Menu

Fotbal

Liga mistryň

SK Slavia Praha – FC Minsk

4:3

konec (1:2)

11.10.2017, 18:30 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Adam Kolář

Tipsport: 1.59 4.31 5.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Minsk právě vstřelil branku!
Závěr zápasu se nese v exhibičním tempu a hráčky hostí dokázaly z jediné šance ve druhé půli zkorigovat stav. Slávistky na malém vápně nechaly zcela volnou EMUEJE OGBIAGBEHVHAOVOU, který měla snadnou úlohu a střelou po zemi snižuje na 3:4.

89

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Svitková, přichází Jarchovská.

88

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Divišová, přichází Veselá.

86

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Szewieczková, přichází Necidová.

85

Slavia právě vstřelila branku!
Hodně laciný gól! Centrovaný míč letěl do prostoru, kde byla jediná slávistka a hned dvě hráčky ve žlutém. Těm se ale příliš do vzdušného souboje nechtělo, a tak nechaly příliš prostoru KATEŘINĚ SVITKOVÉ, jež dokázala zkompletovat hattrick!

82

Slavia právě vstřelila branku!
Je definitivně rozhodnuto! Přihrávku na pravou stranu dostala KLÁRA CAHYNOVÁ a na její přízemní střelu ke vzdálenější tyči byla brankářka Minsku krátká.

77

Beštenová musela za dres stáhnout prchající Divišovou a vidí žlutou kartu.

75

Střídání v týmu Minsk: ze hřiště odchází Dubenová, přichází Slesarčiková.

70

Moc pěkná akce slávistek! Po hezké narážečce přišel centr do vápna z levého křídla a proti nebezpečné hlavičce se vytáhla brankářka Miklaševičová.

69

Nervy tečou na obou stranách. Žlutou kartu tentokrát vidí Ogbiagbehvhaová.

66

Náskok slávistek mohla navýšit Kožárové. Ta postupovala sama na bránu, Miklaševičovou pěknou kličkou obehrála, z ostrého úhlu však poslala míč do sítě jen z vnější strany.

63

Slavia právě vstřelila branku!
Změnilo – Pražačky totiž opět srovnávají! Centrovaný balon z další standardní situace dokázala jedna ze slávistek protečovat mezi tři tyče, Miklaševičová sice zvládla zasáhnout, balon ale vyrazila jen ke KATEŘINĚ SVITKOVÉ, jež z voleje velmi výrazně přiblížila svůj tým k postupu.

58

Hráčky obou celků si mají v posledních minutách hodně co říct, hodně diskuzí probíhá také s rozhodčí, která v tuto chvíli právě za nepřiměřené poznámky žlutou kartou napomíná Kožárová.

56

Střídání v týmu Minsk: ze hřiště odchází Abambilaová, přichází Linniková.

41

Miklaševičová se nyní pořádně vytáhla! Nejprve dokázala zneškodnit nebezpečnou hlavičku Kožárové z bezprostřední blízkosti a záhy vytáhla snad ještě lepší zákrok proti tečované dorážce.

34

Minsk právě vstřelil branku!
Hráčky Minsku jdou podruhé v zápase do vedení! TAMILA CHIMICHOVÁ poslala míč ze značky pokutového kopu přesně do šibenice.

33

Tak pozor, hlavní rozhodčí po střetu na hranici vápna nařizuje pokutový kop proti Slavii!

30

Jako, kdyby slávistky kopírovaly své mužské kolegy, kteří hráli Evropskou ligu v Astaně. Viděli jsme totiž další břevno! Střílený centr Svitkové dokázala na přední tyči lehce tečovat Kožárová, branková konstrukce však byla opět proti.

27

Centrovaný míč dokázala jedna ze sešívaných hráček usměrnit přesně do břevna! Následně jsme ještě viděli zajímavý závar v malém vápně, k další střele se už domácí hráčky protlačit nedokázaly.

21

Slávistky své soupeřky parádně vyťukaly a postupovaly ve dvou samy na Miklaševičovou. Obrovskou příležitost ale zazdila Svitková, jež snadnou přihrávku před prázdnou svatyni Minsku vůbec nezvládla a míč poslala směrem k rohovému praporku.

7

Slavia právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Fotbalistky Minsku zatím v obraně hoří a další chybu již domácí dokázaly potrestat. Přečíslení tři na jednu vyřešily hráčky v sešívaném perfektně a KATEŘINA SVITKOVÁ pohodlně poslala míč do prázdné brány.

5

Minsk právě vstřelil branku!
Nedáš – dostaneš! Za obranu Slavie si na přesnou přihrávku naběhla JULIA DUBENOVÁ, jež dokázala z bezprostřední blízkosti propálit brankářku sešívaných.

4

Po chybě v defenzivě hostí prchaly slávistky do rychlého protiútoku. Po souboji ve vápně se balon odrazil ideálně proti noze Szewieczkowé, která vypálila z první a Miklaševičová musela vytáhnout dobrý reflexivní zákrok.

SK Slavia Praha – FC Minsk

4:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 7. Svitková, 63. Svitková, 82. Cahynová, 85. Svitková – 5. Dubenová, 34. Chimichová (pen.), 90. Ogbiagbehvhaová

Karty:   58. Kožárová (SLA) – 69. Ogbiagbehvhaová (FMN), 77. Beštenová (FMN)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:16.

SK Slavia Praha: Votíková – Chlastáková, Bartovičová, Pincová, Bartoňová – Krejčiříková, Cahynová – Divišová, Svitková, Szewieczková – Kožárová.
Náhradníci: Malíková – Sedláčková, Budošová, Necidová, Pěničková, Veselá, Jarchovská.

FC Minsk: Miklaševičová – Njolleová, Kozjupaová, Ampahová, Šmatková – Beštenová, Linniková, Pilipenková – Dubenová, Ogbiagbehvhaová, Chimichová.
Náhradníci: Kovalčuková – Lynková, Mirošenková, Borisenková, Jušková, Slesarčiková, Abambilaová.

Rozhodčí: Augustynová – Prusová, Skalská (všechny Polsko)

První zápas: Minsk - Slavia 1:3