Menu

Fotbal

Evropská liga

SV Zulte-Waregem – OGC Nice

1:5

konec (0:3)

14.09.2017, 21:05 • Regenboogstadion, Waregem • 1 • Skupina K • Vendula Zdražilová

Tipsport: 3.09 3.42 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (23:02:14)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:8.
Je dobojováno. Hosté jasně vítězí o čtyři branky a připisují si tak do tabulky Evropské ligy první tři body. Domácí naopak zůstávají zatím bez jediného bodu. Viděli jsme pohledný fotbal, zejména ale na straně Nice, které si chvílemi s domácími dělali, co chtěli.

90+2

Konec zápasu.

90+2

A střela na druhé straně z kopačky Idrisse Doumbiae, ale ta už nic neřešila. Brankář hostů má míč ve své moci a odkopne ho směrem dopředu. Už to ale vypadá, že se nic nestane.

90+1

Zápas se už jenom dohrává. Hosté mají míč a nepospíchají s ním na polovinu Waregemu. Dokonce došlo i na bago před jejich vlastní brankou.

90

Nad rámec řádné hrací doby se budou nastavovat ještě dvě minuty navíc.

89

Mario Balotelli vyslal prudkou střelu na domácí branku, ale Nicola Leali bravurním zákrokem jeho ránu chytá.

88

Peter Olayinka se zamotal do svých kliček a následně pak se nechal obrat o balón. Hosté tak míří ještě do útoku a pokusí se vyslat jednu z posledních střel.

86

Domácím se nepodařilo dostat se ke střele v blízkosti hostující brány, obrana Nice jim to zase nepovolila.

85

Ze strany hostů už tempo hry opadlo, nemají totiž kam spěchat. Čtyřbrankový náskok už udrží a raději se soustředí na obranu.

84

Mario Balotelli vyzval přihrávkou Maximina, ale druhý jmenovaný pouze promáchl. Ke střele se tak nedostal a hra se otáčí opět na opačnou stranu.

84

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Aaron Leya Iseka, přichází Ivan Šaponjić.

84

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Nampalys Mendy, přichází Bassem Srarfi.

83

Hlavičkový souboj před velkým vápnem domácích vyhrál Maxime Le Marchand a hned balón posílá na opačnou stranu.

82

Igniatius Ganago neuspěl tváří v tvář domácímu brankáři, který jeho střelu vzduchem vyboxoval do bezpečí a u míče jsou tak jeho spoluhráči.

81

Maxime Le Marchand provedl dlouhý nákop z vlastní poloviny, ale našel jen připraveného Aarona Iseku, který míč odhlavičkoval mimo ohrožení vlastní branky.

80

Jdeme do poslední desetiminutovky řádné hrací doby. U míče jsou hosté a zase rozvíjejí akci na straně domácího celku.

79

Christophe Jallet ale svou dalekonosnou střelu poslal jen vysoko nad branku Waregemu a následovat tak bude odkop od ní. Ten provede domácí brankář.

79

Uprostřed hřiště se k míči dostali zase hosté a už míří před domácí branku.

78

Adrien Tameze se hned po tom, co vyběhl na trávník, dostal ke střele z levé strany, ale tu zachytila domácí obrana. Hráči Waregemu tak míří do další akce.

77

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Jean Michaël Seri, přichází Adrien Tameze.

77

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Alassane Pléa, přichází Igniatius Ganago.

76

Žlutou kartu dostává Aaron Leya Iseka (SV Zulte-Waregem).

75

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Onur Kaya, přichází Sander Coopman.

75

75. Mario BALOTELLI - 1:5

75

Nice právě vstřelilo branku!
Krásná akce na straně hostů. Arnaud Souquet si naběhl do pokutového území a v momentě přihrávky byl sražen k zemi, jenž balónu se zmocnil MARIO BALOTELLI a poté ho svou střelou poslal za záda domácího brankáře – 1:5. Hosté mají už velmi slibný náskok. Asistence: Arnaud Souquet.

74

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Nill De Pauw, přichází Grigoris Kastanos.

73

A další akce na straně Nice, které je k nezastavení. Balotelli ale mířil mimo domácí branku.

71

Hosté znovu okupovali polovinu soupeře a byli v další akci. Domácí obrana ale zakročila a poslala míč do bezpečí.

69

69. Allan SAINT-MAXIMIN - 1:4

69

Nice právě vstřelilo branku!
Hosté přidávají další branku. Mario Balotelli uvolnil na pravé straně ALLANA SAINT-MAXIMINA, který poté zblízka poslal míč ke vzdálenější tyči – 1:4. Hosté tak mají svůj tříbrankový náskok zase zpátky. Asistence: Mario Balotelli.

67

Iniciativa na druhé straně, ale Balotelli mířil znovu jen do obrany soupeře.

65

Nill De Pauw převzal míč od svého spoluhráče a zamířil s ním před velké vápno. Místo přihrávky zvolil přímou střelu a ta končí jen na obraně hráčů Nice.

64

Postupně hosté zase ožili a je jich plné hřiště. Mario Balotelli založil další pohlednou akci, která ovšem znovu končí neúspěchem.

63

Mario Balotelli se uvolnil středem hřiště, poté chtěl míč přihrát spoluhráči, ten ho ale nevyslyšel. Akce hostů končí a naopak domácí se ženou ohrozit jejich bránu.

62

Allan Saint-Maximin si naběhl podél pravé postranní čáry a dostal se i dovnitř velkého vápna, jenže tam poté svou přízemní střelu poslal jen na kopačku jednoho z domácích obránců.

61

Rohový kop zahrávali hráči domácího celku, ale míč, který se snášel do pokutového území, odhlavičkoval do bezpečí Maxime Le Marchand.

60

Z velké dálky střílel Alassane Pléa, ale hattricku se opět nedočkal. Místo toho následuje odkop od branky Zulte-Waregemu.

59

Nill De Pauw je v posledních chvílích hodně aktivní a i před malou chvílí zahrozil před brankou Nice. Jeho střela ale skončila jen vysoko nad brankou hostů.

58

Dante obral o balón Pauwa a hned otočil hru na opačnou stranu. Hosté tak míří zase před branku domácích, kde se pokusí o další střely.

57

Domácí rozehráli míč na vlastní polovině a hned na to se vrhli do dalšího útoku. Do velkého vápna se nakonec ale vůbec nedostali.

55

Ten rozehrál sám Onur Kaya a poslal balón jen nad břevno domácí branky. Následuje další odkop brankáře Waregemu.

54

Žlutou kartu dostává Allan Saint-Maximin (OGC Nice).

54

Mario Balotelli byl v těsné blízkosti domácího brankáře, ale jeho rána zamířila jen do jeho rukavic. Na druhé straně pak byl těsně před velkým vápnem faulován Kaya a následuje nebezpečný volný přímý kop pro domácí.

52

Cardinale musel znovu do pozoru, proti střele domácích se ale nemusel činit, pomohla mu pozorná obrana. Nyní si už staví míč a bude ho odkopávat od své branky.

51

Před hostující brankou bylo znovu velmi rušno, ale ani střela Iseky či Derijcka se neujaly. Nicméně kontaktní branka už byla na spadnutí.

50

Alassane Pléa se dostal do těsné blízkosti brankáře Waregemu, ale i kdyby se trefil, nebylo by mu to nic platné. Byl totiž v ofsajdové pasti.

48

Nill De Pauw nabíhal s míčem před velké vápno, ale než se dostal ke střele, přišel o něj a na druhou stranu tak míří opět hráči Nice.

47

Hráči Waregemu ožili a i nyní se natlačili do blízkosti branky hostů, tentokráte se ale prosadit nedokázali. Každopádně tato branka je nakopla a pokusí se dostat Nice na dostřel jediné trefy.

46

46. Aaron Leya Iseka - 1:3

46

Waregem právě vstřelil branku!
Domácí se hned v první minutě druhého poločasu trefují. Peter Olayinka utekl všem, obešel i domácího brankáře, ale poté upadl. Nicméně nabíhající AARON LEYA ISEKA dílo dokonal a jen doklepl míč do prázdné branky – 1:3.

46

Začal druhý poločas.
Střely na branku: 3 – 3
Tak je konec první půle, rozhodčí nenastavil ani minutu navíc. Ani nebylo třeba, k žádnému zbytečnému zdržování hry nedošlo. Hosté ovládli první poločas, když se dokázali dostat do tříbrankového vedení, které zařídil dvěma góly Alassane Pléa a také Dante. Hráči Nice jsou tedy jasně lepším týmem a udělali první krok k tomu, aby získali první tři body do tabulky. Druhý poločas začne přibližně ve 22:10.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

Jdeme do poslední minuty řádné hrací doby v první části hry. Uvidíme, zda hlavní sudí něco nastaví.

44

Hráči v bílém jsou všude. Nyní pokryli dokonale velké vápno a znovu tak nepustili domácí fotbalisty do žádného ohrožení vlastní branky.

43

Jenže obrana Nice zabránila akci Waregemu a jeho hráči se tak ke střele vůbec nedostali. V závěru prvního poločasu je tak stále stav 0:3. Hosté hrají v absolutní pohodě.

42

Kombinace hostů na polovině Waregemu měla jepičí život, domácí sebrali míč svému soupeři a uhánějí zpět před hostující branku.

41

Tahle situace domácí hráče nakopla a ti se znovu přiřítili do velkého vápna Nice, ale střela Timothyho Derijcka končí jen vysoko nad.

40

Brian Hamalainen byl poslán k zemi v pokutovém území a diví se, že sudí neodpískal penaltu. Jenže ten vysvětluje, že vše bylo v rámci pravidel. Následuje tak odkop od hostující branky.

39

Po nepřesné rozehrávce domácích se k míči dostali znovu hosté a brankář Waregemu musel vyhlásit další nebezpečí ve své brance.

38

Maxime Le Marchand dostal přihrávku do běhu a poté z hranice velkého vápna vyslal další nebezpečnou střelu směrem na Nicolu Lealiho, ale ten za pomoci obrany likviduje šanci Nice.

38

Mario Balotelli zajel do soupeře nečistě, poté něco řekl směrem k sudímu a dostává za to žlutou kartu.

37

Už ale opět hosté úřadují před domácí brankou, kde se ke střele z pravé strany dostal Alassane Pléa, hattrick prozatím ale nedokonal.

36

Až nyní vyslal slibnou střelu Onur Kaya, z velké dálky ale brankáře Nice nepřekonal. Ten tak bude mít odkop od své branky.

34

Hráči Waregemu jen těžko hledají způsob, jakým ohrozit branku soupeře a konečně se prosadit. Tříbrankové manko je zatím hodně a ani to nevypadá na nějaký prozatímní zvrat v utkání.

33

Z levé strany střílel Aaron Leya Iseka, ale skluzem zabránil akci domácích Nampalys Mendy, jenž poslal míč za zadní čáru. Rohový kop pro domácí hráče.

32

Tlak hostů ještě zesílil. Nyní to před brankářem Waregemu zkoušeli postupně Mario Balotelli a Maxime Le Marchand, ale ani jeden z nich balón mezi tři tyče neposlal.

31

Idrissa Doumbia poslal dlouhý pas na Iseku, ale druhý jmenovaný pak svou střelou poslal míč jen do hrudi jednoho z hostujících obránců.

30

Domácí na drtivou převahu zareagovali akcí na druhé straně, ale ta měla znovu málo nepřesnosti a míč skončil jen vedle hostující branky.

28

28. DANTE - 0:3

28

Nice právě vstřelilo branku!
A je to o tři góly. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal DANTE a svou nekompromisní střelou posílá za záda domácího brankáře už třetí gól pro Nice – 0:3.

27

A další střela hostů, která končí vysoko nad domácí brankou. Ze strany Nice je to zatím parádní koncert.

26

No hosté jsou jasně lepším týmem a je jen otázkou času, kdy se jim podaří vsítit další branku. Domácí jsou zatím bezradní.

24

Balotelli si naskočil na přihrávku od Le Marchanda, poté si naběhl blíže domácí brance, ale jeho zakončení chybělo více přesnosti.

23

Na polovině hřiště přišli o balón hosté a toho hned využili hráči Waregemu, kteří se vydali před jejich branku. Tam střílel Nill De Pauw, ale bylo to hodně vedle hostující brány.

21

Hosté ožili a další jejich šance před domácí brankou zůstala nevyužita. Mají ale velkou převahu a domácí nevědí, jak na jejich hru odpovědět.

20

20. Alassane PLÉA - 0:2

20

Nice právě vstřelilo branku!
Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. ALASSANE PLÉA dostal přihrávku přímo do pokutového území a svou střelou překonává podruhé domácího brankáře – 0:2. Asistence: Pierre Lees-Melou.

19

Ti opět zahrozili před Lealim, ale ten za pomoci obrany chytá míč do svých rukavic a bude mít odkop.

18

Domácí se dostali do útoku, ale jejich střela skončila mimo tři tyče. Znovu se tak na druhou stranu vydávají hosté.

16

16. Alassane PLÉA - 0:1

16

Nice právě vstřelilo branku!
Nyní už se to hostům ale povedlo. ALASSANE PLÉA střílel z velké dálky a jeho rána končí za zády domácího brankáře. Asistence: Jean Michaël Seri.

15

Hosté opět ohrozili domácí branku, ale v další šanci selhali. Skóre se tak zatím nemění.

13

Hosté se zase ocitli před domácí brankou, kde hrozil svou střelou Alassane Pléa, jenže jeho rána zamířila přímo na obránce Michaëla Heylena, jenž poslal míč daleko od vlastní branky.

11

Další akci založili hráči v červeném, tedy ti domácí, jenže obrana hostů také ukázala svůj um a zastavila útočné tažení Waregemu.

10

Na druhé straně si naběhl do pokutového území Mario Balotelli, ale ke střele se nedostal. Domácí znovu zapracovali velmi dobře v obraně a akce hostů končí.

8

Hostující brankář si musel nyní sáhnout na míč a reflexním zákrokem zlikvidoval dobrou střelu domácích, kteří v posledních chvílích zvyšují své tempo.

7

Po další akci hostů zakopli hráči Waregemu míč za zadní čáru a následoval tak rohový kop pro Nice. Ale z této standardní situace nezapršelo a na druhou stranu míří zase domácí hráči.

6

Hra se otočila zpět před branku Waregemu, kde střílel znovu Arnaud Souquet, tentokráte to ale bylo do plné obrany domácích.

5

Na druhé straně střílel z velké dálky Nill De Pauw a míč zamířil vysoko nad břevno hostující brány. I to ale byla velmi slušná akce, tentokráte zase na straně domácího celku.

4

4. Souquet centroval míč na Balotelliho, ale obrana domácích zasáhla včas.

4

Arnaud Souquet centroval míč z pravé strany na nabíhajícího Maria Balotelliho, jenž byl v pokutovém území, ale včas zasáhl jeden z obránců domácích, který obrovskou šanci hostů zastavil.

3

Po faulu na Timothyho Derijcka měli hosté k dispozici volný přímý kop, bylo to ale z velké dálky a k ohrožení branky Zulte-Waregemu tak vůbec nedošlo.

2

Znovu před ním bylo rušno a po střele hostů si převzal míč opět do své moci a rozehrál ho zpět mezi své spoluhráče.

1

Nicola Leali odkopl míč od své branky a znovu posílá směrem dopředu své spoluhráč. Waregem tak míří do další akce hned na začátku první minuty zápasu.

1

Úvodní utkání skupinové fáze Evropské ligy ve skupině K bylo právě zahájeno a o výkop se postarali domácí fotbalisté, kteří tak míří poprvé do útoku.

1

Utkání právě začalo.
Rozhodčí tohoto utkání už přivádějí hráče obou celků na hrací plochu a utkání tak za malou chvilku bude moci začít.
Úvodní sestavy:

SV Zulte-Waregem: Leali – de Fauw (C), Heylen, Derijck, Hamalainen – De Sart, Kaya, I. Doumbia – De Pauw, Leya Iseka, Olayinka.
Náhradníci: Bostyn – Baudry, Walsh, Kastanos, Coopman, De Mets, Šaponjić.

OGC Nice: Cardinale – Souquet, Le Marchand, Dante (C), Jallet – Lees-Melou, Seri, N. Mendy – Saint-Maximin, Balotelli, Pléa.
Náhradníci: Benítez – M. Sarr, Marlon, Tameze, Walter, Ganago, Srarfi.

Rozhodčí: Palabiyik – Satman, Olguncan (všichni Turecko).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
Vzájemná utkání

Naposledy se oba celky utkaly v červenci v roce 2015, tedy před dvěma lety v rámci přátelského utkání a domácí Waregem tehdy porazil Nice těsně 2:1. Hosté tak mají svému soupeři co vracet. Čeká nás jistě zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.
OGC Nice

Hosté z Nice v létě bojovali o postup do skupinové fáze Ligy mistrů v kvalifikaci, kde se dostali do finále. Tam se utkali ve dvou zápasech s italskou Neapolí a oba zápasy dopadly shodně. Neapol dvakrát zvítězila 2:0 a zajistila si Ligu mistrů. Pro Nice tak zbyla v uvozovkách jen skupina v Evropské lize. To ale určitě není rozhodně špatné, i tato soutěž má velkou prestiž. Hráči Nice se tak budou snažit v prvním duelu získat první body do tabulky. Ve francouzské Ligue 1 se hráčům Nice zatím nedaří. Po pěti odehraných kolech jsou v tabulce na jedenáctém místě a získali šest bodů. Třikrát prohráli a dvakrát se radovali z vítězství. Bude se jim dařit na evropské půdě?
SV Zulte-Waregem

Belgický Waregem si postup do skupinové fáze Evropské ligy vybojoval postupem do skupiny bojující o titul v belgické Jupiler League. V šestičlenné tabulce nakonec skončili fotbalisté Waregemu na poslední šesté pozici, i to jim ale zaručilo účast v evropské soutěži. Dnes se tedy představí proti francouzskému týmu z Nice. Co se týče belgické ligy, kde bylo odehráno už šest kol, je Waregem na šesté příčce se ziskem deseti bodů. Třikrát dokázal zvítězit, jednou remizovat a připsal si také dvě porážky. Jak si povedou v dnešním prvním duelu v Evropské lize?
Hezký večer přeji všem příznivcům fotbalu. Po Lize mistrů odstartuje dnes také Evropská liga pořádnou porcí utkání a my v rámci prvních zápasů ve skupině K budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu zápas mezi belgickým týmem SV Zulte-Waregem a francouzským OGC Nice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

SV Zulte-Waregem – OGC Nice

1:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 46. Leya Iseka – 16. Pléa (Seri), 20. Pléa (Lees-Melou), 28. Dante, 69. Saint-Maximin (Balotelli), 75. Balotelli (Souquet)

Karty:   76. Leya Iseka (WAR) – 38. Balotelli (NIC), 54. Saint-Maximin (NIC)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:8.

SV Zulte-Waregem: Leali – de Fauw (C), Heylen, Derijck, Hamalainen – De Sart, Kaya (75. Coopman), I. Doumbia – De Pauw (74. Kastanos), Leya Iseka (84. Šaponjić), Olayinka.
Náhradníci: Bostyn – Baudry, Walsh, Kastanos, Coopman, De Mets, Šaponjić.

OGC Nice: Cardinale – Souquet, Le Marchand, Dante (C), Jallet – Lees-Melou, Seri (77. Tameze), N. Mendy (84. Srarfi) – Saint-Maximin, Balotelli, Pléa (77. Ganago).
Náhradníci: Benítez – M. Sarr, Marlon, Tameze, Walter, Ganago, Srarfi.

Rozhodčí: Palabiyik – Satman, Olguncan (všichni Turecko)