Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK Dukla Liberec – Kladno volejbal cz

3:1

konec (25:19, 20:25, 25:19, 25:20)

09.10.2017, 20:15 • Volejbalová hala Dukla Liberec • 2. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.18 4.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:20

Na severu Čech zůstávají všechny tři body. Aleš Holubec, dlouholetý kapitán reprezentace, na podání. West našel znovu Zajíčka na středu sítě, ale kapitán Kladna smečuje jen do bloku Libora Leikepa.

24:20

Čtyři mečboly pro Liberec. Po servisu Westa smečoval jen do připravené obrany Štokr, poté se Kladno v útoku neprosadilo a Kriško ukončil výměnu.

20:17

A už to je znovu o tři body. Leikep zachytal plachtícím servisem Hýského a to trestá Štokr. Milan Fortuník si ještě bere oddechový čas.

16:15

A rázem to je jen o bod. Zajíček na podání. Štokr útočí proti dvojbloku jen do těsného autu a na to reaguje Michal Nekola oddechovým časem.

16:12

A při druhém technickém oddechovém čase už to je o čtyři body. Tentokrát našel West velmi špatně na středu sítě Zajíčka, který z nepřesné nahrávky bod nevytěžil.

10:10

Srovnáno. Kriško exceluje na podání. Nyní nepřihrál Hýský a Kladno si bere oddechový čas.

4:8

Kladno vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body. Štokr se proti Gromadowskému v poli neprosadil a poté smečuje Šulista.

1:4

Kladno vstupuje do čtvrtého setu fantasticky. West přidává také kvalitní servis, který podpořil zákrokem nad sítí Gromadowski. Michal Nekola si bere oddechový čas hned v úvodu setu.

25:19

Liberec využívá druhý setbol a jde do vedení! Po servisu Petra Šulisty skvěle přihrál Galabov, který poté dostal nahrávku od Janoucha a lehkým úderem za blok ukončil třetí set.

24:18

Jan Štokr je na podání po oddechovém čase. Vítěz ligy mistrů našel servisem Moníka, Kladno však jen odevzdalo míč. Galabov skvěle zabral v poli a poté smečuje Štokr skrz blok Středočechů.

23:18

Matthew West za koncovou lajnou. Kopáček skvěle zpracoval lehké podání a Štokr třískl míčem o palubovku. Ještě je tady oddechový čas pro Kladno.

16:10

Liberec si přinesl do druhého technického oddechového času šestibodové vedení. Američan ve službách Kladna podává jen do autu.

13:7

Tomáš Kriško exceluje na podání. Liberecký smečař přidává eso o pásku. Kladno reaguje oddechovým časem.

8:4

Liberec vstoupil do třetího setu mnohem lépe. Po servisu Adama Zajíčka útočil Kriško proti jednobloku po lajně. Je tady první technický oddechový čas.

20:25

Druhá sada jde na konto Kladna. Po servisu Jana Galabova skvěle přihrál Moník, West našel na hlavním kůlu Hýského, který ukončuje druhé dějství smečí do dlouhé diagonály.

19:24

Pět setbolů pro Středočechy. Šulista sestřelil servisem Galabova, poté mohl ještě útočit Štokr, ale ani on neprošel přes blok Kladna.

19:22

A už to je o tři body. Šulista na servisu dokázal soupeře zatlačit. Kriško nepřihrál. Ještě jeden oddechový čas pro Michala Nekolu.

19:20

Liberec se však vůbec nezdává. Westův servis vyletěl za koncovou lajnu. I Kladno si bere oddechový čas.

18:20

West na podání. A už to je o dva body. Americký nahrávač Kladna dává eso. Domácí celek si bere oddechový čas.

15:16

Marcel Gromadowski znovu zatlačil podáním Galabova. Štokr útočil proti srovnanému trojbloku a Kladno najednou vede o bod. Je tady druhý technický oddechový čas.

13:10

Dva body v řadě také pro Liberec. Štokr dává další eso. Moník se za míčem jen smutně odhlédl. Trenér Kladna reaguje oddechovým časem.

8:5

Gromadowski riskoval na podání, ale na Galabova si nepřišel. Nakonec útočil z velké výšky Štokr, který opět vytlouká blok Kladna. Je tady první technický oddechový čas.

25:19

A právě Štokr na podání. Moník si sice sáhl na balon, ale ve hře ho po přihrávce neudržel. První sada jde na konto týmu ze severu Čech.

24:19

Ex-ostravský smečař znovu na podání. Nyní už ale přicházejí setboly pro Liberec. Jan Štokr jednoduše vytlouká dvojblok Kladna.

19:14

Liberec si jde pro první set. Hýský z velké výšky bod nedal, ale ani na druhé straně se neprosadil Kriško. Nakonec chybují v poli hráči ze středu Čech. Milan Fortuník si bere oddechový čas.

16:14

Kladno se dostává zpět do hry. Kriško je po vysoké nahrávce zablokován a Michal Nekola musí zastavovat hru oddechovým časem.

16:11

Jan Galabov za koncovou lajnou. Jednadvacetiletý smečař české reprezentace sestřelil servisem Hýského, West se ještě snažil nad síti zachránit situaci, ale míč nakonec končí a straně Kladna. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:7

Tomáš Kriško pokračuje za koncovou lajnou. Ani Petr Šulista na přihrávce neobstál. Další přímý bod pro Liberec. Milan Fortuník si bere oddechový čas.

8:4

Gromadowski na podání. Při prvním technickém oddechovém čase vede tým ze severu Čech o čtyři body. Ani polská posila Kladna míč servisem do hry nedostala.

VK Dukla Liberec – Kladno volejbal cz

3:1

konec (25:19, 20:25, 25:19, 25:20)

Zpět na online

VK Dukla Liberec: Janouch, Piskáček – Kriško, Galabov, Kroužek, Správka (C) – Staněk, Veselý, Holubec, Leikep – Štokr, Indra – Kunc, Kopáček Trenér: Michal Nekola

Kladno volejbal cz: West, O. Fortuník – Lenc, Hýský, Šulista, Kozak – Zajíček (C), Trojan, Sobotka – Gromadowski – Moník Trenér: Milan Fortuník

Rozhodčí: Martin Hudík – Matěj Dmejchal