Menu

Futsal

Liga mistrů

Barcelona – Luparense C/5

3:3

konec (2:3)

14.10.2017, 20:40 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Vít Muzikář

Tipsport: 1.23 6.3 7.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

37:55

Barcelona právě vstřelila branku!
Tohle se (asi) dalo chytat! JOSELITO se dostal přes obránce soupeře k přizemní střele z pravé strany a balon zapadl mezi nohama Miarelliho do sítě. Bez asistence.

18:37

Luparense právě vstřelilo branku!
Honorio nahrál z pravé strany na střed. Tam se NOAVES SOUZA zbavil bránícího soupeře a pravačkou zakončil do pravého horního rohu branky Barcelony. Asistence: Humberto Honorio.

18:05

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona rozpohybovala obranu soupeře, italský celek lítal jako hadr na holi. Jeden z futsalistů Barcy přihrál pod sebe z levé strany a ESQUERDINHA srovnává křižnou levačkou mezi nohama brankáře. Asistence: Adolfo.

17:32

Luparense právě vstřelilo branku!
Přes Rivillose dostal jeden z hráčů italského celku míč na pravou stranu na RAMONA BUENA ARDITEHO a ten trefil levý horní roh branky soupeře. Asistence: Novaes De Souza.

12:43

Luparense právě vstřelilo branku!
Nejprve na zadní tyči nedosáhl na balon Adolfo. Z kontru po levé straně poslal míč z levé strany do ohně Revert. načež Rivillos hrubě podcenil situaci a PABLO TABORTA využil chyby soupeře k zakončení po zemi k pravé tyči. Asistence: José Revert.

06:33

Barcelona právě vstřelila branku!
Tolrá rozehrál na osu hřiště na ESUERDNIHU a ten levačkou z voleje k pravé tyči posouvá Barcelonu do vedení. Asistence: Marc Tolrá.

Barcelona – Luparense C/5

3:3

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 7. Esquerdinha (Tolrá), 19. Esquerdinha (Adolfo), 38. Joselito – 13. Taborta (Revert), 18. Ardite (De Souza), 19. De Souza (Honorio)

Karty:   9. Dyego (BAR) – 10. De Souza (LUP), 30. Ardite (LUP), 32. Lara (LUP)

Barcelona: Sedano (C) (Juanjo) – Aicardo, Santana, Dyego, Ferrao, Tolrá, Batista, Adolfo, Rivillos, Joselito, López, Esquerdinha

Luparense C/5: Miarelli (Leofreddi, Etilendi) – Honorio (C), De Souza, Taborda, Jefferson, Drago, Ardite, Lara, Revert, Betao, Moufaddal

Rozhodčí: Guerreiro (POR), Fatkulins (LVA), Rakutski (BLR)