Menu

Fotbal

Liga mistrů

Bayern Mnichov – RSC Anderlecht

3:0

konec (1:0)

12.09.2017, 20:45 • Allianz Arena, München • Skupina B • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.08 13.6 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. Joshua KIMMICH - 3:0

90

Bayern právě vstřelil branku!
Tak ještě jedna branka v síti belgického celku! Jérôme Boateng našel přesným a hlavně pěkným pasem spoluhráče. JOSHUA KIMMICH se dostal až před brankáře, kterému naznačil kličku doprostřed, ale vydal se doprava. Následné zakončení už rozvlnilo síť. Krajní obránce mohl přihrát ještě polskému kanonýrovi, ale udělal to báječně. Asistence: Jérôme Boateng.

87

Z velkého úhlu zakončoval Robert Lewandowski, který trefil pouze brankáře. Matz Sels vyběhl rychle ze své branky a tělem vyrazil míč na další rohový kop. Ovšem polský útočník se opět po pěkné přihrávce dostal osamocen až před brankáře.

85

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází James Rodríguez, přichází Kingsley Coman.

84

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Łukasz Teodorczyk, přichází Hamdi Harbaoui.

78

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Javi Martínez, přichází Jérôme Boateng.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Thomas Müller.

75

Žlutou kartu dostává Corentin Tolisso (Bayern Mnichov), který zatáhl za záchranou brzdu. Domácí záložník překazil podražením rychle se rozvíjející protiútok belgického týmu.

72

Na levé straně se rozeběhl Robert Lewandowski, který se s míčem dostal až do šestnáctky. Poslký kanonýr koukal na míč, a tak se nevšiml úplně volného Arjena Robbena. Ten by v této pozici měl další stoprocentní šanci na vstřelení branky.

68

Parádní individuální akce Arjena Robbena. Ten si navedl míč ze strany na střed hrací plochy, ale jeho zakončení zamířilo jen několik centimetrů nad horní tyč. To byla další fotbalová lahůdka, která diváky pobavila.

67

67. Neuznaná branka německého celku

67

A jako bych to přivolal! Bayern sice vsítil další gól, ale hlavní rozhodčí viděl provinění proti pravidlům. Niklas Süle zůstal sám na zadní tyči a umístil míč do branky, ale jeho radost byla zbytečná!

65

65. Thiago ALCÂNTARA - 2:0

65

Bayern právě vstřelil branku!
Tak jsem to zakřikl a Bayernu se podařilo vsítit druhou branku! Německý celek soupeře ukolíbal a zasadil belgickému soupeři další ránu. Joshua Kimmich dostal přihrávku na pravou stranu a přesným centrem našel osamoceně nabíhajícího THIAGA ALCÂNTARU. Jeho pokus do protipohybu brankáře zřejmě rozhoduje o tom, že tři body zůstanou doma. Asistence: Joshua Kimmich.

61

Výborná akce německého celku! Za obranu si naběhl Arjen Robben, který jen tak zvedl míč. Ovšem Matz Sels rychle vyběhl a zmenšil úhel proti střelce. Hostující brankář si připisuje další výborný zákrok.

58

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Henry Onyekuru.

54

54. Další nebezpečná situace v podání Bayernu

54

Po rozehrání volného kopu si na malém vápně naskočil na míč Niklas Süle, jehož hlavička mířila sice doprostřed branky, ale přesně pod horní tyč. Matz Sels musel být pozorný a míč vyrazil na rohový kop. Nyní se hraje fantastický fotbal!

53

Žlutou kartu dostává Nicolae Stanciu (RSC Anderlecht), který zastavil podražením pronikajícího soupeře. Franck Ribéry se snažil dostat do vápna z levé strany, ale zkušeně si došel pro faul.

52

Po chybě hostující obrany se Bayern hnal do rychlého přečíslení. Franck Ribéry posunul míč na levou stranu, kde si nabíhal Robert Lewandowski. Polský kanonýr se s míčem dostal až do vápna, ale jeho zakončení bylo nepřesné. Tato situace volalo po další brance německého celku.

49

49. Alexandru Chipciu trefuje tyč

49

Ouuu! Anderlecht se po rychlém protiútoku dostal až do vápna! Míč do druhé vlny dostal Alexandru Chipciu, jenž na nic nečekal a vystřelil. Jeho pokus orazítkoval pravou tyč domácí branky. Další pokus zpoza vápna už byl sražený na rohový kop, ale nyní si příznivci Bayernu museli oddychnout.

47

Balon šel po ose Rafinha – Thiago Alcântara – Niklas Süle. Právě poslední jmenovaný se opřel do míče, který musel vyrazit hostující brankář. Byla to střela zpoza vápna, která zvedla diváky ze sedadel. Povedená fotbalová akce, ta se musela líbit.

45

Asi nejaktivnějším hráčem je Franck Ribéry, jehož centr byl zablokovaný na roh. Centr od praporku byl odvrácený na hranici vápna, odkud vypálil James Rodríguez. Jeho pokus zastavil hráč Bayernu. Následně se k nůžkám probojoval Javi Martínez, ale jeho slabé zakončení končí v moci brankáře.

41

41. Jediná a největší šance belgického celku, kterou zahodil Nicolae Stanciu

41

Obrana německého celku zůstala poněkud otevřená! Z levé strany se do vápna dostal Leander Dendoncker, jenž zvedl hlavu a viděl nabíhajícího spoluhráče. Nicolae Stanciu byl ve výborné pozici, ale střela se mu nepodařila a míč letěl jen vedle brány. Manuel Neuer vyletěl z braky jako čertík z krabičky a pořádně vynadal svým spoluhráčům.

40

Jen to zahučelo stadionem, když se ke střele probojoval Franck Ribéry! Jeho prudká střela zamířila do míst, kde stál Matz Sels. Ten stále drží jednobrankové manko svého celku a také šanci na body.

26

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Andy Najar, přichází Dennis Appiah.

22

Žlutou kartu dostává Adrien Trebel (RSC Anderlecht), který předvedl dva zákroky na hranici pravidel. Druhý skluz už se hlavnímu rozhodčímu nelíbil a hráče RSC trestá.

12

12. Robert LEWANDOWSKI - 1:0

12

Bayern právě vstřelil branku!
Sám faulovaný ROBERT LEWANDOWSKI se postavil k pokutovému kopu, který bezpečně proměňuje.

11

Žlutou kartu dostává Franck Ribéry (Bayern Mnichov), jenž vehementně vymáhal červenou kartu pro soupeře.

11

11. Červená karta

11

Červenou kartu dostává Sven Kums (RSC Anderlecht), jenž zatáhl unikajícího Roberta Lewandowskiho. Bude se navíc kopat pokutový kop a Anderlecht hraje brzy v desíti.

9

Zatím nejaktivnější hráči jsou Franck Ribéry a James Rodríguez! Právě jejich souhra připisuje první střelu mezi tři tyče. Na centr Francouze si naskočil druhý jmenovaný, jehož slabá hlavička zamířila doprostřed brány!

Bayern Mnichov – RSC Anderlecht

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. Lewandowski (pen.), 65. Th. Alcântara (Kimmich), 90. Kimmich (J. Boateng)

Karty:   11. Ribéry (BAY), 75. Tolisso (BAY) – 22. Trebel (AND), 53. Stanciu (AND)   11. Kums (AND)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:5.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, Javi Martínez (78. J. Boateng), Süle, Rafinha – Tolisso, Th. Alcântara – Robben, James Rodríguez (85. Coman), Ribéry (78. T. Müller) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, Coman, Friedl, Hummels, T. Müller, Rudy.

RSC Anderlecht: Sels – Chipciu, Spajić, Kums, Deschacht, Najar (26. D. Appiah) – Stanciu (58. Onyekuru), Dendoncker, Trebel, Hanni (C) – Teodorczyk (84. Harbaoui).
Náhradníci: Boeckx – D. Appiah, Gerkens, Harbaoui, Obradović, Onyekuru, Sowah.

Rozhodčí: Paolo Tagliavento – Filippo Meli, Alessandro Costanzo (všichni ITA)