Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

TJ Jiskra Domažlice – FK Litoměřicko

5:2

konec (3:1)

26.08.2017, 17:00 • SA Střelnice • 3. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.35 4.4 5.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Domažlice berou z této přestřelky tři body. Domácí celek působil uvolněně především ve druhém poločase. Výborný výkon podal Lukáš Pfeifer. Kapitán Petr Mužík se krásně trefil do pravého horního rohu v prvním poločase. Jiskra ve druhém dějství více držela balon a měla hru pod kontrolou. Potíže nadělal domácím pouze svojí chybou při druhé brance Litoměřic brankář Švihořík. (19:24:03)

90+2

Konec zápasu.

90+2

90+2. DOŠLÝ - 5:2

90+2

Domažlice právě vstřelily branku!
Je hotovo! Domažlice vyhrají! Od Dvořáka šel míč z pozice levého beka do autu. Poté Jiskra vhazovala z pravé strany. Hra se dostala na levou stranu. PETR DOŠLÝ si již ve vápně protivníka navedl míč na pravou nohou a krásnou střelou do levého horního rohu hostující branky přidal gól na 5:2.

90+1

Útočný faul jednoho z domácích hráčů zakončil útok Domažlic. Poté by měl nakopnout balon Plachý.

90+1

Švihořík vykopl míč na levou stranu, kde jeden z hostujících fotbalistů fauloval. Domažlice nikam nepospíchají s rozehrávkou standardní situace.

90

Vypadalo, že pokus Trýzny pravou nohou srazila obrana domácích. Nakonec bude Švihořík vykopávat od vlastní branky.

90

Zřejmě Kolmistr svojí rychlostí a aktivitou ve středu vybojoval dobrou standardní pozici pro hosty z osmnácti metrů.

89

Žlutou kartu dostává Boček (Jiskra Domažlice).

89

Chocholoušek z pozice obránce vrátil míč na nohu Švihoříka. Ten nebyl při rozehrávce vůbec jistý.

88

Přechodová fáze domácích nevypadala zle, ale poté jeden z hráčů Jiskry špatnou přihrávkou křížem na pravou stranu pokazil veškeré plány Domažlic na pátou trefu v zápase.

88

Centr jednoho z domácích hráčů z levé strany na zadní tyč nepřinesl nic zásadního. Litoměřice se ještě chtějí prosadit po pravém křídle, ale Jiskra se velice dobře brání.

87

Přizemní centr z pravé strany se stal lehkou prací pro Švihoříka. Jiskra poté utočila aktivním Pfeiferem, který dostal míč křížem na levou stranu.

87

Švihořík si došel pro balon a rozehrál domácí akci nakrátko. Následně ovšem po ztrátě míče Jiskry drží míč na pozici záložníka Batryn.

86

Tentokráte Švihořík při centru protihráče z pravé strany chybu neudělal. Domažlicím ovšem nevyšla útočná fáze po levé straně.

85

85. KALAŠ - 4:2

85

Litoměřice právě vstřelily branku!
Hostující celek kopal volný přímý kop z pravé strany. Jeden z hráčů Litoměřic poslal míč na přední tyč, kde si pro míč šel Švihořík, ale velká chyba domácího brankáře, který neodhadl odskok míče...To znamená, že JAN KALAŠ zakončuje k pravé tyči po zemi. 4:2.

84

Strašně pomalu šel hostující celek do útoku po pravé straně, nakonec jeden z hráčů Litoměřic střílel z pozice středního záložníka z dvaadvaceti metrů levou nohou do břevna domácí branky. Poté se odrazil míč na brankovou čáru.

83

Standardní situace byla rozehrána pravou nohou a šla na přední tyč, balon dopadl doprostřed branky, kde čekal připravený Plachý.

TJ Jiskra Domažlice – FK Litoměřicko

5:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 7. Hejda, 36. Mužík, 40. Kropáček, 59. Blažek, 90+2. Došlý – 10. Trýzna, 85. Kalaš

Karty:   89. Boček (DOM) – 33. Zdržálek (LTM), 36. Trýzna (LTM), 81. Šustr (LTM)

TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Blažek, Hájovský (54. Chocholoušek), Hrubý, Mlynařík, Mužík (C) (68. Boček), Braun (64. Teršl), Pfeifer, Hejda, Došlý, Kropáček (61. Bezdička)
Náhradníci: Brych – Chocholoušek, Bauer, Bezdička, Teršl, Roubal, Boček

FK Litoměřicko: Plachý – Zdržálek (52. Batryn), Václavek (15. Kalaš), Grunert (43. Kolmistr), Šimkovský (C), Hanuš (80. Zbudil), Trýzna, Šustr, Surmaj (70. Valenta), Šlehofer, Dvořák
Náhradníci: Zbudil, Kalaš, Kolmistr, Štancl, Valenta, Batryn, Kucalas

Rozhodčí: Němec – Urban, Tesař