Menu

Fotbal

Evropská liga

Dynamo Kyjev – KF Skënderbeu

3:1

konec (0:1)

14.09.2017, 19:00 • NSC Olimpijskij, Kyjev • Skupina B • Štěpán Hladký

Tipsport: 1.19 7.68 16.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Marko Radaš zatáhl pronikajícího Oleha Huseva za ruku, což se pochopitelně nemohlo líbit hlavnímu rozhodčímu z Belgie. Jasná a zasloužená žlutá karta.

82

Střídání v týmu FC Dynamo Kyjev: ze hřiště odchází Derlis González, přichází Oleh Husev.

81

Mykola Morozjuk opět v akci! Tentokráte se ale odhodlal ke střeleckému pokusu ze střední vzdálenosti. Technický pokus gólman hostí vyrazil pouze na rohový kop.

76

Střídání v týmu KF Skënderbeu: ze hřiště odchází Segun Adeniyi, přichází Suad Sahiti.

72

Vitalij Bujalskij v souboji nestíhal, a tak si pomohl drobným zatažením za dres. To se pochopitelně nemohlo líbit hlavnímu rozhodčímu, který mu ukázal žlutou kartu.

70

Střídání v týmu FC Dynamo Kyjev: ze hřiště odchází Viktor Cygankov, přichází Mykola Morozjuk.

67

Střídání v týmu KF Skënderbeu: ze hřiště odchází Bajram Jašanica, přichází Fidan Aliti.

65

65. Dieumerci MBOKANI - 3:1

65

Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
Balón si na puntík pokutového kopu postavil zkušený útočník DIEUMERCI MBOKANI. Penaltu domácí hráč sice proměnil, ale měl hodně namále. Nejen, že gólman vystihl směr střely, ale brankář Orges Šehi si na míč i více než sáhl.

63

Gledi Mici fauloval po rohovém kopu jednoho z domácích fotbalistů a rozhodčí nařizuje pokutový kop!

59

Střídání v týmu KF Skënderbeu: ze hřiště odchází Tefik Osmani, přichází Enis Gavazaj.

57

Kristi Vangjeli to teď v osobním souboji až příliš přehnal s agresivitou. Rozhodčí správně uděluje žlutý kartónek, i když se to hostujícímu fotbalistovi vůbec nelíbí.

49

49. Júnior MORAES - 2:1

49

Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
Tak takový vstup do druhého poločasu si snad ani domácí fotbalisté přát nemohli! Derlis González obehrál asi tři obránce albánského celku a poté poslal míč na zadní tyč, kde si výborně sběhl střídající hráč JÚNIOR MORAES. Pro Moraese už nebyl problém dopravit míč do poloprázdné brány. Asistence: Derlis González.

48

48. Serhij SYDORČUK - 1:1

48

Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
Když to týmu nejde, tak na sebe vezme zodpovědnost kapitán! Tuhle ránu si SERHIJ SYDORČUK může nechat zarámovat, neboť to byla opravdu paráda! Kapitán Dynama se opřel do míče z první a nedal tak gólmanovi hostí sebemenší šanci na chycení. Asistence: Viktor Cygankov.

46

Střídání v týmu FC Dynamo Kyjev: ze hřiště odchází Denis Harmaš, přichází Júnior Moraes.

41

Střelec úvodního gólu zápasu si bude muset dávat ve zbytku utkání pozor, neboť právě jeho zákrok na pronikajícího Josipa Pivariće posoudil rozhodčí jako nedovolený a dokonce udělil žlutou kartu.

39

39. Gjergj MUZAKA - 0:1

39

Skënderbeu právě vstřelilo branku!
Tak to je velké překvapení! GJERGJ MUZAKA převzal míč těsně za polovinou hřiště, prošel středem hřiště jako nůž máslem a pár metrů za šestnáctkou vystřelil technicky k bližší tyči. K údivu všech balón zapadl přesně za záda domácího gólmana. Dynamo Kyjev tak po velkém tlaku samo inkasuje! Asistence: Ali Sowe.

28

28. Domagoj Vida měl na své hlavě úvodní branku zápasu!

28

Tak to byla tutovka jako hrom! Viktor Cygankov poslal ze standardní situace do pokutového území nádherný centr, na který si výborně naběhl Domagoj Vida. Jeho hlavičkový pokus ale skončil jen pár čísel vedle brány. Domácí obránce po spálené tutovce schoval svůj obličej v dlaních.

23

Derlis González byl v souboji o poznání později, a tak bohužel pro něj trefil pouze kotníky pronikajícího hráče. Rozhodčí bez většího váhání uděluje první žlutou kartu v zápase.

15

15. Denis Harmaš v první velké příležitosti zápasu!

15

Tak to byla obrovská šance domácího celku! Denis Harmaš si nádherně prohodil posledního obránce, jenže se zakončením si dal až příliš na čas. Celou situaci tak zachránil skluzem Kristi Vangjeli. Zatím jednoznačně největší příležitost v zápase.

Dynamo Kyjev – KF Skënderbeu

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 48. Sydorčuk (Cygankov), 49. Júnior Moraes (D. González), 65. Mbokani (pen.) – 39. Muzaka (Sowe)

Karty:   23. D. González (DKY), 72. Bujalskij (DKY) – 41. Muzaka (SKK), 57. Vangjeli (SKK), 63. Mici (SKK), 89. Radaš (SKK)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:18.

Dynamo Kyjev: Koval – D. Vida, Chačeridi, Kádár, Pivarić – Sydorčuk (C), Bujalskij – Cygankov (70. Morozjuk), Harmaš (46. Júnior Moraes), D. González (82. Husev) – Mbokani.
Náhradníci: Rudko – Šepeljev, Morozjuk, Júnior Moraes, Husev, Kravec, Mykolenko.

KF Skënderbeu: Šehi (C) – Vangjeli, Radaš, Jašanica (67. Aliti), Mici – Osmani (59. Gavazaj) – Muzaka, Dita, Lilaj, Adeniyi (76. Sahiti) – Sowe.
Náhradníci: Teqja – Aliti, Gavazaj, Škodra, Nešpor, Sahiti, Taku.

Rozhodčí: Bart Vertenten – Rien Vanyzere, Thibaud Nijssen – Frédéric Godelaine (všichni Belgie)