Menu

Fotbal

Liga mistrů

Celtic Glasgow – Paris Saint-Germain

0:5

konec (0:3)

12.09.2017, 20:45 • Celtic Park, Glasgow • Skupina B • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 10.5 6.38 1.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Krásná Rogicova rána, kterou Aréola vyráží! Rogic poté ještě zkoušel přihrát do vápna Forrestovi, ten ale pas mezi dvěma obránci nečekal.

85

85. Edinson CAVANI - 0:5

85

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Nádherná branka hostů, kterou Paříž zvyšuje již na 5:0! Centr zleva míří na zadní tyč, kde ve skluzu hlavou EDINSON CAVANI trefuje zadní tyč, od které se balón odráží do sítě.

84

Střídání v týmu Paris Saint-Germain F.C.: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Giovani Lo Celso.

83

83. Mikael LUSTIG - 0:4

83

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Až dodna si musí domácí vypít kalich hořkosti. Byl to Draxler, kdo unikl po pravé straně, poté od brankové čáry poslal prudký pas do vápna. Tam však nezakončoval nikdo z hostů, ale balón prostě trefil stojícího MIKAELA LUSTIGA, od kterého se odrazil do sítě.

78

Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Patrick Roberts, přichází James Forrest.

76

No, tohle Neymarovi nevyšlo. Znovu ožívá loňská nevraživost brazilského útočníka s obráncem Celticu Lustigem. Neymar prošel kolem něj, pak ale nepochopitelně, když se ocitl za hráčem, upadl. Faul si však nevykoledoval, naopak po nadávkách na rozhodčího si vysloužil žlutou kartu.

71

A znovu Neymar! A i tentokrát trefil bránícího hráče!

70

Roberts ztratil ve středu pole míč a hned je z toho další kontr hostů, nakonec Neymar pálí ve vápně! Jenže trefil jen bránícího hráče a i když signalizuje ruku, tak hra pokračuje!

69

Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Leigh Griffiths, přichází Odsonne Edouard.

64

Sinclair znovu prošel přes obranu PSG a dostal se k zakončení, byť z ostrého úhlu! A Aréola však musel vytáhnout velmi důležitý zákrok a vyrazit na roh!

61

Střídání v týmu Paris Saint-Germain F.C.: ze hřiště odchází Adrien Rabiot, přichází Julian Draxler.

54

A frustraci si Ralston vybil na Thiagu Mottovi, kterého zezadu srovnal přes kotníky a vidí tak mladík v dresu Celticu zaslouženě žlutou kartu.

53

Osmnáctiletý Ralston se rozběhl z vlastní půlky a prošel až do vápna, kde se mezi třemi hráči dostal do zakončení! Ale Aréola sebral míč! Ralston i fanoušci ještě poukazují na faul, ale znovu se pokračuje!

46

A Celtic mohl v úvodu druhé půle snížit! Tierney našel zcela volného Griffithse, kterého totálně vynechali ze svých defenzivních plánů zadáci PSG! Griffiths měl snad i čas si připravit míč na nohu, ale volil hlavičku! Tohle zakončení mu vůbec nevyšlo a míč dokonce nemířil ani na branku, ale k obráncům PSG.

46

Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Stuart Armstrong, přichází Thomas Rogic.

Tak opravdu, Tom Rogic jde do boje místo Stuarta Armstronga, který se v první půli prakticky nedostal do hry.

45+2

Sinclair se dostal do koncovky z levé strany, jeho bombu ale Aréola vyrazil na roh! Tak moc nechybělo, aby se domácím podařilo trošku vykřesat naději do druhé půle!

40

40. Edinson CAVANI - 0:3

40

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
A na Celtic Parku je prakticky rozhodnuto. V minulé sezóně vstoupil Celtic do bojů ve skupině prohrou 0:7 s Barcelonou, dnes to vypadá na podobný výsledek. EDINSON CAVANI neomylně trefuje do šibenice Gordonovy branky.

39

39. Žlutá karta

39

A Orsato znovu píská na Celtic Parku penaltu! Zbytečný faul Šimunoviče, který zcela hloupě fauloval soupeře a Cavani si staví míč na značku pokutového kopu! Šimunovič navíc vidí žlutou kartu.

36

A další obrovská šance hostů, Verratti hledal nabíhajícího Daniho Alvese, který se málem dostal do zakončení. Ve skluzu však netrefil míč ideálně, spíše vůbec.

34

34. Kylian MBAPPÉ - 0:2

34

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Jenže přichází další gól hostů! Ti sehráli akci z pravé strany, Neymar přetažený centr hlavou předával Cavanimu! Ten ovšem míč minul, čímž nechtěně nabídl gólovou šanci MBAPPÉMU, který neomylně zavěsil pod břevno! A domácí se dostávají do velmi svízelné situace.

28

Ntcham přišel o míč a hosté znovu rychle zahrozili, Cavani dostal míč do vápna a mohl ve velmi dobré pozici střílet! Teď ale až moc zbytečně ještě zkoušel poslat míč spoluhráči. Jenže ten hráč, který dobíhal do vápna za jeho zády, to nebyl nikdo z hráčů v tmavém, ale domácí. Takže ze slibné šance PSG nevytěžilo nic.

22

Skvělá rána Griffithse a Aréola se musel hodně natahovat, aby vytáhl střelu nad břevno! Nakonec se mu to konečkami prstů podařilo!

19

19. NEYMAR - 0:1

19

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
A znovu se bude v budoucnu řešit moment v podání rozhodčího Orsata na Celtic Parku! Před rokem zde pískl spornou penaltu, tentokrát pustil jasné dohrání rukama na Sinclaira a hosté získali možnost jít do brejku. Rychlou akci vyšperkoval Rabiot parádní přihrávkou na NEYMARA, který za obranou propálil Gordona! Hosté jdou do vedení!

18

Až teď došlo na rychlý kontr a zpětnou přihrávku pod sebe, kam si naběhl Cavani! Jeho prudká bomba ale zamířila pouze do míst, kde byl připravený Gordon!

15

Hosté v obrovské šanci, Cavani dohrál míč do sítě po přihrávce z levé strany, ale zcela správné rozhodnutí pomezního. Ten odmával evidentní ofsajd a ačkoliv se Cavani zlobí, není k tomu nejmenší důvod.

10

A zahrozili i domácí, Ntcham se dostal ke střele z větší vzdálenosti, ale francouzský záložník ve službách skotského týmu minul tyč branky.

6

Velmi nebezpečný centr za obranu mířil na nabíhajícího Cavaniho, který se dostal za posledního hráče domácích! Ale na míč již nedosáhl! Tohle byl náznak příležitosti.

2

Alves centroval do vápna a Šimunovič v prvním obranném zákroku hlavičkuje ven z vápna.

Oba výběry vcházejí do vroucího kotle Celtic Parku, nový ročník Ligy mistrů je doslova za dveřmi!

Celtic Parkem zní slavná fotbalová píseň You'll never walk alone. Přes 60 000 diváků na svých místech, na tribunách vlajky příznivců skotského celku i z jiných zemí, včetně polského "Celtic Supporters Clubu". A kdo jiný by se měl přidat k popěvku než zpěvák, Sir Rod Stewart.

Celtic Glasgow – Paris Saint-Germain

0:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 19. Neymar (Rabiot), 34. Mbappé (Neymar), 40. Cavani (pen.), 83. Lustig (vla.), 85. Cavani (Kurzawa)

Karty:   39. Šimunović (CEL), 54. Ralston (CEL) – 76. Neymar (PSG)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 1:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:4.

Celtic Glasgow: C. Gordon – Ralston, Lustig, Šimunović, Tierney – S. Brown (C), Ntcham – Armstrong (46. Rogic), Roberts (78. Forrest), Sinclair – Griffiths (69. Edouard).
Náhradníci: de Vries – N. Bitton, Ajer, C. McGregor, Rogic, Forrest, Edouard.

Paris Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti, Motta, Rabiot (61. Draxler) – Mbappé (84. Lo Celso), Cavani, Neymar.
Náhradníci: Trapp – Kimpembe, Meunier, Berchiche, Lo Celso, Draxler, Lucas Moura.

Rozhodčí: Daniele Orsato – Riccardo Di Fiore, Lorenzo Manganelli (všichni Itálie)

Diváci: 60832