Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

KF Skënderbeu – FK Mladá Boleslav

2:1

po penal. (4:2) (0:1)

03.08.2017, 20:00 • Elbasan Arena, Elbasan • 3. předkolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 3.0 3.27 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

117

117. Obrana Skënderbeu propadla a Shehi musel z brány!

117

Tohle určitě šlo proměnit! Magera vyhrál hlavičkový souboj a posunul míč za sebe, kde si jej pro sebe uzmul Mebrahtu, z bezprostřední blízkosti ale vybíhajícího Shehiho prostřelit nezvládl.

111

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jánoš, přichází Magera.

108

108. Petr Mareš napřáhl k nádherné dalekonosné střele

108

Nebezpečí bylo k vidění i na druhé straně, když Shehiho ranou z opravdu uctivé vzdálenosti prověřil Petr Mareš. Domácí brankář celou situaci trochu podcenil, balon až na poslední chvíli stačil vytěsnit na roh.

104

104. Překonaného brankáře Diviše zachránil na čáře Stronati!

104

Zajímavá možnost pro Skënderbeu! Hosté zcela zapomněli na vpravo osamoceného Muzaku, po jehož přetaženém centru se k balonu dostal Plaku. Střídající útočník zvládl překonat Diviše, toho ale kousek před brankovou čárou zastoupil Stronati.

89

Lukáš Pauschek vymyslel povedenou kolmici pro Přikryla. Ten mu balon vrátil a slovenský obránce jej poslal do šestnáctky, kde kulatý nesmysl po teči od brankáře Shehiho doputoval až k Marešovi, který velkou šancí neuvěřitelně pohrdl, když místo prázdné branky trefil jen tyč!

83

83. Sebino PLAKU - 2:1

83

Skënderbeu právě vstřelilo branku!
Tak to je pro Boleslav opravdu veliká nepříjemnost, pár minut před koncem základní hrací doby se totiž domácí dostávají do vedení! Po přihrávce od Nimagy zvládl Muzaka na hranici šestnáctky balon poslat do míst, kde si jej sebral SEBINO PLAKU. Střídající útočník Skënderbeu se dostal ke střele, po níž byl Diviš nucen míč lovit ze své sítě, nutno ale poznamenat, že k tomu hodně přispěla nešťastná teč od Jiřího Fleišmana.

81

Žlutou kartu dostává Přikryl (FK Mladá Boleslav).

80

Střídání v týmu KF Skënderbeu: ze hřiště odchází Osmani, přichází Plaku.

75

Střídání v týmu KF Skënderbeu: ze hřiště odchází Gavazaj, přichází Muzaka.

74

Mareš ve snaze zastavit rodící se brejk Skënderbeu stáhl k zemi unikajícího Latifiho. Sudí neměl na vybranou, tady opravdu muselo přijít udělení žlutého kartónku.

74

Dobrá rána! Marek Matějovský znovu skvěle zapracoval, vybojoval míč a posunul jej do běhu Mebrahtuovi. Ten se nijak dlouze nerozmýšlel a po přechodu do šestnáctky ihned vypálil, Shehi ale jeho prudký pokus stačil vyrazit.

72

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Fabián, přichází Mareš.

68

Střídání v týmu KF Skënderbeu: ze hřiště odchází Adeniyi, přichází Shkodra.

60

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Komličenko, přichází Mebrahtu.

55

55. Sabien LILAJ - 1:1

55

Skënderbeu právě vstřelilo branku!
Drama je na světě, Skënderbeu totiž obrovskou příležitost na vyrovnání dokázalo využít a je zpátky ve hře o postup! K exekuci pokutového kopu se postavil SABIEN LILAJ, Diviš sice směr jeho přízemního pokusu vystihl, na balon ale už dosáhnout nedokázal.

54

54. Penaltový okamžik! Ze všech záběrů je to evidentní faul

54

Tak pozor, je tu komplikace! Stále aktivně hrající hosté mají velkou šanci na srovnání skóre, Mici byl totiž v pokutovém území faulován Pauschekem, sudí proto nařizuje penaltu.

53

Komličenko se prezentoval velmi zbytečným faulem na útočné polovině, když stáhl k zemi unikajícího Vangjeliho. Tady neměl sudí Bojko jinou možnost, žlutá karta byla zcela na místě.

18

18. Adam JÁNOŠ - 0:1

18

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Paráda, svou druhou velkou šanci už Boleslavští v branku dokázali přetavit, a ujímají se tak důležitého vedení! Hosté sehráli krásnou kombinační akci, když Přikryl našel na levém křídle osamoceného Fabiána, ten zvedl hlavu a povedeným centrem oslovil ve vápně si sbíhajícího ADAMA JÁNOŠE, jenž razantní ranou z první nedal marně se natahujícímu Shehimu sebemenší šanci zasáhnout!

13

V zárodku boleslavské akce se na hrací ploše objevily dva balony. Vangjeli jeden z nich velice nesportovně směrem k Fabiánovi, jenž postupoval s tím druhým, za což byl odměněn žlutou kartou.

12

Dajova družina zatím po většinu hrací doby kontroluje míč na vlastních kopačkách. Teď se ale domácí dopustili zaváhání ve středu pole, načež se Boleslav vrhla do brejku. Ten byl zakončen Přikrylovou tvrdou ranou, Shehi ale skvělým zákrokem podržel svůj tým!

KF Skënderbeu – FK Mladá Boleslav

2:1

po penal. (4:2) (0:1)

Zpět na online

Branky: 55. Lilaj (pen.), 83. Plaku – 18. Jánoš

Karty:   13. Vangjeli (SKK) – 53. Komličenko (MBL), 74. Mareš (MBL), 81. Přikryl (MBL)

Penaltový rozstřel:
1. série:
1:0   Shehi (SKK)
1:1   Mareš (MBL)
2. série:
2:1   Latifi (SKK)
2:2   Přikryl (MBL)
3. série:
3:2   Muzaka (SKK)
3:2   Rada (MBL)
4. série:
4:2   Lilaj (SKK)
4:2   Mebrahtu (MBL)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:8.

KF Skënderbeu: Shehi (C) – Vangjeli, Radaš, Jashanica, Mici – Osmani (80. Plaku), Lilaj, Nimaga – Gavazaj (75. Muzaka), Adeniyi (68. Shkodra), Latifi
Náhradníci: Teqja – Plaku, Shkodra, Muzaka, Dita, Taku, Gripshi

FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman – Rada, Jánoš (111. Magera) – Přikryl, Matějovský (C), Fabián (72. Mareš) – Komličenko (60. Mebrahtu)
Náhradníci: Vejmola – Levin, Mareš, Magera, Takács, Čmovš, Mebrahtu

Rozhodčí: Serhij Bojko – Viktor Matyaš, Volodimir Vysockij (všichni Ukrajina)

První zápas: Mladá Boleslav - Skënderbeu 2:1