Menu

Volejbal

ME v plážovém volejbale žen

Kolocová, Kvapilová – Lahtiová, Parkkinenová

2:1

konec (21:18, 18:21, 15:12)

19.08.2017, 14:00 • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

15:12

Kristýna Kolocová s Michalou Kvapilovou jsou v semifinále mistrovství Evropy. Kolocová nepřesně přihrála, ale Kvapilová vše zachránila na síti. Kolocová poté zapracovala v poli a poté sama výměnu i celý zápas ukončila.

14:11

Tři mečboly! Kolocová trefuje eso v pravou chvíli!

11:10

Parkkinenová znovu pod tlakem na přihrávce. Kvapilová zabojovala v poli a poté také v útoku. Češky jdou do vedení. Finky si berou oddechový čas.

7:9

A Finky opět odskakují ve skóre. Parkkinenová zatlačila servisem Kolocovou, která poté zklamala také v útoku. Pokračovalo se ještě ve hře, ale Kvapilová útočí z velké dálky do autu. Češky si berou oddechový čas.

18:21

Druhá sada končí. Kolocová si sice přihrála přesně, ale poté útočí jen do páska, která odhodila míč do autu. O semifinalistkách rozhodne třetí set.

18:20

Dva setboly pro finský pár. Parkkinenová dává eso o pásku.

12:11

Češky otáčejí stav druhého setu. Parkkinenová nezvládla lehký úder a poslala míč daleko do autu. Finky si pod tlakem berou oddechový čas.

10:11

Kristýna Kolocová na podání a trefuje eso mezi obě soupeřky. Při technickém oddechovém času je to jen o bod.

1:4

A už to je tři body. Parkkinenová poslala servis o pásku a Kolocová byla bez šance. Češky si berou oddechový čas.

21:18

Parádní první set českého páru. Michala Kvapilová zatlačila servisem Parkkinenovou, která poté neútočila tvrdě a Kolocová na první přes uklidila míč do volného místa.

20:18

Češky však mají dva setboly! Taru Lahtiová našla servisem opět Kolocovou, která vytlouká blok.

17:15

A pozor! Finský pár si přibližuje. Po servisu Lahtiové Kolocová nepřihrála přesně, poté zazdila jasnou pozici nad sítí a Parkkinenová s přehledem snižuje. Češky si berou oddechový čas.

12:9

Kvapilová na servisu. Lahtiová útočila jen lehce na Kolocovou v poli a poté sama polařka českého páru dokonala výměnu povedeným úderem do diagonály. Je tady technický oddechový čas.

4:0

Tak to je parádní nástup českého týmu. Parkkinenová útočila jen do připravené Kolocové v poli, poté sama polařka ukončila výměnu úderem podél sítě a Finky si berou oddechový čas.

Kolocová, Kvapilová – Lahtiová, Parkkinenová

2:1

konec (21:18, 18:21, 15:12)

Zpět na online