Menu

Fotbal

Juniorská liga – Čechy

FK Příbram – FK Jablonec

2:1

konec (1:0)

21.08.2017, 13:00 • Na Litavce, Příbram • 4. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.65 4.5 3.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pavel Franěk posléze svým hvizdem ukončil zápas. Příbram měla tohle utkání skvěle rozehrané. Jablonec se ještě dostal do hry. Povedlo se mu snížit na rozdíl jedné branky. V závěru tohoto střetnutí přišel velký tlak hostů, poté ještě diváci viděli v poslední minutě mače rohový kop outsidera zápasu z levé strany, ale Ondřej Kočí již podruhé nepustil míč do své sítě. Jablonec tak i ve čtvrtém utkání Juniorské ligy prohrává a je na posledním místě české části této soutěže se skóre 4:13. (15:00:27)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Příbram se ubránila, navíc nyní bude domácí celek vhazovat z pravé strany z vlastní poloviny a to se mérnému favoritovi zápasu hodí.

90+2

Tlak jabloneckých fotbalistů pokračoval kombinací na polovině Příbrami. Zhruba půl minuty před koncem nastaveného času mají hosté ještě rohový kop z levé strany.

90+1

Adam Richter ještě udržel naděje hostujícího útoku, když nepustil střelu jednoho z domácích hráčů do jablonecké sítě.

90+1

Pavel Franěk nastavuje dvě minuty!

90

Ondřej Kočí bude mužem, který vykopne míč do hry od své branky.

90

Hostující fotbalisté kombinovali na vlastní plovině, poté se hra přesunula také na polovinu Příbrami, ale domácí celek se dokázal ubránit.

89

První fáze domácího útoku nebyla špatná, ale Příbram nakonec nevystřelila na Adama Richtera. Jablonec bude vhazovat z pravé strany.

88

Na konci 88. minuty byl na tahu domácí celek, který na plovině hřiště svojí kombinací šetřil čas. Jenže poté přišla ztráta favorita zápasu.

88

Z příbramského brejku nepadla asi rozhodující trefa zápasu. Jeden z domácích hráčů střílel mimo tři tyče branky Adama Richtera.

87

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Sova, přichází Hloušek.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ayong, přichází Belej.

87

Tlak hostujícího celku pokračoval. Jenže nikdo z hostujících hráčů nevystřelil na branku Příbrami. Ondřej Kočí nezasahoval.

87

Příbram už nemá daleko k tomu, aby zapsala tři body do tabulky Juniorské ligy. Momentálně je ovšem domácí celek v obraně. Jablonec ještě útočí na bod z tohoto mače.

86

Žlutou kartu dostává Kysela (FK Jablonec).

85

I nadále tvořil hru hostující celek a domácí fotbalisté byli tím pádem pod tlakem. Nicméně, balon šel od jednoho z hostů do zámezí a Ondřej Kočí bude vykopávat od své branky.

85

Teď hostující celek svírá domácí fotbalisty na polovině Příbrami. Mírný favorit zápasu to bude mít ještě v posledních minutách hodně složité.

84

Příbram byla v tlaku, ale ubránila se. Posléze svěřenci trenéra Procházky šli do útočné fáze, ale ta jim zcela selhala.

83

Jeden z hostujících juniorů vhodil míč do hry z pravé strany z poloviny domácích. Poté Jablonec držel míč na polovině svého soka, ale zatím zůstala hostující akce pouze u kombinace.

82

Příbram se usídlila před Adamem Richterem v době, kdy se těžiště hry dostalo před jabloneckou branku. Ale hostující celek nebránil vůbec špatně, nikdo z hráčů soupeře se nedostal ke střele.

82

Jablonec se bránil kombinaci Příbrami na polovině trávníku. Nakonec byl domácí celek s míčem u nohou také na polovině hostů. Pokračovat budeme rohovým kopem z levé strany.

81

V době, kdy už běží posledních deset minut normální hrací doby, tak Jablonec vhazoval z vlastní poloviny. Ale nic světového se při hostujícím útoku nestalo.

80

Domácí fotbalisté vhazovali z levé strany z poloviny svého protivníka. Poté se drala Příbram do útočné fáze, ale zatím jsme neviděli střelu na branku Adama Richtera.

79

Hostující celek měl k dispozici volný přímý kop zhruba z poloviny hrací plochy. Poté to byla ovšem Příbram, kdo se dostal celkem bez problémů k míči.

78

Jablonec právě vstřelil branku!
Tak ono to bude ještě pořádné drama! ADAM KUČERA uspěl z pokutového kopu. Ondřej Kočí je poprvé v tomto zápase překonaný.

78

Pavel Franěk odpískal pokutový kop pro hostující celek.

77

Nyní se hrálo na polovině hrací plochy, kde na balonu byl domácí celek. Ten ovšem nakonec balon ztratil. Do útoku jde Jablonec a domácí obrana musí být pozorná.

76

Příbram kontrovala hru na polovině Jablonce. Moc času už hostujícím fotbalistům na srovnání nezbývá.

75

Standardní situace byla rozehrána nakrátko. Příbram poté držela balon zhruba na polovině hrací plochy, načež do dění na hřišti vstoupil pomezní rozhodčí, jelikož hráč domácího celku byl v ofsajdu.

75

Jablonec se musel bránit postupném útoku soupeře. Nakonec jeden z hostů fauloval a Příbram vybojovala standardní situaci.

74

Hostující celek kombinoval na polovině Jablonce, ale nakonec přišla ztráta hostů. Jenže zakončení jednoho z domácích juniorů vychytal Adam Richter. Tím pádem Jablonec ještě stále má šanci na alespoň bod v tomto utkání.

73

Domácí fotbalisté drželi míč na vlastní polovině. Jejich hra se v posledních sekundách vyznačovala trpělivou kombinací. Nakonec došlo k přenesení hry na polovinu hostujících hráčů.

72

Adam Richter vykopl míč od své branky. Poté se hostující fotbalisté chtěli prosadit. Útok hostů nevypadal špatně, ale Ondřej Kočí nebyl donucen k zákroku.

71

Domácí fotbalisté útočili a tvořili hru. Avšak na polovině Jalonce se zdrželi puze pár sekund. Hostující celek ustál bez problémů útok Příbrami.

70

Adam Richter vyrazil míč na rohový kop. Poté to byl domácí celek, kdo držel míč, ale nakonec k žádnému zakončení na branku Jablonce nedošlo.

70

Přibližně z poloviny hřiště vhazoval z pravé strany Jablonec, ale Příbram se dostala k míči. Jeden z domácích hráčů poté svojí střelou donutil Adama Richtera k zákroku.

69

Domácí fotbalisté nejprve drželi míč na vlastní polovině, poté se s balonem dostali také na polovinu hostujícího celku, ale ani jeden z jedenácti hráčů Příbrami na hrací ploše nevypálil na branku Jablonce.

68

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Januška, přichází Lukavský.

68

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Laňka, přichází Janota.

68

Jeden z hostujících hráčů poté vyřešil útok Jablonce střelou mimo branku domácího mužstva. Ondřej Kočí bude tím, kdo bude pokračovat výkopem od své svatyně.

67

Svěřenci Marka Kalvody měli k dispozici volný přímý kop zhruba z poloviny hřiště.

66

Jeden z hostujících hráčů vzal odpovědnost na sebe a vystřelil na branku domácích. Ondřej Kočí ovšem svým zásahem proti pokusu jednoho z hráčů Jablonce udržel i nadále čisté konto.

65

Tak nejenže Příbram vede o dva góly, ale domácí fotbalisté ještě rozehrávali rohový kop z pravé strany. Poté se hrálo na polovině hostů, ale od jednoho z domácích hráčů šel míč do zámezí, takže Adam Richter bude vykopávat od své branky.

64

Příbram právě vstřelila branku!
Jablonec na tom sice nebyl v posledních minutách vůbec zle, ale i tak se příbramští junioři dostávají do dvougólového vedení. Adam Richter je podruhé překonaný v hostující brance. A opět se jako poslední dotkl míče při akci Příbrami KARSTEN AYONG.

63

Svěřenci Marka Kalvody se dostali k rohovému kopu z pravé strany. Poté právě hostující mužstvo drželo míč na domácí polovině, ale k zakončení na branku Příbrami nedošlo.

63

Hostující junioři měli autové vhazování z pravé strany. Poté nevypadal útok hostů zle, ale Příbram ani tak nepustila Jablonec ke střele na branku domácího mužstva.

62

Příbram se bez větších problémů dostala k míči. Ondřej Kočí v brance domácích nezasahoval.

62

Nakonec domácí fotbalisté přišli o míč a hostující celek rozehraje rohový kop z pravé strany.

61

Příbram se dostala k rohovému kopu. Ale poté vyhnal Jablonec svého soka až na polovinu domácího mužstva.

61

Příznivci mládežnické kopané sledovali autové vhazování domácího celku z pravé strany z poloviny hostů. Ta samá situace se opakovala pouze o pár sekund později taktéž na polovině hostujícího mužstva.

60

Jablonec nedovolil Příbrami, aby prověřila Adama Richtera v hostující brance. Celek vedený jakožto hostující poté držel míč, ale k ničemu zásadnímu se nedostal.

59

Poté Jablonec vhazoval z pravé strany, Pavel Franěk viděl faul na jednoho z domácích hráčů. Hlavní arbitr zápasu odpískal volný přímý kop pro domácí celek.

59

Jeden z jabloneckých juniorů fauloval na polovině Příbrami. Domácí fotbalisté dostali celkem zadarmo možnost standardní situace.

58

Jablonec je celkem střelecky aktivní v úvodu druhého poločasu, ale výsledkem snažení hostujících hráčů bylo opět zakončení mimo branku soupeře. Posléze budeme svědky rozehrávky příbramského brankáře.

57

Jablonec pokračoval v tlaku na polovině svého protivníka rohovým kopem z levé strany. Následně ale šel míč do zámezí od jednoho z fotbalistů hostujícího celku. Následovat bude autové vhazování domácích fotbalistů z pravé strany z vlastní poloviny.

56

Jeden z hráčů v jabloneckém dresu rozehrál standardní situaci. Poté diváci sledovali snažení hostujícího hráče o srovnání stavu utkání. Ale Ondřej Kočí zasáhl proti střele svého protihráče v brance Příbrami.

55

Žlutou kartu dostává Laňka (1.FK Příbram).

55

První fáze hostujícího útoku nevypadlaa špatně, poté jeden z domácích fotbalistů fauloval svého protihráče a Jablonec má tím pádem k dispozici poměrně zajímavou standardní situaci.

55

Postupný útok hostujícího celku byl zakončený střelou mimo domácí branku. Hra bude pokračovat výkopem, který obstará Ondřej Kočí.

54

Po dlouhé době se domácí fotbalisté dostali k balonu, ale moc dlouho jim radost z tohoto faktu nevydržela. Hostující celek se opět dere do útoné fáze.

53

Svěřenci Marka Kalvody vybojovali standardní situaci, ale zatím se nic podstatného před brankou Příbrami nestalo. Hostující celek sice zůstává u míče, ale Kočí je zatím bez práce.

53

Příbram nepustila Jablonec k zakončení na branku, do které se ve druhém poločase postavil Ondřej Kočí. I tak je to hostující celek, kdo drží míč na svých kopačkách.

52

Příbram zapsala ztrátu na polovině hrací plochy. Poté se chtěl prosadit hostující celek, ale zatím se nedostali hráči Jablonce s míčem na polovinu Příbrami.

51

Snažení fotbalistů Příbrami o druhou branku zápasu přerušil pomezní sudí, jelikož viděl ofajd. Nyní už ovšem bude Jablonec vhazovat z pravé strany z poloviny hostujícího celku.

51

Ale hostující celek se po dlouhé době dostal k míči. Jeho útok vypadal poměrně zajímavě, ale domácí junioři se včas stihli vrátit do defenzivy.

50

Příbram je úvodu druhého poločasu mužstvem, které více drží míč. Momentálně se hrálo na polovině domácího celku.

49

Byla to Příbram, kdo útočil. A Jablonec, kdo se bránil. Těžiště hry se dostalo na polovinu hostujícího celku, ale nikdo z domácích fotbalistů nezkusil pozornost Adama Richtera jakoukoliv střelou.

48

Domácí fotbalisté tvořili hru zhruba na polovině hřiště. Hostující mužstvo se muselo bránit. Nakonec se Příbram dostala s míčem na polovinu soupeře, načež mírný favorit zápasu vybojoval rohový kop z pravé strany.

47

Svěřenci trenéra Procházky kombinovali na vlastní polovině, poté se s míčem u nohou přesunuli na polovinu hostů. Jenže jeden z domácích fotbalistů udělal útočný faul v části trávníku, kde momentálně sídlí hostující celek.

47

Domácí fotbalisté vhazovali z pravé strany z poloviny hrací plochy. Poté si tu samou situaci zopakuje jeden z hráčů Příbrami.

46

Adam Richter (FK Jablonec) bude mužem, který uvede balon do hry výkopem od vlastní branky.

46

Domácí fotbalisté budou kopat po zhruba patnácti sekundách standardní situaci situaci z vlastní poloviny.

46

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Květ, přichází Pecka.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Zezulka, přichází Pleštil.

46

Začal druhý poločas.
Hlavní arbitr Pavel Franěk naposledy zapískal v tomto poločase. Úvodní dějství končí výhrou domácího celku, kterému stačila k této poločasové výhře jedna přesná trefa. A sice ta ze 42. minuty. Jablonec opět prohrává, opět nemá rozehraný zápas Juniorské ligy vůbec dobře a ve druhé půli jej čeká těžká práce, aby urval v Příbrami alespoň bod, popř. duel otočil.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Již v nastaveném čase se ještě chtěl prosadit domácí celek, ale už se mu to nepovedlo.

45

Jablonec se sice s míčem dostal na polovinu Příbrami, ale ani jeden z hostujících hráčů nezaměstnal domácího brankáře, kterým je Kočí.

44

Nakonec jeden z domácích hráčů fauloval na hostující polovině, takže hlavní sudí Pavel Franěk rozhodl svým hvizdem o tom, že Jablonec bude kopat standardní situaci.

44

Jablonci už příliš času na srovnání v prvním pločase nezbývá. Navíc hostující celek je týmem, který se nyní musí bránit útoku Příbrami.

43

I nadále se hostující fotbalisté nemohli dostat k balonu a celkem dlouho byl hrací předmět pod kontrolou domácích juniorů.

43

Příbram byla mužstem, které ještě chtělo do konce prvního poločasu vstřelit jednu branku. A proto domácí celek tvořil hru na polovině mírného favorita zápasu.

42

Příbram právě vstřelila branku!
Čtvrtá střela domácího celku na branku Richtera znamená, že domácí fotbalisté si na úvodu prvního poločasu přichystali gól do šatny. Svěřenci Pavla Procházky jdou do vedení! O přesné zakončení se postaral KARSTEN AYONG.

41

Jablonec nabídl vlastní chybou Příbrami standardní situaci z poloviny domácího celku. Ale také domácí fotbalisté nebyli u míče příliš dlouho. Richter nezasahoval.

40

Hostující celek kombinoval na vlastní polovině, poté jeden z domácích hráčů odehrál míč do autu, takže zápas Příbram – Jablonec bude pokračovat autovým vhazováním jednoho z hostujích hráčů.

40

Posléze mají jablonečtí hráči nabídku v podobě autového vhazování z pravé strany.

39

Jablonec včas přerušil útočné snažení Příbrami. Richter bude hráčem, který uvede míč opět do hry výkopem od hostující branky.

38

Richter si dal celkem na čas s rozehrávkou od vlastní branky. Poté jeho spoluhráči drželi míč na polovině hostujícího celku. Nakonec ale faul jednoho z hráčů Jablonce znamená, že Příbram se dostala k balonu.

37

První fáze domácího útoku nevypadala vůbec zle, ale Richter nakonec svým zásahem nedovolil domácím, aby šla Příbram do vedení.

37

Zhruba na polovině hřiště ztratili hostující fotbalisté balon, a tak je u míče domácí celek. Začátek akce Příbrami je typický především pro trpělivost domácích hráčů.

36

Celkem dlouho držela Příbram balon na svých kopačkách. Ale k zakončení se nikdo z domácích fotbalistů nedostal. Jablonec bude vhazovat z poloviny hostů.

35

Jeden z vyvolených kouče Procházky vhazoval z levé strany, poté Příbram útočila, ale zatím nemusel Richter zasahovat.

34

Ale Jablonec se posléze neprosadil před příbramskou brankou. Hra bude rozvinuta o rozehrávku domácího brankáře, kterým je v dnešním zápase Kočí.

34

Jablonečtí přestali tlak Příbrami a bude to právě mužstvo Marka Kalvody, které bude vhazovat z levé strany.

33

I nadále pokračoval postupný útok domácího celku. Jablonec ale nenenechal nikoho z domácích hráčů ke střele na branku Richtera.

32

Po rozehrávce domácí standardní situace byla u míče Příbram, ale Jablonec se zatím dokázal ubránit. Nikdo z domácích fotbalistů nevystřelil na branku soupeře.

32

Příbramští budou pokračovat ve své aktivitě rohovým kopem z pravé strany. Hráči se stěhují do vápna hostujícího celku.

31

Hra je přerušena. Jeden z hráčů leží na hrací ploše. Tohle je věc, která si asi vyžádá ošetření.

30

Kočí vykopl míč od své branky. Jeho spoluhráči poté tvořili hru na polovině soupeře. Na programu dne je na příbramském stadionu autové vhazování domácího celku z pravé strany.

29

Jeden ze svěřenců Marka Kalvody se chopil rozehrávky volného přímého kopu z poloviny hostujícího celku. Hra se poté dostala na polovinu domácích, ale jeden z hostujících hráčů střílel mimo branku Příbrami.

28

Jablonec byl mužstvem, které vhazovalo z levé strany z vlastní poloviny. Poté se ale Příbram dostala k míči a kombinovala opět na vlastní polovině.

28

Příbram si díky své aktivitě vybojovala zajímavou standardní situaci, ale zatím ke střele a zakončení na branku Richtera v hostující svatyni nedošlo.

27

Od jednoho z hostujících hráčů šel míč za brankovou čáru. Následvat bude výkop od branky Příbrami, kterého se ujme brankář Kočí.

27

Mužstvo Marka Kalvody vhazovalo z pravé strany, posléze sledovali diváci kombinaci hostujícího celku na vlastní polovině. Jablonec se dostal s míčem také na polovinu Příbrami.

26

A při tomto útoku se také nedostane. Nicméně, Jablonec posléze daroval chybou míč domácímu mužstvu.

25

Přece jen se to domácím fotbalistům po krátké odmlce povedlo. Jablonec to ovšem nemá nikterak složité při své branné činnosti. Příbram se nemůže dostat k zakončení na branku Richtera.

24

Hostující fotbalisté měli k dispozici autové vhazování z praév strany z vlastní ploviny. Příbram se posléze nemohla dostat k míči a musela se bránit.

24

Domácí fotbalisté byli u míče na vlastní polovině, ale prakticky ihned poté, co se dostali s balonem na polovinu Jablonce, tak ztratili míč. Následovat bude autové vhazování hostů z pravé strany.

23

Jablonec byl mužstvem, které vybojovalo alespoň autové vhazování z pravé strany z poloviny domácího celku. Poté se hrálo na polovině Příbrami, ale nikdo z hostujících hráčů nevzal akci na sebe a nevystřelil na branku, do které si v prvním poločase stoupl Kočí.

22

Hlavní sudí Pavel Franěk viděl faul jednoho z hostujících hráčů na polovině domácího mužstva. Takže Příbram mohla útočit, ale zatím Richter nezasahoval při této akci mírného favorita zápasu.

21

Kočí překonaný nebyl, domácí brankář nepustil míč po střele jednoho z hostů do své sítě a skóre se tím pádem nemění. Jablonec poté měl ještě jeden volný přímý kop, ale hostující celek toho nevyužil k ohrožení branky soupeře.

20

Jablonec se při svém kontru dostal k zajímavé standardní situaci. Uvidíme, jestli bude Kočí v brance domácího celku překonaný.

19

Po autovém vhazování z pravé strany se těžiště hry přesunulo na polovinu hostujícího celku, ale Jablonec se bez větších problémů ubránil, jelikož také jeden z domácích juniorů byl v ofsajdu.

19

Akce hostujícího celku nemohla pokračovat, protože jeden z juniorů host si stoupl do ofsajdu, takže pomezní sudí zasáhl do hry svým praporkem.

18

První fáze hostujícího útoku nevypadala nikterak špatně, ale Příbram zatím nepustia Jablonec k zakončení. U balonu ovšem zůstává celek vedený jakožto hostující.

17

Domácí mužstvo kombinovalo, ale ke střele na branku Richtera se nedostalo. Nyní sledujeme naopak kombinaci fotbalistů Jablonce a a snahu hostů o překonání domácí obrany.

17

Domácí fotbalisté tvořili hru na polovině svého soupeře. Zatím se ovšem nic zásadního a světového nestalo. Nicméně, diváci uvidí autové vhazování favorita zápasu z pravé strany.

16

Veškeré hlavní dění se nastěhovalo před branku Příbrami, ale Kočí nemusel zasahovat po autovém vhazování hostů z blízkosti domácí šestnáctky. I tak je ovšem Jablonec u balonu a Příbram se musí nadále bránit.

15

Favorit zápasu vhazoval z pravé strany z poloviny hřiště. Poté ale nic zásadního v útočné fázi nepředvedl, a tak je na programu dne vhazování jednoho z hostujících fotbalistů.

14

Jablonec nedržel balon na svých kopačkách příliš dlouhou dobu. Tým Marka Kalvody se opět musí bránit. Příbram je trpělivá při rozehrávce svého postupného útoku.

14

Zatím jsme neviděli střelu na branku Richtera. Příbram pouze vhazovala z levé strany. Následně vypadal útok domácího celku zajímavě, ale vše končí faulem jednoho z domácích fotbalist na polovině Jablonce.

13

Jablonec vhazoval z pravé strany z vlastní ploviny, poté ovšem přišla ztráta hostujícího celku. Příbram se dostala k balonu a právě mužstvo trenéra Procházky je momentálně tím, které tvoří hru.

12

Jablonec přišel o míč na vlastní polovině a Příbram se tím pádem dostala k míči. Richter meusel být na pozoru, ale jeho spoluhráči nepustili nikoho z domácích fotbalistů k zakončení.

11

Příbramští junioři drželi míč na vlastní polovině, nakonec veškeré útočné snažení domácího celku přerušil pomezní sudí svým praporkem, protože viděl jednoho z domácích fotbalistů v ofsajdu.

11

I trenér Marek Kalvoda sledoval, jak jeden z jeho svěřenců vhazoval z pravé strany, ale Kočí byl bez práce. Momentálně bude mít hostující celek k dispozici autové vhazování z vlastní poloviny.

10

Následně si mužstvo trenéra Procházky a favorit tohoto zápasu své vhazování zopakoval, ale nic zásadního se při domácím útoku nestalo. Tím pádem je Jablonec celkem, který se dere do útočné fáze.

9

Hra by měla podle všeho pokračovat autovým vhazováním domácích fotbalistů z vlastní poloviny.

9

Příbram přišla o balon a musela se bárnit útoku Jablonce. Hostující fotbalisté byli celkem trpěliví při své kombinaci. Zatím ke střele na branku, ve které v prvním poločase stojí Kočí, nedošlo.

8

Jablonec si míče na svých kopačkách příliš dlouho neužil, a tak bude hra záviset na rozpložení Příbrami, co se týče útočné fáze domácího celku.

7

Příbramští junioři drželi míč na polovině hřiště a pro překonání jablonecké obrany zvolili útok z kategorie postupných. Těžiště hry se poté dostalo na polovinu Jablonce, ale jako poslední se míče dotkl jeden z domácích fotbalistů. Následovat bude odkop Richtera.

6

Příbram se chopila role jakéhosi dirigenta hry v posledních sekundách, avšak Richter nemusel zasahovat a právě brankář Jablonce bude tím, kdo uvede míč do hry výkopem od vlastní branky.

6

Od jednoho z hostujících hráčů šel míč do zámezí, takže Příbram mohla kontrovat svým útokem, který zastavil hráč Jablonce faulem zhruba na polovině hrací plochy.

5

Jablonec držel míč na polovině Příbrami, ale Kočí v brance domácího mužstva nebyl donucen k zákroku. I tak bude mít ovšem mírný outsider zápasu další rohový kop z pravé strany.

4

Fotbalisté hostujícího celku vybojovali vůbec první rohový kop v zápase. Jablonec bude mít výhodu standardní situace z pravé strany.

4

Svěřenci Pavla Procházky začali svojí akci na vlastní polovině. Jablonec se poměrně delší dobu nemohl dostat k míči. Nakonec ale získal balon a směřují na branku domácích.

3

Příbram tvořila hru. Ale také ona si míče u nohou příliš dlouho neužil a momentálně je domácí celek mužstvem, které se musí bránit útoku Jablonce.

2

Hostující celek držel míč na vlastní polovině, nakonec se s balonem u nohou dostal na polovinu svého protivníka. Avšak Jablonec po pár sekundách ztratil míč.

2

Domácí fotbalisté se drali do útoku, ale nakonec od jednoho z hráčů Příbrami šel míč do zámezí, takže to bude Jablonec, kdo bude vhazovat.

1

Hlavní rozhodčí Pavel Franěk právě zapískal do píšťálky a zápas Juniorské ligy mezi Příbramií a Jabloncem začal. Favoritem je domácí celek.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

1.FK Příbram: Kočí – Hron (C), Květ, Sova, Vávra, Tarczal, Ayong, Laňka, Puchmertl, Benda, Januška
Náhradníci: Beran – Janota, Lukavský, Hloušek, Belej, Vlček, Pecka

FK Jablonec: Richter – Holeš, Kysela, Hlůže, Schön, Haitl, Janetzký, Zezulka, Kučera, M. Kubista, Houser (C)
Náhradníci: Petržilka, Pleštil, Kozák, Vitkovič, Hejtmánek

Rozhodčí: Franěk – Kotalík, Vlasjuk.
FK Jablonec
Hostující junioři se v úvodu Juniorské ligy trápí. Na svém kontě nemají ani bod. Naposledy v pondělí prohrál Jablonec sedmigólovou přestřelku s Plzní poměrem 2:5. Přitom Západočeši vedli 2:0, Jablonci se hned v první minutě druhého poločasu podařilo srovnat. Avšak Viktoria šla poté halfvolejem Nováka k levé tyči do vedení. Následně se soupeř prosadil ještě dvakrát, přičemž jednou proměnil brejk Tomáš Arzberger. Plzeňský krajní záložník zaznamenal hattrick, kapitán Plzně a nejlepší střelec Juniorské ligy Rudolf Novák skóroval jednou, stejně jako Jonáš Vais.

Co se týče předchozích zápasů, tak Jablonec podlehl Slavii 1:4. Pražský celek dal dva rychlé góly v prvním dějství. Ty jej uklidnily a poté mělo mužstvo Pavla Řeháka zápas víceméně pod kontrolou. V úvodním kole nestačil Jablonec doma na Mladou Boleslav 0:2.

Sestava Jablonce ze zápasu s Plzní:
Richter – Jankovič, Breda, Krištof (67. Kozák), Pleštil (88. Vitkovič), Hlůže, Schón, Haitl, Zezulka (30. Díl), M. Kubista, Houser (C).
1. FK Příbram
Po třech odehraných kolech a zápasech Juniorské ligy má domácí celek na svém kontě celkem čtyři body. Nejprve příjemně překvapil v Praze. Tam se na Strahově utkal se Spartou. Soupeř šel do vedení, ale z pokutového kopu srovnal Zoran Danovski a zajistil příbramskému týmu bod. Spartě nebylo nic platní, že hlavně v závěru Příbram přehrávala, ale pražské mužstvo už svůj tlak nedokázalo proměnit v rozhodující trefu.

Následovala jednoznačná domácí partie s juniory Bohemians. Klokani měli zcela nulové nasazení. Příbram svého protivníka přehrávala s lehkostí. Zkrátka, vyhrála bez větších problémů 7:0. Většina akcí domácích šla přes pravou stranu. Velice dobrým výkonem se blýskl Roman Květ.

Ten samý výsledek přišel také na hřišti Českých Budějovicích. Jihočeši toho ve druhém kole v Plzni moc nepředvedli a prohráli 0:3. Příbram negativně překvapila, když na trávníku Dynama schytala debakl 0:7.

Sestava Příbrami ze zápasu s Budějovicemi:
Kočí – Holý, Květ, Tregler (C), Mezera (66. Hloušek) – Sova (66. Belej), Nezník – Mitrovič, Januška, Danoski – Jandera.
Delegace
Tento zápas se pochopitelně neobejde bez trojice rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude dnešní zápas 1. FK Příbram – FK Jablonec rozhodovat Pavel Franěk, role asistentů tohoto může se zhostí Petr Kotalík a Pavel Vlasjuk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

FK Příbram – FK Jablonec

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Ayong, 64. Ayong – 78. Kučera (pen.)

Karty:   55. Laňka (PRI) – 86. Kysela (JAB)

FK Příbram: Kočí – Hron (C), Květ (46. Pecka), Sova (87. Hloušek), Vávra, Tarczal, Ayong (87. Belej), Laňka (68. Janota), Puchmertl, Benda, Januška (68. Lukavský)
Náhradníci: Beran – Janota, Lukavský, Hloušek, Belej, Vlček, Pecka

FK Jablonec: Richter – Holeš, Kysela, Hlůže, Schön, Haitl, Janetzký, Zezulka (46. Pleštil), Kučera, M. Kubista, Houser (C)
Náhradníci: Petržilka, Pleštil, Kozák, Vitkovič, Hejtmánek

Rozhodčí: Franěk – Kotalík, Vlasjuk

Diváci: 100