Menu

Fotbal

Juniorská liga – Morava

1.FC Slovácko – FC Zbrojovka Brno

2:2

konec (1:0)

27.08.2017, 11:00 • Bělinka, Kunovice • 5. kolo • Tomáš Kučera

Tipsport: 1.45 4.8 3.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

Brno právě vstřelilo branku!
Tak taková branka se jen tak nevidí. Slovácko mělo míč ve své moci při rozehrávce, PETR CHYLA vracel míč Daňkovi, ale nepřesně – přímo na svoji branku, ať se Daněk snažil míč dostihnout jak mohl, tak bohužel to nestihl a Chyla tak zadarmo nabízí Brnu vyrovnání.

67

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko dává druhou branku. Patrik Hellebrand nejprve střelou na vzdálenější tyč orazítkoval brankovou konstrukci, balon se k němu opět odrazil, hostující obrana mu dala opět hodně místa, čehož využil ke vstřelené gólu.

59

Brno právě vstřelilo branku!
Nedaš-dostaneš platí i v dnešním zápase. Sadílek kolmicí zcela našel Ju, který šel sám na brankáře Flodera, místo toho aby zakončil, tak se utopil v kličkách a nakonec byl zdvojen. Na druhé straně po brejku Zbrojkovky neodkopl míč zadák Slovácka, toho využil ASHIRU, který udělal kličku Daňkovi a pohodlně vyrovnal.

43

Slovácko právě vstřelilo branku!
První branku zápasu vstřelil LUKÁŠ SADÍLEK, který překvapivě z ostrého úhlu přehonal Flodera, tato branka jde jednoznačně na vrub hostujícího brankáře.

1.FC Slovácko – FC Zbrojovka Brno

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Sadílek, 67. Hellebrand – 59. Ashiru, 70. Chyla (vla.)

Karty:   55. Gáč (BNO), 60. Zukal (BNO), 68. Šustr (BNO), 76. Vintr (BNO)

1.FC Slovácko: Daněk – Flasar, Suchý, Chyla, Sadílek, Čajka (74. Hani), Křivánek, Hellebrand, Pospíšil (74. Mareš), Ju, Rezek (74. Minx)
Náhradníci: Trmal – Minx, Mareš, Hani

FC Zbrojovka Brno: Floder – Janošek (46. Zukal), M.Vintr, Ashiru (90. Svensson), O.Vintr (74. Krula), Jovanovič, Gáč, Šustr, Fortes (66. Hykš), Kroutil, Obůrka
Náhradníci: Trbušek – Hykš, Krula, Zukal, Svensson

Rozhodčí: Slabý – Batík, Horák

Diváci: 109