Menu

Futsal

Liga mistrů

Barcelona – ETO Futsal Györ

7:0

konec (2:0)

11.10.2017, 18:00 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.03 13.0 18.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:53

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak to zavání maďarským zostuzením! Volný přímý kop Györu vůbec nevyšel, Barcelona se dostala do rychlého protiútoku, který z dorážky ukončil druhou trefou v utkání LEO SANTANA – 7:0!

37:24

Barcelona právě vstřelila branku!
A střelecké představení katalánského týmu nekončí! Nastřelení Esquerdinhy z levé strany bylo ještě před brankou smolně tečováno FÁBIEM AGUIAREM, což způsobilo, že gólman Tóth inkasuje již pošesté – 6:0!

36:36

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak to byla další perlička z dílny barcelonského LEA SANTANY! Ten dostal míč před branku, kde ještě pohotově nasadil kličku brankáři a následně prudkou ranou pod břevno popáté rozjásal fanoušky Barcelony – 5:0!

35:00

Rafael Lopez nyní perfektní přihrávkou našel nabíhajícího si Ferraa, kterému stačilo pouze lehce tečovat balon! Druhá branka barcelonského hráče nepřišla, zaskvěl se totiž maďarský gólman Tóth!

32:15

González Martínez nyní spálil největší příležitost Györu v zápase! Po chybě v kombinaci postupoval prakticky sám na gólmana, rozhodl se pro razantní střelu! Juanjo nezareagoval, naštěstí pro něj míč proletěl jen kousek od levé tyče!

31:49

Naopak mohla přijít pátá trefa, jenže to by Rafael Lopéz musel z bezprostřední blízkosti poslat míč za záda Tótha, nikoliv však do jeho hrudi!

29:13

Tolra vyslal nepříjemnou střelu, ta navíc byla ještě tečovaná a nadělala tak Györu velké množství starostí! Dopadající balon nakonec skončil na břevnu!

28:34

Aicardovo ostré zakončení po rohovém kopu přimnělo brankáře Tótha k dalšímu fantastickému zákroku!

27:09

Ferrao je při chuti, nyní se ukázkově otočil kolem posledního hráče a následně vystřelil. Tóth dokázal jeho střelu na poslední chvíli konečky prstů vytáhnout nad břevno!

25:59

Barcelona právě vstřelila branku!
A přichází gól s pořadovým číslem čtyři! Rychlá kombinace do odkryté klece přistála na noze u tyčky stojícího FERRAA, který moc jednodušších branek ještě v kariéře nedal. Barcelona tak vede již o čtyři góly – 4:0!

22:40

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak to ale byla hrubá chyba v rozehrávce v podání maďarského mistra, za který Györ hodně tvrdě trestá! K míči se na středu hřiště dostal ESQUERDINHA a proti poslednímu bránícímu hráči si již neomylně poradil střelou do šibenice – 3:0!

21:12

Skvělá samostatná akce v podání Álexe, který se šikovně uvolnil a málem Juanja zaskočil! Jeho střela na bližší tyč ale skončila pouze na boční síti!

18:37

Barcelona právě vstřelila branku!
Možná i předchozí ostrá rána je nyní na vině druhé trefy Barcelony! Gólman Tóth šel na zem příliš rychle, a tak již nedosáhl na zakončení z nohy DYEGA – 2:0!

18:30

O několik sekund později naopak schytal dělovku do obličeje od Esquerdinhy brankář Tóth! Barcelona stupňuje svůj tlak!

18:18

Dyeho se s tím nepáral a vyslal opravdu tvrdou dělovku! Bohužel pro Barcelonu napálil pouze bránící maďarské hráče!

18:04

Po více než osmnácti minutách hry přichází první žlutá karta pro hostujícího Dávida.

13:29

Perfektně sehraná akce Barcelony mohla přinést branku číslo dvě, to by ale Mario Rivillos musel zamířit jinam než do hrudi brankáře Tóth! Maďarský gólman je v první půli hrdinou svého týmu a jenom díky němu je Györ stále na dohled!

12:40

Naopak na druhé straně vytáhl fantastický zákrok Gyula Tóth proti Esquerdinhovi!

11:08

Tak pozor, maďarský Györ posílá do hry Fábia Aquiara s rozlišovacím dresem a bude hrát power-play!

06:03

Barcelona právě vstřelila branku!
Na úvodní trefu dnešního zápasu jsme čekali do sedmé minuty utkání! Barcelona se vytasila s rychlou protiakcí, na jejímž konci se poprvé vlní síť za brankářem Tóthem! Esquerdinha přes celou šíři hřiště našel nabíhajícího si ADOLFA, který do prázdné branky poslal Barcelonu do vedení – 1:0!

03:46

Maďar Vas ztratil balon ve středu hřiště a to byla doslova voda na mlýn šikovnému Dyegovi. Ten si ke kličce troufl na ránu na přední tyč, kterou gólman Tóth vytáhl na další roh!

01:18

A rázem jsme viděli dvě velké šance maďarského Györu! Nejprve Fábio Aguiar na přední tyči trefil dobře postaveného Juanja, následně se do velké šance dostal Dávid, který ale opět nechal vyniknout barcelonského gólmana!

Barcelona – ETO Futsal Györ

7:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 7. Adolfo (Esquerdinha), 19. Dyego (Ferrao), 23. Esquerdinha, 26. Ferrao (Barreto Neto), 37. Leo Santana (Barreto Neto), 38. Fábio Aguiar (vla.), 39. Leo Santana (Joselito)

Karty:   19. Dávid (GYO)

Barcelona: Juanjo (Paco Sedano (C)) – Aicardo, Dyego, Ferrao, Joselito – Tolra, Leo Santana, Barreto Neto, Adolfo, Mario Rivillos, Roger, Rafael López, Esquerdinha.

ETO Futsal Györ: Tóth (Alasztics, Kicso) – Fábio Aquair, Álex, Juanra (C), Dávid – Klacsák, González Martinez, Vas, Sáhó, Bognár, Köfalvï

Rozhodčí: Rakuckij (Bělorusko), Fatkulins (Litva) – Guerreiro (Portugalsko)