Menu

Fotbal

Liga mistrů

FK Spartak Moskva – Liverpool FC

1:1

konec (1:1)

26.09.2017, 20:45 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Skupina E • Tomáš Kubečka

Tipsport: 6.19 4.78 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:47:07)
Je konec! Liverpool nezvládl ani své druhé vystoupení na půdě Ligy mistrů a v Moskvě remizoval se Spartakem 1:1. V prvním poločase se domácí celek ujal vedení díky přímému kopu Fernanda! Liverpool se však rychle vrátil do boje. Ve 31. minutě po pěkné akci vyrovnal Philippe Coutinho ! V další obrovské šance se zjevil Roberto Firmino, ale stehnem nezakončil dle svých představ. Po přestávce Liverpool obléhal pokutové území Spartaku a vypracoval si šance. Coutinho z přímého kopu protáhl brankáře Rebrova. Právě domácí brankář se poté zranil a do branky musel Alexandr Selichov! Střídající gólman poté Spartaku zachránil bod. V 90. minutě mohl Liverpoolu vystřelit vítězství Sturridge, jenže ve skvělé pozici zamířil nad. V nastaveném čase hlavičkoval ve vyložené šanci Salah, ale Alexandr Selichov reflexivním zákrokem zachránil Spartaku remízu!

90+9

Konec zápasu.

90+8

Klopp je hodně naštvaný! Trenér Liverpoolu se na své svěřence zlobí a v posledních minutách často zvyšuje hlas. Liverpool pokračuje v obléhání pokutového území.

90+7

Spartak se po dlouhé době podíval na polovinu Liverpoolu, kde domácí dokonce vybojovali autové vhazování. Spartak rozhodně nebude spěchat. Domácí celek bude s remízou spokojený.

90+6

90+6. Salahova hlavička

90+6

Neuvěřitelné! Salah si na malém vápně naběhl na parádní centr z pravé strany, vyslal prudkou hlavičku, jenže Alexandr Selichov vytáhl parádní zákrok na brankové čáře!

90+5

Daniel Sturridge se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, jenže si neporadil se zpracováním a vracející se Mario Pašalić mu zabránil v zakončení.

90+4

Firmino vyslal další vysoký centr do pokutového území. Pozorný obránce Salvatore Bocchetti nepustil Sturridge k hlavičce a poslal balón daleko od branky.

90+3

Duel končí také pro zraněného Samedova. Na hrací ploše jej na závěrečné minuty nahradí Pedro Rocha.

90+1

Nastavuje se osm minut!

90

90. Sturridge a jeho šance

90

Domácí obrana zcela zapomněla na Sturridge! Útočník Liverpoolu měl spoustu času na zakončení, jenže vypálil vysoko nad břevno domácí svatyně!

89

Liverpoolu se vůbec nedaří při přechodu do pokutového území domácího celku. Sturridge si zabíhal za obranu, jenže Henderson vyslal příliš krátkou přihrávku.

88

Salah po dlouhém sprintu na hranici pokutového území soupeře, zasekl míč a odcentroval na značku pokutového kopu. Alexandr Selichov vyrazil ven z branky a míč vyboxoval.

87

Moreno poslal do pokutového území zajímavý centr, který ještě prodloužil Roberto Firmino. Daniel Sturridge se snažil zakončit z voleje, jenže kvůli zasáhu obránce vůbec netrefil balón.

86

Roberto Firmino neudržel míč v souboji s Alexandrem Samedovem. Hostující křídelník mohl postupovat na branku, jenže Samedov byl velmi důrazný.

85

Daniel Sturridge si v pokutovém území rovnal míč ke střele, jenže další akci Liverpoolu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

84

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Lorenzo Melgarejo.

FK Spartak Moskva – Liverpool FC

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Fernando – 31. Coutinho (Mané)

Karty:   46. Bocchetti (SPM) – 7. Can (LIV), 75. Firmino (LIV)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 0:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:11.

FK Spartak Moskva: Rebrov (68. Selichov) – Ješčenko, Kutěpov, Tasci, Bocchetti, Džikija – Samedov (90+3. Pedro Rocha), Fernando, Pašalić, I. Popov (84. Melgarejo) – L. Adriano.
Náhradníci: Selichov – Bakajev, Davydov, Melgarejo, Petković, Pedro Rocha, S. Samsonov.

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Matip, A. Moreno – Can (73. Wijnaldum), Henderson, Coutinho – Mané (70. Sturridge), Firmino, M. Salah.
Náhradníci: Mignolet – J. Flanagan, Klavan, Milner, Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Wijnaldum.

Rozhodčí: Turpin – Danos, Gringore (vš. FRA)