Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Porto – Besiktas Istanbul

1:3

konec (1:2)

13.09.2017, 20:45 • Estádio Do Dragão, Porto (kapacita 50.399 diváků) • Skupina G • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.44 4.71 8.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Kontaktní gól mohl vstřelit v závěru druhého poločasu Tiquinho, ke kterému se ve velkém vápně dostal míč a útočník Porta okamžitě střílel, ale branku minul.

87

Adriano si míří odpočinout na lavičku a na hřiště se dostává Uysal.

86

86. Ryan BABEL - 1:3

86

Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
Fotbalisté v šedých dresech přenesli hru na pravou stranu a poté se kombinačně dostali až do vápna soupeře, kde Álvaro Negredo našel přesnou přihrávkou RYANA BABELA, který technickou ránou poslal míč za záda Casillase.

84

Hernâni se dostal k odraženému míči, ukázkově si ho zpracoval a poté ze své levačky vyslal jedovatou ránu, ale ta branku těsně minula.

82

Máme tu avizované střídání: dnes dohrál Danilo Pereira, místo kterého se na trávník dostal Hernâni

81

Proti pravidlům se teď provinil André a byl potrestán žlutou kartou. Za malou chvíli provede Porto poslední změnu v sestavě.

73

Hrací plochu opouští Quaresma, kterému tleská celý stadion. Místo něj na zelený pažit naskakuje Negredo.

68

Žlutou kartou byl potrestán Erkin.

65

Prvního střídání využili hosté: hrací plochu opustil Özyakup a místo něj přišel Medel.

64

Rohový kop si vzal na starost Telles, který ze své kopačky vyslal nadýchaný centr do pokutového území, kde se do zakončení prodral Marcano a nevypadalo to vůbec špatně. Marcano mířil přesně k tyči, ale tam číhal Özyakup, který střelu úspěšně zablokoval a míč odehrál do bezpečí.

61

61. Tiquinho (PRT)

61

Porto se ve druhém poločase dostalo poprvé do zajímavé šance, ale proměnit ji nedokázalo. Parádní kolmici do vápna obdržel Tiquinho, který měl před sebou už jen gólmana, ale ve stoprocentní šanci proti němu neuspěl. Gólman Fabri si připsal důležitý zákrok a v těžké chvíli svůj tým podržel.

46

Porto udělalo do druhého poločasu dvě změny v sestavě. Na trávník už se nevrátil Corona s Torresem, místo nich přišla dvojice André a Otávio.

32

Na druhé straně se střelou z větší dálky prezentoval Tiquinho, ale jeho pokus branku o kousíček minul. Brankář Fabri vše musel jistit, protože to vypadalo nebezpečně a taky to nebezpečné bylo, chyběl opravdu kousek a mohlo být znovu srovnáno.

28

28. Cenk TOSUN - 1:2

28

Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
CENK TOSUN teď vzal veškerou zodpovědnost sám na sebe a nádhernou střelou vrátil hostům vedení. TOSUN si navedl míč na pravačku a vystřelil asi z 30 metrů, Casillas byl na tuto střelu krátký, míče se dotkl jen konečky prstů a nevěřícně kroutil hlavou.

21

21. Duško TOŠIĆ - 1:1

21

Porto právě vstřelilo branku!
Míč k rohovému praporku si položil Telles a vsadil na centr na přední tyč, což se ukázalo jako ta nejlepší možná varianta. Na přední tyči totiž číhal Marega, který chtěl hlavičkovat, ale nakonec se hlavou míče dotkl DUŠKO TOŠIĆ a nechtěně si dal vlastní gól.

19

19. Óliver Torres (PRT)

19

Domácí Porto bylo velmi blízko vyrovnávacímu gólu! Hráči v pruhovaných dresech vytvořili na soupeře určitý tlak, dostali se před bránu a chvíli tam operovali. Ve velkém vápně se pak dostal odražený míč k Torresovi, který však z dobré pozice trefil jen tyčku!

13

13. TALISCA - 0:1

13

Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
Na pravém křídle si míč zpracoval Quaresma a poté poslal na malé vápno učebnicový centr, ke kterému se protlačil přes bránícího protihráče TALISCA a přesnou hlavičkou nedal domácímu brankáři šanci. Hosté jdou překvapivě do vedení.

11

Ricardo Pereira fauloval svého protihráče a za nedovolený zákrok byl potrestán žlutou kartou.

5

5. Ryan Babel (BES)

5

Vypadá to, že hosty první střelecký pokus nakopl, a tak se pokusili zaútočit podruhé a tentokrát to bylo znatelně zajímavější. Ve velkém vápně obehrál dva protihráče Babel, kterému se podařilo i zakončit, avšak jeho rána byla sražena na rohový kop. Pro Casillase to bylo velmi nepříjemné, protože gólman Porta už šel k zemi, zatímco střela změnila směr a skončila jen kousíček nad břevnem.

FC Porto – Besiktas Istanbul

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 21. D. Tošić (vla.) – 13. Talisca (Quaresma), 28. Tosun, 86. Babel (Negredo)

Karty:   11. R. Pereira (PRT), 81. A. André (PRT) – 68. Erkin (BES)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:10.

FC Porto: Casillas – R. Pereira, Felipe, Marcano (C), Telles – J. M. Corona (46. A. André), Ó. Torres (46. Otávio), D. Pereira (82. Hernâni), Brahimi – Marega, Tiquinho.
Náhradníci: J. Sá – Hernâni, H Herrera, Layún, A. André, D. Reyes, Otávio.

Besiktas Istanbul: Fabri – Adriano (87. Uysal), Pepe, D. Tošić, Erkin – Hutchinson, Özyakup (C) (65. Medel) – Quaresma (73. Negredo), Talisca, Babel – Tosun.
Náhradníci: Zengin – Mitrović, Negredo, Pektemek, Medel, Lens, Uysal.

Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn