Menu

Futsal

Přípravný zápas

Slovensko – Španělsko

2:3

konec (1:2)

25.09.2017, 20:30 • Hant Aréna, Bratislava • Tomáš Lengyel (@TomiLengy) sk

39:45

Richard Oberman vyšiel mimo územia vyhradeného pre brankára a nedovolene atakoval súpera v úniku. Nasledovala žltá karta.

39:03

Slovensko dalo gól! Španielom sa vypomstila hra na istotu. Po zlej rozohrávke získal loptu pred bránou TOMÁŠ DRAHOVSKÝ a zblízka ju napálil do odkrytej siete.

37:00

Opäť sledujeme slovenskú hru bez brankára. Piatym futsalistom do poľa je momentálne Tomáš Hájek.

36:00

Slovenský tréner si zobral oddychový čas štyri minúty pred koncom druhého polčasu. Jeho výber predvádza dnes kvalitný výkon, ale napriek tomu prehráva o dva góly.

35:02

Slováci neskórovali z obrovskej príležitosti. V situácii troch proti dvom naši parádne zakombinovali, Rafaj našiel pred bránou voľného Drahovského, ale Barron skvele zasiahol.

32:05

Diváci na tribúnach už zdvíhali ruky nad hlavu, ale Adam Zdráhal trafil iba sieť za bránou. Je to neuveriteľné, no z tesnej blízkosti nedokázal skórovať.

28:50

José Antonio Fernandez nepremenil veľkú šancu. V samostatnom úniku napálil loptu iba do Obermana, ktorý dobre vybehol,

28:10

Španieli mali takisto šťastie. Kvalitná strela Michala Hájka skončila na brvne. Následná snaha Petra Kozára už taká úspešná nebola.

23:30

Milan Herko po treťom góle opustil slovenskú bránu a nechal priestor mladšiemu kolegovi. Medzi tri žrde sa postavil Richard Oberman.

23:30

Španielsko práve strelilo gól! Nacvičený signál po rohovom kope sa skončil loptou v slovenskej sieti. Zblízka skóroval FRANCISCO SOLANO.

22:36

Slováci takisto pohrozili. Po rohovom kope smerovala lopta na voľného Martina Došu, ale jeho hlavička tesne minula bránu.

22:21

Veľká šanca Španielov. Slováci zabudli na Josého Antonia Fernandeza, ktorý zostal úplne sám pred bránou. Zblízka však nemieril presne.

19:59

Po ďalšom rohu zakončoval opäť Peter Haľko. Tentoraz poslal loptu do žrde. Nevyužité príležitosti môžu Slovákov mrzieť.

19:55

Slovensko zahodilo obrovskú šancu. Dvaja domáci futsalisti stáli pred španielskou bránou, ale zbytočne sa ponúkali v koncovke a Drahovský neposlal loptu v sklze do odkrytej siete.

16:59

Slováci si po dlhšom čase vypracovali gólovú príležitosť. Rýchly protiútok potiahol Tomáš Drahovský a nebezpečne strieľal Marián Hudek.

14:31

Slovenský tréner si zobral oddychový čas, pretože v posledných minútach jeho zverenci jasne zaostávali.

14:31

Španielsko práve strelilo gól! Bojovnosť tentoraz nestačila. FRANCISCO SOLANO sa poľahky obtočil okolo brániaceho hráča v bielom drese a pohotovo prekonal Herka.

13:38

Hostia zahodili tutovku. Pred prázdnu bránu dostal prihrávku José Antonio Fernandez, ale v sklze loptu neposlal do siete.

13:10

Obrovské šance na oboch stranách. Najskôr sa z tesnej blízkosti nepresadil Španiel Francisco Solano a hneď z protiútoku poslal loptu do žrde Adam Zdráhal.

11:48

Rafael Garcia sa rozbehol po pravom krídle, bol úplne sám a prudko vypálil. Brankár Milan Herko vytiahol výborný zákrok.

10:02

Španielsko práve strelilo gól! Majstri Európy so šťastím dokázali znížiť. Po rohovom kope vystrelil volejom ADRIAN ALONSO a jeho tečovaný pokus zapadol do slovenskej brány.

09:04

Drahovský stratil loptu v strede poľa a poslal súperov do brejku troch proti dvom. Na konci protiútoku bol Angel Velasco, ktorý stroskotal na Herkovi.

06:50

Herko mal teraz poriadny kus šťastia, pretože strela Francisca Solana sa odrazila od dvoch žrdí priamo k slovenskému gólmanovi.

02:01

Slovensko dalo gól! Tomáš Drahovský výborne vybojoval loptu v strede ihriska, posunul ju na ľavé krídlo voľnému DUŠANOVI RAFAJOVI a ten namieril presne do siete.

01:18

Prvú veľkú šancu mali Slováci. Z pravej strany výborne vystrelil Tomáš Drahovský, ktorý trafil brvno.

Slovensko – Španělsko

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 3. Rafaj, 40. Drahovský – 11. Alonso, 15. Solano, 24. Solano

Karty:   40. Oberman (SVK)

Slovensko: Herko (24. Oberman) – A. Zdráhal, Rafaj, Rick, M. Zdráhal, Směřička, Hudek, Kozár, Haľko, Kyjovský, Doša, Hájek, Drahovský.

Španělsko: Sedano (21. Barron) – Ortiz (C), R. Garcia, Aicardo, Solano, Alonso, Velasco, Yepes, Usin, A. Fernandez, Saldise, J. A. Fernandez, D. Garcia.