Menu

Hokejbal

Český pohár

SHC Opava – HBC Svítkov Stars Pardubice

1:0

konec (0:0, 1:0)

26.08.2017, 10:15 • Zimní stadion Jičín • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

29:57

Ale! Skutečně nescházelo mnoho a klidně mohlo být vyrovnáno, Grufík ale fantasticky zasahuje!

29:55

Šindlář dostává dvě minuty za napadení, Svítkov tak bude hrát ještě pět vteřin v dvojnásobné početní výhodě!

28:30

Dramatická koncovka pokračuje, vhazuje se před brankou Opavy, hosté bez brankáře!

26:13

Opava právě vstřelila branku!
A je tomu skutečně tak! Velká radost na straně domácích, po koncovce z prostoru před kruhy se totiž dostal k dorážce OLDŘICH SÚKENNÍK a Opava je rázem v hodně lukrativní pozici – 1:0!

25:57

Tohle může být pro Svítkov tuze velká komplikace! Jankura totiž dostává dvě minuty za sekání a Pardubice čekají perné chvíle!

25:39

Pardubice byly nyní hodně blízko vedení! Po rychlé akci z pravé strany se do koncovky dostal Král a Grufík musel předvést rychlou akci svojí lapačkou!

17:02

Jurga si naběhl od levého mantinelu a mířil po zemi k přední tyčce, trefuje však jen mantinel! Tohle byla zatím největší příležitost ve druhém pokračování.

13:41

Obrovská šance ve vlastním oslabení! Opavský Vladař se totiž vydal do samostatného úniku na pardubickou branku, Černického sice obehrál, jenomže poté trefuje tyčku!

13:31

Vyloučení v týmu SHC Opava (Pavel Málik – 2 min., napadení).

09:56

Vyloučení v týmu HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice (Lukáš Jurga – 2 min., hákování).

09:05

Ale pozor! Od levého mantinelu vypálil domácí Šindlář a tohle klidně mohlo dopadnout pro Opavu vedoucí brankou. Dobře ale zapracoval tělem jeden z obránců, který odstrčil dorážejícího hráče od míčku.

08:32

Pardubický Král si tentokrát proběhl s lehkostí obranu Opavy a poté se snažil zasouvat míček u zadní tyčky, Grufík ho ale i nyní dobře přečetl!

06:36

Skvělá souhra domácích! Hrnčíř obešel před branku ležícího obránce, následně nahrál před brankoviště na nabíhajícího Krále, kterého ovšem dokázal betonem vychytat Grufík!

03:17

Pitthard dostal skvělou přihrávku, proto se mohl na branku Opavy vydat úplně osamocený, Grufík si však s jeho dvojnásobným pokusem bravůrně poradil!

SHC Opava – HBC Svítkov Stars Pardubice

1:0

konec (0:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Súkenník (Christ, Volný)

SHC Opava: Grufík – Satke, Holuša, Christ, Pavel Málik, T. Palcer, V. Palcer, Holuša, Král, Satek, Schreier, Súkenník, Šindlář, Vladař, Volný, Zavřel, J. Blažek, M. Blažek, Prokeš.

HBC Svítkov Stars Pardubice: Černický – Adámek, Doležal, Hrnčíř, Jurga, Hlavsa, Michal, Pelikán – Pitthard, Kohoutek, Bureš, V. Novotný, Jankura, Hlaváček, Král, Černický.

Průběh zápasu
1. poločas
09:56 SVP 2 Lukáš Jurga, hákování
13:31 OPA 2 Málik, napadení
Přestávka po pol.
2. poločas
25:57 SVP 2 Jankura, sekání
26:13 OPA 1:0 Súkenník (Christ, Volný)
29:55 OPA 2 Šindlář, napadení
Konec