Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Sporting Lisabon – FCSB

0:0

konec (0:0)

15.08.2017, 20:45 • Estádio José Alvalade, Lisabon (kapacita: 50.466 diváků) • Play-off • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.31 5.5 12.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Žlutou kartu dostává Larie (FCSB).

87

Žlutou kartu dostává Doumbia (Sporting Lisabon).

84

Bruno Fernandes si počínal velmi neohrabaně, když naprosto zbytečně a navíc po odpískání dohrál Júniora Moraise. Sudí neměl na vybranou, další oprávněná žlutá karta.

82

Battaglia byl navíc nucen přibrzdit útok FCSB. To se mu sice podařilo, domácí středopolař ale poslal k zemi Teixeiru a sudí tasil další žluté varování.

80

Tak pozor, zbývajících deset minut budou hosté dohrávat v oslabení. Mihai Pintilii totiž fauloval Coentrãa a jelikož od sudího Brycha dostal už druhou žlutou kartu, musel se předčasně pakovat pod sprchu.

71

Popescu ztratil míč a poté se doslova pověsil Doumbiovi na záda. Sudí Brych okamžitě odpískal nedovolený zákrok a navrch rumunského záložníka ještě odměnil žlutým kartónkem.

64

Z přímého kopu ale FCSB nevytěžilo zhola nic, později se Sporting navíc vydal do protiakce, kterou za cenu faulu a žluté karty zastavil Florin Tănase.

63

Nyní šel Acuña do souboje s Alibecem opravdu velmi nešetrně, proti kopačce soupeře totiž vyrukoval s kolíky napřed. Za toto počínání mu sudí musel udělit žlutou kartu.

56

Teď už ale ano. Jejím majitelem je Cristiano Piccini, který ve snaze zastavit rodící se protiakci soupeře stáhl k zemi o únik se snažícího Golofcu.

32

Další obléhání hostující svatyně odstartoval Martins, jenž se tentokráte dostal až do vápna. Tam mu ale hráči FCSB balon odebrali, poté Pintilii velmi tvrdým zákrokem atakoval o střelu se snažícího Silvu. Jasná žlutá karta.

Sporting Lisabon – FCSB

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   56. Piccini (SPL), 63. Acuña (SPL), 82. Battaglia (SPL), 84. Fernandes (SPL), 87. Doumbia (SPL) – 32. Pintilii (STB), 64. Tănase (STB), 71. Popescu (STB), 88. Larie (STB)   80. Pintilii (STB)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 21:26.

Sporting Lisabon: Patrício – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrão (86. Medeiros) – Battaglia, A. Silva (C) (67. Fernandes) – Martins, Podence (60. Doumbia), Acuña – Dost
Náhradníci: Salin – J. Silva, Fernandes, César, Medeiros, Figueiredo, Doumbia

FCSB: Niță – Enache, Larie, Momčilović, Morais – Popescu, Pintilii – Teixeira, Tănase (83. Achim), Golofca (57. De Amorim) – Alibec (C) (90. Gnohéré)
Náhradníci: Stăncioiu – Filip, Gnohéré, Pleașcă, Achim, De Amorim, Man

Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (všichni Německo)

Diváci: 46 678

Odveta: FCSB - Sporting 1:5