Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Leicester City

4:3

konec (2:2)

11.08.2017, 20:45 • Emirates Stadium, London • 1. kolo • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 1.53 4.5 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Wes Morgan (LEC) fauloval na polovině hřiště a dostává žlutou kartu.

88

Hostující kouč už nemá moc času a tak na trávník okamžitě posílá čerstvého Demaraie Gray. Ten vystřídal Marca Albrightona.

85

85. Olivier GIROUD - 4:3

85

Arsenal právě vstřelil branku!
Kanonýři v závěru otáčí nepříznivý vývoj zápasu. Tentokrát už rohový kop zahraný Xhakou dolétl přesně na hlavu OLIVIERA GIROUDA, který se opřel do hlavičky a ta se od břevna odrazila za brankovou čáru. Panečku. To je utkání!

85

Výborný oblouček za obranu soupeře přistál u Girouda, který míč zklepl Lacazetteovi. Jeho kličkovaná zakončená střelou však k překonání Schmeichela nevedla!

83

83. Aaron RAMSEY - 3:3

83

Arsenal právě vstřelil branku!
Opět máme vyrovnáno! Centr od rohového praporku sice obrana Leicesteru odvrátila, avšak Xhaka následně vrátil míč na pravou stranu šestnáctky, kde bylo několik jeho spoluhráčů. Kulatý předmět obdržel AARON RAMSEY, jenž pak razantně prostřelil zkoprnělého Schmeichela.

82

Druhé střídání Leicesteru. Předvede se letní posila z Manchesteru City, Kelechi Iheanacho. Tomu totiž uvolnil místo Matty James.

75

Arsenal má dostřídáno. Střelce druhé branky domácích, Dannyho Welbecka, vystřídal Theo Walcott.

72

Teď už je na trávník poslán Daniel Amartey, který zaujal místo Šindžiho Okazakiho.

67

Přichází zmiňovaná změna v sestavě domácích. Mohamed Elneny přepouští místo Aaronu Ramseymu a Roba Holdinga nahradí Olivier Giroud.

62

62. Výborný Schmeichelův zákrok ve zpomaleném záběru

62

Welbeck vymyslel výtečnou přihrávku do pokutového území. Napravo se zjevil Hector Bellerín, avšak Schmeichel včas vyběhl z brány a dokázal zastavit střelu španělského rychlonožky.

56

56. Jamie VARDY - 2:3

56

Leicester právě vstřelil branku!
Hostující celek jde znovu do vedení! Na výborně kopnutý roh si naběhl JAMIE VARDY, kolem kterého v pokutovém území vůbec nikdo nebyl a následovalo pohodové umístění míče ke vzdálenější tyči. Čech byl bez šance!

45+2

45+2. Danny WELBECK - 2:2

45+2

Arsenal právě vstřelil branku!
Jenže nakonec se domácí přeci jenom dočkali vyrovnání. Kombinace středem byla hodně důrazná a po několika odrazech se míč zjevil před Kolašinacem. Hosté signalizovali ofsajd, ale Kolašinac poté našel lépe postaveného DANNYHO WELBECKA, jenž skóroval do prázdné brány.

29

29. Jamie VARDY - 1:2

29

Leicester právě vstřelil branku!
Tak to je pro domácí obrovský šok. Arsenal naprosto zpackal rozehrávku, po které se k míči dostal Marc Albrighton. Levý křídelník Leicesteru následně skvělou přihrávkou našel JAMIEHO VARDYHO, jenž zblízka naprosto v pohodě usměrnil míč za Čechova záda.

27

27. Jedovatá střela Saeda Kolašinace (ARS)

27

Na levé straně pokutového území se zničehonic objevil absolutně nebráněný Kolašinac. Skákavý míč se k letní posile Arsenalu opravdu dostal, ale Schmeichel si s tvrdou střelou poradil.

5

5. Šindži OKAZAKI - 1:1

5

Leicester právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Po rozehrání standardní situace přilétl do vápna Arsenalu přetažený centr, jenž však Maguire dokázal vrátit před bránu. Tam byl dostatečně důrazný ŠINDŽI OKAZAKI, který využil toho, že se Čech nacházel v nepřirozené pozici, a hlavičkoval do prázdné brány.

2

2. Alexandre LACAZETTE - 1:0

2

Arsenal právě vstřelil branku!
Ve druhé minutě jsme byli svědky prvního centru do pokutového území Leicesteru a okamžitě je z toho úvodní branka zápasu. Výborný nadýchaný míč v podání Elnenyho totiž přistál na hlavě ALEXANDREA LACAZETTEA, jenž v pohodě zakončil mimo dosah bezmocného Schmeichela.

Arsenal FC – Leicester City

4:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 2. A. Lacazette (Elneny), 45+2. Welbeck (Kolašinac), 83. Ramsey (Xhaka), 85. Giroud (Xhaka) – 5. Okazaki (Maguire), 29. Vardy (Albrighton), 56. Vardy (Mahrez)

Karty:   90+4. Morgan (LEC)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 9:11.

Arsenal FC: Čech (C) – Holding (67. Giroud), Monreal, Kolašinac – Bellerín, Elneny (67. Ramsey), Xhaka, Oxlade-Chamberlain – Welbeck (75. Walcott), Özil – A. Lacazette.
Náhradníci: Ospina – Mustafi, Coquelin, Ramsey, Iwobi, Giroud, Walcott.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, Ndidi, James (82. Iheanacho), Albrighton (88. Gray) – Okazaki (72. Amartey) – Vardy.
Náhradníci: Hamer – Chilwell, Amartey, A. King, Gray, Slimani, Iheanacho.

Rozhodčí: Mike Dean – Simon Long, Darren Cann