražení
57:43 NZM 2 Špirko, podražení
Konec