Menu

Fotbal

Niké liga

FC Tatran Prešov – FC Nitra

0:4

konec (0:0)

04.08.2017, 19:00 • Futbalový štadion NTC Poprad • 3. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 2.5 3.17 2.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Aj v druhom polčase to bolo až do 60. minúty veľmi vyrovnané stretnutie. Nitra však následne spustila veľkú gólovú kanonádu a postupne skórovali Kóňa, Valenta, CHovanec a Šimončič. Všetko to boli veľmi pekné góly a to ešte Šimončič zahodil aj penaltu. Nováčik súťaže má tak na svojom konte po troch kolách 7 bodov a 0 inkasovaných gólov! Prešov tak napokon nenadviazal na víťazstvo v Žiline.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. (20:50:13)

90

Koniec zápasu.

89

Uvidíme, či ešte hlavný rozhodca tohto zápasu bude niečo nastavovať. Zrejme už trápenie domácich ukončí.

88

Zápas sa tak prakticky už len dohráva, ani jeden z tímov neprejavuje žiadnu útočnú aktivitu. Nitra tak po 3 kolách bude mať na svojom konte už 7 bodov.

86

Pri lopte je navyše Nitra, ktorá sa nemá kam ponáhľať. Hostia však určite aj bojujú o čisté konto, ak by sa im to podarilo tak by neinkasovali ani v treťom kole! To je pre nováčika určite skvelá vizitka.

85

O osude zápasu je už prakticky rozhodnuté, pre Prešov je však výsledok určite krutý. Sledovali sme vyrovnané stretnutie, avšak od 60. minúty spustili hostia svoju gólovú kanonádu.

84

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Róbert Valenta, prichádza Christián Steinhübel.

83

Nitra dala gól!

Napokon je tu predsa len štvrtý gól hostí! Nitra podnikla rýchly protiútok, k lopte sa dostal kapitán MILOŠ ŠIMONČIČ a krásnou strelou z väčšej vzdialenosti dáva štvrtý gól svojho tímu a napravil si tak chuť po nepremenenej penalte – 0:4!

82

Prešov sa dostal do rýchleho protiútoku, Špyrka centroval do pokutového územia hostí, lopta však napokon končí iba v rukaviciach brankára Hrošša, ktorý smeruje za čistým kontom.

81

Navyše sa hostia nachádzajú aj na útočnej polovičke a nikam sa neponáhľajú. Aj naďalej kontrolujú loptu a zbierajú tak cenné sekundy. Zatiaľ tak nič nenasvedčuje tomu, žeby sa domáci ešte na niečo zmohli.

80

Brankár domácich tak zachránil svoj tím od ďalšej pohromy a zrejme ešte dodal svojim spoluhráčom nejakú tú potrebnú silu. Čas sa však už kráti a Nitra má loptu pod svojou kontrolou.

79

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Filip Balaj, prichádza Márius Charizopulos.

78

K penalte sa napokon postavil kapitán hostí Šimončič, ale brankár Talian smer strely uhádol a loptu vyrazil. Šimončič sa ešte dostal k dorážke hlavou, ale tá už presná nebola.

77

Žltú kartu dostáva Christopher Udeh (1. FC Tatran Prešov).

77

Bola nariadená penalta pre hostí! Udeh v pokutovom území fauloval a tak Nitra môže pridať ďalší gól!

76

Prešov sa tak dostáva do veľmi zložitej situácie. Prehráva už o tri góly a Nitra si pohodlne hrá aj naďalej svoju hru a kráča za víťazstvom v tomto zápase.

75

Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jakub Więzik, prichádza Jozef Špyrka.

74

Nitra dala gól!

Prešov už prehráva o tri góly! Nitra vyrazila do rýchleho protiútoku, loptu potiahol na ľavej strane JÁN CHOVANEC, ktorý vyslal taký strieľaný center do pokutového územia domácich a napokon lopta padla až do brány! Jedná sa tak skutočne o nádherný gól, Talian je ešte teraz z toho v šoku – 0:3!

FC Tatran Prešov – FC Nitra

0:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Kóňa, 70. Valenta, 74. Chovanec, 83. Šimončič

Karty:   77. Udeh (PRE) – 21. Kóňa (NIT)

Neproměněná penalta: 78. Šimončič (NIT), brankář Talian zneškodnil

FC Tatran Prešov: Talian (C) – Sedlák, Kačala, Katona, Grešák – Dzurík, Miliutin, Adekunle, Lenárt (67. Hovančík) – Więzik (75. Špyrka), Udeh.
Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Keresteš, Špyrka, Micherda, Trebuňák, Hovančík.

FC Nitra: Hroššo – Niba, Križan, Kóňa, Balaj (79. Charizopulos) – Valenta (84. Steinhübel), Chovanec, Kotrík, Šimončič (C) – Ivančík (66. Ngeyitala), Kuník.
Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Fábry, Vencl, Steinhübel, Charizopulos.

Rozhodčí: Michal Očenáš – Tomáš Vorel, František Ferenc – Ján Valášek