Menu

Fotbal

Evropská liga

Real Sociedad San Sebastian – Rosenborg BK

4:0

konec (3:0)

14.09.2017, 21:05 • Anoeta (25 000 diváků) • Skupina L • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 1.25 6.48 13.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Do rychlého útoku se dostal Bautista a jen za cenu faulu ho zastavil TORE REGINIUSSEN, který navíc vidí i žlutou kartu.

82

A víc nám toho již dnes SAMUEL ADEGBENRO nepředvede, na trávníku jej nahrazuje MILAN JEVTOVIČ, jehož jsem tedy, přiznám se, očekával ve hře podstatně dříve.

82

Teď už ano a do gólovky si naběhl nyní již čilý Samuel Adegbenro, jenže v dobré pozici na malém vápně z voleje minul!

77

77. Diego LLORENTE - 4:0

77

Real Sociedad právě vstřelil branku!
A hned po vystřídání domácí z rohového kopu zvyšují! Centr našel zcela volného DIEGA LLORENTEHO, který hlavou poslal míč o zem k tyči branky bezmocného Hansena!

77

Domácí využívají dalšího střídání a trávník opouští DAVID ZURUTUZA, nahrazuje jej IGOR ZUBELDIA.

76

Nádhernou ránu vyslal zpoza vápna Sergio Canales a André Hansen vytáhl fantastický zákrok, kterým zachránil hosty od čtvrté inkasované branky. Konečky prstů vytěsnil míč na roh, vzápětí ho chytly křeče v noze! Pochválit ho však sportovně přišel Juanmi.

74

A hosté opět střídají. Ze hřiště odchází zcela neviditelný YANN-ERIK DE LANLAY, nahrazuje jej PÅL ANDRÉ HELLAND.

73

BIRGER MELING ale žlutou kartu za svůj zákrok zcela po zásluze vidí.

68

Gerónimo Rulli si připisuje první zákrok v zápase, ale to vám povím, ten byl! Z levé strany sbíhal do vápna nachystaný na to poslat centr přímo před branku Samuel, ale všiml si mírně vyběhnutého Rulliho, který si tak hlídal i případnou přihrávku. Samuel tak zkusil ostrou ránu na přední tyč a vůbec ne špatnou! Jenže Rulli vytáhl parádní zákrok pravou rukou a vyrazil míč na roh!

68

A druhé střídání domácích, trávník opouští hlavně v první půli aktivní WILLIAN JOSÉ, nahrazuje jej JON BAUTISTA.

61

Zkušený kouč hostů Ingebrigtsen střídá, ze hry odchází ANDERS KONRADSEN, oživit hru norského mnohonásobného mistra by měl MARIUS LUNDEMO.

59

A Juanmi se hned dostal do obrovské šance! Marně hosté avizovali ofsajd, zcela totiž zaspal Hedenstad a Juanmi se tak rázem ocitl sám před Hansenem! Jenže skákající míč netrefil ideálně a zatímco muži na jedné straně mávali pořád na znamení ofsajdu, tak ti na druhé straně praštili s hlavou do dlaní s výrazem "Tohle fakt šlo neproměnit?!"

58

Avizované střídání je tu a do hry míří opravdu JUANMI, který nahradí na trávníku kapitána XABI PRIETA.

54

To jiný tanec ve vápně předvedl na druhé straně Willian José, který si drze dovolil ještě balón zpracovat a připravit ke střele! Bomba však přeletěla i dočasně zkonstruovanou malou tribunu hned za brankou Rosenborgu!

53

Anders Trondsen vypálil z větší vzdálenosti a avizujeme zatím největší gólovou příležitost hostů, byť tohle označení je potřeba brát s velkou rezervou! Míč totiž letěl vedle branky a gólman Rulli jen tak v klidu kontroloval jeho trajektorii.

41

41. Jørgen SKJELVIK - 3:0

41

Real Sociedad právě vstřelil branku!
A dobojováno jest! Tedy pokud se nedočkáme takového kousku, co předvedl svého času Liverpool ve finále Ligy mistrů. Z pravé strany centroval Sergio Canales a JORGEN SKJELVIK si dává vlastní gól, když před dobíhajícím hráčem Realu srazil míč nikoliv mimo branku, ale přímo do ní.

32

A další akce domácích a Vela již našel svým centrem Williana! Tomu chybělo pár centimetrů, aby hlavičku dokázal poslat na branku! Takhle přestřeluje.

27

Další centr z té méně vytěžované křídelní strany, tedy zleva! A Xabi Prieto přeskočil obránce, ovšem Hansen jeho hlavičku pokryl.

26

A Bendtner teď velmi zbytečně naložil loktem v osobním souboji jednomu z domácích, vypadalo to na Llorenteho. Sudí se slitoval a dánskému útočníkovi ta tento zákrok kartu nedal.

24

Sergio Canales našel skulinu v mnohačetné zdi! Jenže míč zamířil přímo doprostřed branky a André Hansen kryje tuto příležitost!

23

Teď ale musí Rosenborg vyhlásit nejvyšší stupeň nebezpečí. Tore Reginiussen fauloval těsně před vápnem přímo proti brance Velu a je z toho nadějný přímý kop pro Real Sociedad.

16

Odriozola si povodil hostující obranu jako na tréninku a zkusil pak vracet pas do druhé vlny, jenže tentokrát se Rosenborg ve značně svízelné situaci ubránil. Na levé straně defenzívy však Trondheim hoří.

10

10. David ZURUTUZA - 2:0

10

Real Sociedad právě vstřelil branku!
A hosté jsou zralí na ručník! Nádherná akce domácích a po centru z pravé strany se prosadil DAVID ZURUTUZA! Nádherný pas mu na hlavu posadil kapitán Xabi Prieto!

9

9. Diego LLORENTE - 1:0

9

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Teď už Rosenborg rostoucí tlak neustál! Tvrdou bombu z větší vzdálenosti vyslal Asier Illarramendi a André Hansen jen vyrazil míč před sebe! Jako první se do hry vložil DIEGO LLORENTE, který z dorážky bezpečně dává gól!

7

Třetí roh domácích v zápase a znovu se Real dostal do zakončení! Na míč si naskočil obránce Llorente, ale Hansen se znovu poroučel na zem a opět dobře zasáhl!

6

První opravdu velká šance zápasu a Sergio Canales střílel z hranice malého vápna, ale André Hansen vyrazil míč na rohový kop! Skvělou práci odvedli Prieto a Odriozola. Canales z tohoto mohl vytěžit více!

3

Na přední tyči hlavičkoval domácí kapitán Xabi Prieto, ale za prvé jeho střela hlavou neměla přesnost, za druhé k volnému míči měli blíže hosté a odehrávají do bezpečí.

Real Sociedad San Sebastian – Rosenborg BK

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 9. D. Llorente (Illarramendi), 10. Zurutuza (Prieto), 41. Skjelvik (vla.), 77. D. Llorente (Canales)

Karty:   73. Meling (RSN), 90+2. Reginiussen (RSN)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 3:15.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, A. Elustondo, D. Llorente, de la Bella – Prieto (C) (58. Juanmi), Illarramendi, Zurutuza (77. Zubeldia) – Vela, José (68. Bautista), Canales.
Náhradníci: Ramírez – Zubeldia, Juanmi, Januzaj, Pardo, Rodrigues, Bautista.

Rosenborg BK: André Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Skjelvik, Meling – Jensen (C), Trondsen, Konradsen (61. Lundemo) – Adegbenro (82. Jevtović), Bendtner, de Lanlay (74. Helland).
Náhradníci: Östbö – Rasmussen, Björdal, Gersbach, Helland, Lundemo, Jevtović.

Rozhodčí: Paolo Mazzoleni – Fabiano Preti, Matteo Passeri