Menu

Fotbal

Liga mistrů

Olympiakos Pireus – Sporting Lisabon

2:3

konec (0:3)

12.09.2017, 20:45 • Georgios Karaiskakis Stadium, Pireus • Skupina D • Tomáš Reiner (@ReinyTom), David Suchý

Tipsport: 2.61 3.2 3.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Felipe PARDO - 2:3

90+3

Olympiacos právě vstřelil branku!
To jsou věci, neboť domácí snižují na rozdíl jediné branky! Z levé strany přiletěl lukrativní centr, na který střelou ve skluzu reagoval FELIPE PARDO. Stihnou domácí ještě vyrovnat?

89

89. Felipe PARDO - 1:3

89

Olympiacos právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom se domácí dočkali! Střídající FELIPE PARDO to udělal uvnitř pokutového území více než dobře, když si potáhl balón na levačku a následně zacílil přesně pod Patrícia.

43

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
Autorem branky je BRUNO FERNANDES. Asistence: Sebastián Coates.

13

13. Gelson MARTINS - 0:2

13

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
A další rána pro Olympiakos! Rui Patrício vyboxoval centr řeckého týmu z levé strany daleko do hloubi hřiště, kde jeden z jeho spoluhráčů vyhrál klíčový hlavičkový souboj a poté už se to s domácí vezlo rychle z kopce. Seydou Doumbia bez přípravy vyslal přihrávkou ze středového kruhu do samostatného úniku GELSONA MARTINSE, který měl po dlouhém sprintu dostatek sil na to, aby s klidnou hlavou obstřelil vybíhajícího brankáře Stefanose Kapinu a podruhé rozradostnil fanoušky Sportingu! Asistence: Seydou Doumbia.

2

2. Seydou DOUMBIA - 0:1

2

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
Marcos Acuňa rozehrál na začátku druhé minuty utkání na pravém křídle standardní situaci a do šestnáctky poslal nádherný centr, na který si naskočil SEYDOU DOUMBIA a z blízkosti přehlavičkoval nepřipraveného brankáře Stefanose Kapina, který zaspal! Sporting Lisabon vede po necelých dvou minutách nad Olympiakosem 1:0! Asistence: Marcos Acuňa.

Olympiakos Pireus – Sporting Lisabon

2:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 89. Pardo, 90+3. Pardo (Figueiras) – 2. Doumbia (Acuňa), 13. G. Martins (Doumbia), 43. B. Fernandes (Coates)

Karty:   23. Romao (OLY), 47. Figueiras (OLY), 84. Elabdellaoui (OLY) – 78. Battaglia (SPL), 88. B. Fernandes (SPL), 90+2. B. César (SPL)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:17.

Olympiakos Pireus: Kapino – Elabdellaoui, Engels, Romao, Figueiras – Odjidja-Ofoe, G. Gillet – Carcela-González (78. Pardo), Fortunis (C) (46. Zdjelar), Marin – Djurděvić (63. Emenike).
Náhradníci: Proto – Koutris, Emenike, Nikolaou, Zdjelar, Pardo, Couto Sebá.

Sporting Lisabon: Patrício – Piccini, Mathieu, Coates, J. Silva – B. Fernandes (88. Ristovski), W. Carvalho (C), Battaglia, Acuňa, G. Martins (72. B. César) – Doumbia (63. Dost).
Náhradníci: Salin – Alan Ruiz, B. César, Ristovski, Petrović, Dost, Figueiredo.

Rozhodčí: Viktor Kassai. Asistenti: György Ring, Vencel Tóth. Čtvrtý rozhodčí: Peter Berettyán. Brankoví rozhodčí: Tamás Bognar, Sandor Szabo (všichni HUN)