Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FC Rubin Kazaň – PFK Arsenal Tula

2:1

konec (0:1)

29.07.2017, 16:30 • Kazan Arena, Kazaň • 3. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.66 3.4 5.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (18:28:58)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:6.
Je konec! Rubin Kazaň nakonec dokázal otočit nepříznivý výsledek a po brankách Songa a Caktaše bere všechny tři body. Nutno dodat, že vítězství je naprosto zasloužené, Arsenal byl po celý zápasem hodně pasivní.

90+4

Konec zápasu.

90+3

K hlavičce se propracoval i střídající Sikojev, hlavička ovšem mířila pouze doprostřed branky. O vítězi utkání se zdá být rozhodnuto!

90+2

Na zem ulehl střelec úvodní branky dnešního střetnutí Igor Ševčenko, to určitě neprospívá hostům.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Za chvíli nám poběží nastavený čas. Arsenal se stále nemůže dostat do souvislejšího držení míče, Rubin hraje přesně tak, jak mu to vyhovuje.

88

Arsenal je ze standardek opravdu nebezpečný. Další centr dopadl na hlavu Sunzua, který minul zhruba o metr.

87

Žlutou kartu dostává Ruslan Kambolov (FC Rubin Kazaň).

86

Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Luka Djordjević, přichází Aslanbek Sikojev.

86

Veselo mohlo být také na druhé straně. Jonathas se ale nepodral k centrovanému balónu, výborně nyní zasáhla obrana hostů.

85

Před malým okamžikem Arsenal málem vyrovnal. Djordjevič ale v ideální pozici zacílil hodně vedle pravé tyče. Konec utkání se neúprosně chýlí ke konci.

84

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Mijo Caktaš, přichází Rubén Rochina.

83

Arsenal se snaží o vyrovnání. Šanci bude mít z následné standardní situace, faulem se totiž provnil Bauer.

82

Na zeleném pažitu leží střelec vedoucí branky Caktaš, domácí hráč byl následně odkázán za postranní čáru.

80

Ani následný rohový kop nevyvolal žádné vzrušení před hostující brankou. Rubin i tak zůstane u balónu, u postranní čáry byl totiž na zem povalen Bauer.

79

Karadeniz prokázal obrovskou bojovnost a dokázal vybojovat balón. K němu se dostal Jonathas, který nahrál na pravou stranu na Azmouna. Íránský záložník ještě zkoušel oslovit prvního jmenovaného, do přihrávky ale stačil strčit nohu jeden z protihráčů.

78

Další centrovaný balón doplachtil přímo do náruče Ryžikova, který ve druhém poločase neměl téměř nic na práci.

77

Do pokutového území ihned přiletěl centr, který musel odvracet Kambolov. Hlavní arbitr následně přerušil hru, neboť se na hrací ploše v bolestech svíjí Nabiullin.

76

Nyní jsou na řadě hosté, pakliže tedy chtějí s výsledkem něco udělat. Do konce utkání zbývá necelých patnáct minut, podaří se Arsenalu alespoň vyrovnat?

75

75. Mijo CAKTAŠ - 2:1

75

Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
Obrat je dokonán! K exekuci pokutového kopu se postavil MIJO CAKTAŠ, který přízemní střelou nedal brankáři žádnou šanci.

74

Je nařízena penalta po faulu na Azmouna! Rubin může jít do vedení!

73

Nyní svedli další souboj Jonathas se Sunzuem, výsledkem je faul prvního jmenovaného. Po dalších několika vteřinkách se dalšího nedovoleného zákroku dopustil Song.

72

Jonathas byl sice ve vzduchu jako první, balón jeho hlavu vůbec netrefil. K míči se tak dostal Sunzu, jenž následně rozehrál do strany.

71

Hra se nám trochu uklidnila, hosté konečně začali pomýšlet i na ofenzivní činnost. Nyní bude Gabulov vykopávat kousek za polovinou hřiště.

69

Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Kantemir Berchamov, přichází Igor Gorbatěnko.

68

Hosté měli alespoň na svědomí alespoň chvilkový pobyt na útočné polovině, navíc se ke střele odhodlal Ševčenko. Střela úvodního střelce utkání se stočila nad branku.

67

Těžko říct, jestli tento nápor hosté ubrání. Druhé dějství je jasně v režii Rubinu Kazaň, naopak Arsenal je čím dál více pasivní.

66

Příchod Azmouna bylo opravdu dobrým řešením domácího lodivoda. Íránský záložník rozhýbal hru Rubinu a je ho vidět v téměř každé útočné akci.

65

Žlutou kartu dostává Igor Ševčenko (FC Arsenal Tula).

64

To už je opravdu drtivý tlak. Šermovanou u šestnáctky vyhráli domácí, k nepřipravené střele se dostal Kambolov, který mířil vysoko nad branku.

63

63. Jonathas opět neskóroval.

63

To je neuvěřitelné! Azmoun si počíhal na náběh Jonathase, který se následně tváří v tvář hostujícímu brankáři opět neprosadil. Velká smůla pro brazilského forvarda.

62

Arsenal hraje ve druhém poločasu v těžké defenzívě. Ani jeden z hráčů není schopen založit kloudnou protiakci.

61

Rubinu vyrovnávací branka očividně nestačí, domácí se okamžitě hnali do dalšího útoku, po kterém Azmoun centroval mimo dosah spoluhráčů.

60

60. Alex SONG - 1:1

60

Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
Následný rohový kop ale už slaví úspěch! Na penaltovém puntíku prodlužoval balón jeden z hráčů přímo na ALEXE SONGA, který na zadní tyči neměl problém s dopravením míče do branky.

60

Nabízená standardka kousek od branky mířila na zadní tyč. Tam číhala pouze hlava Alexandrova, který balón odklízí za branku – roh pro Rubin.

58

Dalším žlutě napomínaným hráčem je Alexandrov, který podrazil unikajícího Bauera.

58

Domácí ale nesmějí zapomínat na zadní vrátka. Na vhodnou příležitost k založení protiútoku totiž číhá hned dvojice protihráčů.

57

Song opět režíroval hru. Kamerunský středopolař neměl příliš mnoho variant, a tak se pokoušel dloubnout balón na Jonathase, avšak neúspěšně.

56

Fotbalisté Kazaně dále svírají svého soupeře. Bauerovo vhození míče zpět do hry ale trefilo ruku jednoho ze spoluhráčů, Arsenal si může vydechnout.

55

Alex Song rozkmital své nohy a ještě stačil odcentrovat k penaltovému puntíku. Tam čekala hlava Azmouna, který hlavičkoval těsně nad branku. Navíc se jednalo o ofsajd!

54

Jonathas již přebíral balón kousek od šestnáctky, zpracování míče ale nebylo zrovna optimální. Protihráči ho v poklidu připravili o balón.

53

Rozehrávky se chopil Čaušić, jehož projektil trefil pouze jednoho hráče ve zdi. Z této příležitosti mohli hosté vytěžit daleko více.

52

Navíc se vyskytla slušná pozice z přímého kopu. Vzdálenost od branky je zhruba sedmaadvacet metrů.

51

Granat nestíhal unikajícího Tkačjova a musel tak zatáhnout za záchranou brzdu. Žluté varování pro zadáka Kazaně.

51

Rubin uplně zapomněl na osamoceného Djordjeviče. Černohorský útočník si to namířil po levé straně, bohužel pro něj, to byl nakonec on sám, od koho šel balón za brankovou čáru.

50

Domácím nevyšlo zrychlení hry, konkrétněji se nepřesnou přihrávku prezentoval Nabiullin. Arsenal bude vhazovat ještě na své polovině.

49

Songova vzdušná nabídka doletěla až na Bauera, který se při zpracování pohyboval v ofsajdovém postavení. Gabulov se svým výkopem nikam nespěchá.

48

Berchamov chtěl vyvézt balón, ještě před půlící čárou ale narazila na Nabiullina, který ho čistým zákrokem obral o kulatý nesmysl.

47

Odstartoval nám druhý poločas, rozehrávku tentokráte obstaral prozatím vedoucí tým utkání Arsenal Tula.

46

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Sergio Sánchez, přichází Sardar Azmoun.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce! Rubin Kazaň začal toto střetnutí velmi aktivně, nicméně aktivní Jonathas nedokázal zužitkovat své šance. Trest tak pochopitelně přišel na druhé straně, o jedinou branku prvního dějství se postaral Ševčenko. Druhý poločas začne přibližně v 17:37.

45+5

První poločas skončil.

45+4

Vypadá to, že další branku v prvním poločase už neuvidíme. Sánchezovi se nepovedlo přenést hru na pravou stranu a nám se pomalu rozjíždí poslední minutka úvodního dějství.

45+3

V posledních vteřinách navíc slehla zem po domácím útočníkovi Jonathasovi. Možná to je zapříčiněno i tím, že je důsledně střežen.

45+2

Rubin se stále nemůže prokousat úpornou defenzívou soupeře. Nabiullinův centr nedoletěl na místo určení, tlak domácích ale pokračuje.

45+1

První poločas bude nastaven o pět minut.

44

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Oleg Kuzmin, přichází Moritz Bauer.

43

To je škoda pro hosty. Berchamov čekal na naběhnutí svého spoluhráče Bourceanua, na pravou stranu mu ale adresoval příliš dlouhý balón.

42

Karadeniz výborně zabojoval u postranní čáry, obhození míče kolem Sunzua mu nevyšlo. Hostující zadák jeho záměr skvěle vystihl a balón mu odcizil.

41

Domácí už opět okupují útočnou zónu hřiště. Akce se ale snaží vést vzduchem, což by se podle mě mělo v následujících minutách změnit.

40

Djordjevič si skvěle pustil balón mezi protihráčem, jeho tažení ale skončilo na hranici šestnáctky. Výborným obranným zákrokem se prezentoval Kambolov.

39

I další vteřinky se budou odvíjet na útočné polovině Arsenalu. Kousek za půlící čárou totiž bude vhazovat dnes velmi aktivní Kombarov.

38

Hostům vyšel pokus o přenesení hry na pravou stranu, Kombarov ale neposedný balón nedokázal zpracovat. Rubin je po inkasované brance lehce nervózní.

37

Alex Song rozjíždí další útočnou kombinaci svého celku, akci musí vest po křídlech, neboť střed hřiště střeží smečka hráčů v bílém.

36

Domácí sice jsou aktivnějším týmem, nicméně střely nejsou zrovna přesně. Nyní navíc přišel trest v podobě inkasované branky.

34

34. Igor ŠEVČENKO - 0:1

34

Arsenal Tula právě vstřelil branku!
Jenomže hosté se dostávají do vedení! Nejdříve jeden z hráčů Arsenalu trefil tyč, akce pokračovala akcí po pravé straně. Tam se k centru dostal Kombarov, jenž našel na zadní tyči přesně nohu IGORA ŠEVČENKA. Ruský záložník střelou z první nedal Ryžikovovi žádnou šanci.

34

Čaušić zkusil překvapit znuděného Ryžikova střelou z půlící čáry. Míč sice měl ideální výšku, směr o dost pokulhával. Ryžikov bude vykopávat.

33

Další centr už ale mířil na hlavu domácího útočníka, který ale hlavičkoval z velké dálky. Hlavičce navíc nedal větší přesnost, ani razanci.

32

Brazilský sniper Jonathas byl opět velmi dobře ubráněn, vysoký balón se dostal pouze na hlavu jednoho z protihráčů.

30

Z ofenzivního činnosti ale nic nebude. Arsenal se stále nemůže dostat k vážnějšímu ohrožení soupeřovi branky, Ryžikov může pokračovat v zimním spánku.

29

Hosté se konečně vymanili z mírného sevření. S míčem operují na útočné polovině, prostor ve středu hřiště je však příliš přehuštěn.

28

28. Jonathas opět netrefil branku.

28

I tentokráte se Jonathas dostal k zakončení. Centr mířil přesně na jeho pravou kopačku, která zamířila daleko vedle pravé tyče.

27

Na druhé straně zlobil Jonathas, kterému se podařilo sraženým centrem vybojovat další rohový kop, pro Rubin Kazaň již druhý.

26

Ševčenko se nám opět připomněl! Ruský křídelník si tentokráte navedl balón na střed hřiště, odkud vypálil hodně, hodně vysoko nad branku.

25

Nějakou dobu se opět nehrálo, čekalo se totiž na ošetření jednoho z hráčů. Vypadá to, že je všechno již v pořádku a může se pokračovat.

23

Gabulov se pouze prolétl vzduchem! Kousek za šestnáctkou to zkusil Karadeniz a jeho navštívence scházel dobrý metr či dva.

22

Míč nedoletěl až k Jonathasovi, před ním totiž zasáhla hned dvoje protihráčů. Brazilský kanonýr je bezpochyby největší zbraní domácích.

21

Ševčenko si hlasitě křikl o odpískání nedovoleného zákroku, Kuzmin šel do souboje dle rozhodčího zcela v rámci pravidel.

20

Nakopávané míče jsou pro oba celky zatím snadnou kořistí. Před malým momentem skvěle zasáhl Granat, který míč nepustil za svá záda.

19

Rubin rozjíždí další kombinaci od svých zadáků, do prostoru mezi dvěma stopery se stahuje i bývalý hráč Barcelony a Arsenalu Alex Song.

17

Nakopávaný balón mířil pouze do prostoru, kde se pohybovali hráči v tmavě červených dresech. Sergio Sánchez vyváží balón za půlící čáru.

16

Poslední minutky pronásledují častá přerušení, před malou chvilkou se domácí dopustili dalšího nedovoleného zákroku.

15

Arsenal musel po zranění zadáka Grigalavy využít své první střídání. Na hrací plochu se dostal jiný obránce, který se bude muset sžít se zápasem.

14

Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Gija Grigalava, přichází Alexandr Denisov.

13

Na zeleném pažitu zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, zapotřebí je také lékařský personál. Nehraje se už dobrou minutku.

12

Karadeniz se prodral v pokutovém území až k míči, který následně nahrával svému parťákovi Jonathasovi. Brazilskému útočníkovi se balón připletl mezi nohy a následně byl odzbrojen protihráči.

10

Kombarov se snažil ještě zachytit balón na hrací ploše, nepomohl ani obětavý skluz. Kousek za polovinou hřiště budou vhazovat fotbalisté Rubinu.

9

Úvod utkání slibuje vyrovnanou bitvu. Poslední vteřinky zápasu patří hostům, nyní byl na hrací plochu povalen Tkačjov.

8

Úvodní rohový kop si vybojovali i fotbalisté Arsenalu Tula. Rozehrávka z levé strany mířila na Berchamova, který ale v těžké pozici nestačil zamířit do prostoru mezi třemi tyčemi.

7

7. Jonathas zacílil těsně nad branku.

7

Tak to byla velká šance! Na centrovaný balón si seběhl nikým neatakovaný Jonathas, který svojí hlavičku poslal těsně nad horní konstrukci.

6

Jonathas potáhl balón a posléze přihrál Karadenizovi. Turecký forvard se neprosmýkl kolem bránícího hráče, i přesto se mu podařilo vybojovat alespoň rohový kop.

5

Jenomže ofenzivní akce byla nepřesná a hostující brankář se tak může poprvé pomazlit s kulatým nesmyslem. Gabulov si ho již staví a následně provede odkop.

4

Rozháranou hru uklidňuje Alex Song, který následně přenesl těžiště zpět ke svým zadákům. Míč má momentálně v moci Granat.

3

Domácí od prvních vteřinek udávají tempo zápasu. Pas směřující na Karadenize byla nakonec akorát, Kazaň pokračuje v kombinaci po levé straně.

2

Hlavní sudí Moskalev poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může konečně začít. Úvodní rozehrávku obstarali hráči Rubinu Kazaň.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Nabiullin, Granat, Kambolov, Sergio Sánchez, O. Kuzmin – Song, Caktaš, Ozdojev – G. Karadeniz, Jonathas.
Náhradníci: Akmurzin – M'Vila, Rochina, Bauer, Zambrano, Žemaletdinov, Sorokin, Azmoun.

FC Arsenal Tula: V. Gabulov – K. Kombarov, Sunzu, Grigalava, M. Alexandrov – Čaušić – I. Ševčenko, Bourceanu, Berchamov, Tkačjov – Djordjević.
Náhradníci: Levašov – Maximov, Sikojev, Beljajev, Chaguš, Adžojev, Gorbatěnko, Mingazov, A. Denisov.

Rozhodčí: Viktorovich – Valarevich, Iosifovich.
FC Arsenal Tula

Za to Arsenal Tula měl v loňské sezóně mnohem větší starosti, umístil se totiž na čtrnácté pozici, tedy barážové pozici. O bytí či nebytí rozhodlo dvojzápas v rámci baráže, které se účastnila druholigová Yenisey. Arsenal sice prohrál na hřišti druholigového celku 1:2, domácí výhra 1:0 pak stačila na zachránění se v ruské nejvyšší soutěži. Znovuzrozený celek se v úvodu letošní sezóny nachází ve slušné formě, po dvou odehraných utkání má Arsenal na kontě tři body.
FC Rubin Kazaň

Rubin Kazaň marně vzpomíná na období, kdy se její fotbalisté proháněli na hřištích celků, kteří se účastnili evropských pohárů. Poslední sezóny se tento celek plácá pouze ve středu tabulky, výsledkem loňské sezóny byla devátá pozice. Vstup do letošního ročníku není taktéž vůbec optimální, dva odehrané zápasy znamenaly dvě prohry.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Ruská Premier Liga začíná své třetí kolo, my budeme sledovat utkání mezi FC Rubin Kazaň a FC Arsenal Tula.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

FC Rubin Kazaň – PFK Arsenal Tula

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 60. Song, 75. Caktaš (pen.) – 34. I. Ševčenko (K. Kombarov)

Karty:   51. Granat (RKZ), 87. Kambolov (RKZ) – 58. M. Alexandrov (ATU), 65. I. Ševčenko (ATU)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:6.

FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Nabiullin, Granat, Kambolov, Sergio Sánchez (46. Azmoun), O. Kuzmin (44. Bauer) – Song, Caktaš (84. Rochina), Ozdojev – G. Karadeniz, Jonathas.
Náhradníci: Akmurzin, Filcov – M'Vila, Rochina, Bauer, Zambrano, Žemaletdinov, Sorokin, Azmoun.

PFK Arsenal Tula: V. Gabulov – K. Kombarov, Sunzu, Grigalava (14. A. Denisov), M. Alexandrov – Čaušić – I. Ševčenko, Bourceanu, Berchamov (69. Gorbatěnko), Tkačjov – Djordjević (86. Sikojev).
Náhradníci: Levašov – Maximov, Sikojev, Beljajev, Chaguš, Adžojev, Gorbatěnko, Mingazov, A. Denisov.

Rozhodčí: Moskalev