Menu

Volejbal

World Tour Finals (ženy)

Pavanová, Humanaová-Paredesová – Hermannová, Sluková

2:1

konec (17:21, 21:13, 15:11)

24.08.2017, 16:05 • Centrální kurt, Hamburk, Německo • Skupina C • Vít Schück (@VitSchuck)

0:0

Po jasné dopolední prohře českého páru přišlo menší zlepšení, ale ani nyní to na výhru nestačilo. V základní skupině C tak Češky obsadí třetí místo.

První sada byla dlouho v jasné režii české dvojice, ale Kanaďanky se postupem času dotáhly na stav 17:17. Koncovka však patřila českým jedničkám. Od druhé sady se ale české volejbalistky k ničemu nedostaly. Druhá sada skončila osmibodovou ztrátou českého páru, také v rozhodující sadě se Kanaďanky dostaly do vedení ve střední části setu a Češky se již na obrat nezmohly.

I přes dvě prohry v základní skupině ještě český pár na World Tour Finals nekončí. Zítra dopoledne bude bojovat o postup z osmifinále.

Konečné pořadí základní skupiny C

1. Pavanová, Humanaová-Paredesová (CAN)
2. Bansleyová, Wilkersonová (CAN)
3. Hermannová, Sluková (CZE) (17:02:48)

15:11

Třetí set skončil.

15:11

České jedničky dnes prohrávají i druhý zápas. Hermannová měla po nepřesností Pavanové nad sítí jasnou pozici, ale smeč ze středu na bezblok nezvládla a vyhodila balon do autu.

14:11

Tři mečboly pro kanadskou dvojici. Barbora Hermannová chtěla zatlačit servisem, ale to se jí nepodařilo. Humanaová-Paredesová skvěle přihrála a poté s lehkostí umístila míč po lajně do rohu kurtu.

13:11

Barbora Hermannová na podání. Pavanová nepřihrála přesně a poté zcela zbytečně poslala balon mimo hru. Také Kanada si musí brát oddechový čas.

13:10

Hermannová musí řešit přihrávku, poté se jí povedl také útok podél bloku.

13:9

Markéta Sluková ještě mohal utkání zdramatizovat na servisu. Humanaová-Paredesová však přidává povedenou smeč do dlouhé diagonály.

12:9

Češky ještě bojují. Pavanová našla servisem Hermannovou, která také nedala obraně šanci.

12:8

Kanada si ale jde pro vítězství. Po servisu Hermannové útočila Humanaová-Paredesová přesně do protipohybu české polařky.

11:8

Humanaová-Paredesová opět na servisu. Hermannová se smečí po lajně prosazuje.

11:7

A už to je o čtyři body. Humanaová-Paredesová opět nachytala na přihrávce Hermannovou, Pavanová už měla nad sítí lehkou práci.

10:7

Melissa Humanaová-Paredesová pokračovala na podání i po oddechovém čase. Pavanová blokuje Hermannovou.

9:7

Kanada odskakuje na rozdíl dvou bodů. Humanaová-Paredesová dokázala plachtícím servisem dokonale zaskočit Hermannovou. Češky si berou oddechový čas.

8:7

Humanaová-Paredesová na podání. Hermannová si neporadila s útokem, poté dostala ještě jednu šanci, ale i další její smeč jde jen do pásky.

7:7

Sluková za koncovou lajnou. Pavanová musela po dlouhé době útočit. Sluková byla přesná v obraně, ale to na vytáhnou blokařku Kanady nestačilo.

6:6

Následně ale Barbora Hermannová opět chybuje na servisu.

5:6

Češky stále v mírném vedení. Po servisu Humanaové-Paredesové se prosazuje tvrdou smečí Sluková.

5:5

Sluková na servisu. Humanaová-Paredesová neměla ideální pozici, ale dokázala zasmečovat do ostré diagonály.

4:5

Přetahovaná o každý bod ve třetím setu pokračuje. Sluková měla co dělat, aby udržela míč ve hře. Hermannová to poté vzala na sebe a netradičním úderem poslala balon do zadní části kurtu.

Pavanová, Humanaová-Paredesová – Hermannová, Sluková

2:1

konec (17:21, 21:13, 15:11)

Zpět na online

Pavanová, Humanaová-Paredesová: Sarah Pavanová Stát: Kanada Datum narození: 16.8. 1986 Věk: 31 let Místo narození: Kitchener Výška: 196 cm Ruka: pravá Pozice: blokařka Melissa Humanaová-Paredesová Stát: Kanada Datum narození: 10.10. 1992 Věk: 24 let Místo narození: Toronto Výška: 176 cm Ruka: pravá Pozice: polařka

Hermannová, Sluková: Barbora Hermannová Stát: Česká republika Datum narození: 7.11. 1990 Věk: 26 let Místo narození: Ostrava Výška: 180 cm Ruka: pravá Pozice: blokařka Markéta Sluková Stát: Česká republika Datum narození: 28.6. 1988 Věk: 29 let Místo narození: Praha Výška: 180 cm Ruka: pravá Pozice: polařka