Menu

Fotbal

Evropská liga

1. FC Kolín nad Rýnem – FK Crvena Zvezda Bělehrad

0:1

konec (0:1)

28.09.2017, 19:00 • RheinEnergieSTADION, Kolín nad Rýnem • Skupina H • Michal Konvalina

Tipsport: 1.75 3.85 5.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro tuto chvíli vše, díky za pozornost. Přeji dobrou noc a těším se na příští shledání, na počtenou. (21:02:30)
Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 11:7. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:12.
Je dobojováno a výsledek zápasu je poměrně překvapivý. Zvezda, který byla dopředu pasována na outsidera této skupiny, si po remíze s Borisovem vyšlápla na soupeře z Bundesligy a v Kolíně vyhrála 1:0.

Sledovali jsme zápas, jehož dva poločasy snad ani nemohly být více odlišné. Zatímco úvodní dějství probíhalo takřka plně v režii Zvezdy, která si vytvořila zásluhou Boakyeho svůj náskok, ve druhém poločasu už se srbský tým zatáhl a prakticky jen bránil. Domácím se nepovedlo srovnat i proto, že neměli pověstné štěstíčko – na cestě ke slávě překážela tyč Bittencourtovi a hned dvakrát zastavila i střely Miloše Jojiće.

Buď jak buď, Kolín zkrátka podruhé prohrál, Zvezda podruhé boduje a po dvou kolech je za suverénním Arsenalem v tabulce skupiny druhá. To Kolín je až na posledním místě za Borisovem a bude mít ještě spoustu práce...
Počet zákroků brankáře Milan Borjan (CZB) – 5.
Počet zákroků brankáře Timo Horn (KLN) – 1.

90+5

Konec zápasu.

90+5

A hráči Zvezdy spustili klasickou zdržovačku okolo praporku, kterou narušil až faul Konstantina Rausche.

90+5

Hosté se dokázali udržet na polovině Kolínských a dokonce vybojovali rohový kop. Rozehrávat bude Kanga.

90+3

Córdoba hlavou prodloužil nahrávku za sebe na Bittencourta, dopustil se u toho však faulu a je pískáno proti Kolínu.

90+3

Heintz vracel míč obloukem do vápna a Bittencourt se dokázal vyšplhat do vzduchu, jen ale usměrnil balon do rukavic pozorného Borjana.

90+1

Obrovská šance domácích! Clemens zatočil balon od praporku ideálně a na bližší tyči zakončoval Sörensen, jeho hlavičku skvěle zastavil pohotový Milan Borjan! Po druhém rohovém kopu se už nic významného nestalo.

90+1

Druhá půle bude nastavena o pět minut!

89

Aleksandar Pešić posunul míč do vápna pro Slavoljuba Srniće, jehož zakončení z levé strany na poslední chvíli zastavil obětavý skluz Sörensena.

88

Po rohovém kopu Rausche se k hlavičce protlačil Jhon Córdoba, nedokázal ale svému zakončení dát dostatek razance a Borjan si pro balon v pohodě došel.

87

Córdoba udržel míč ve vápně Zvezdy a posunul jej pro nabíhajícího Bittencourta, jeho rána z voleje ale neprošla k Borjanovi. Hosté brání důsledně a velmi obětavě.

85

Domácí nepolevují v útočení! Rauschova sražená rána skončila u Córdoby, který sklepl míč proti noze Osakovi. Jeho ránu zablokoval obětavý Srdjan Babić.

84

Osako nadvakrát dostal míč k Rauschovi, který zleva odcentroval. Před Bittencourtem dokázali zakročit zadáci v bílém.

83

Domácí jsou s blížícím se koncem zápasu nervóznější a nervóznější. Po nepřesnosti v jejich rozehrávce se vpřed vydal Kanga a pošetřil na polovině soupeře cenné sekundy, tohle teď Bělehradu bohatě stačí.

82

Z přímého kopu se Kolínu nepovedlo zahrozit. Hosté míč odpálili až k Hornovi, ten jej ale hned zase vrátil na polovinu Zvezdy.

1. FC Kolín nad Rýnem – FK Crvena Zvezda Bělehrad

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 30. Boakye

Karty:   54. Olkowski (KLN), 80. Horn (KLN) – 39. Kanga (CZB), 45+1. Babić (CZB), 45+2. Gobeljić (CZB)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 11:7. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:12.

1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Meré (46. Bittencourt), F. Sörensen, Heintz – Olkowski (76. Clemens), S. Özcan, Lehmann (C), Jojić, Rausch – J. Córdoba, Guirassy (46. Osako).
Náhradníci: Kessler – Maroh, Höger, Osako, Clemens, Bittencourt, Klünter.

FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan – Stojković, Babić, Le Tallec, Gobeljić – Donald (C), Krstičić (78. Račić) – Srnić, Kanga, Radonjić (73. Milić) – Boakye (63. Pešić).
Náhradníci: Supić – Frimpong, Račić, Milijaš, Adžič, Milić, Pešić.

Rozhodčí: Bas Nijhuis – Rob van de Ven, Jan Vries (všichni NED)