Menu

Fotbal

Ruský superpohár

FK Spartak Moskva – FK Lokomotiv Moskva

2:1

po prodl. (0:0)

14.07.2017, 20:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Michal Břuchanský

116

116. Manuel FERNANDES - 2:1

116

Lokomotiv právě vstřelil branku!
No vida, Lokomotiv snižuje a přece jenom dramatizuje závěr Superpoháru! Nařízený přímý kop z pětadvaceti metrů náramně zužitkoval MANUEL FERNANDES, který vystřelil z minimálního rozběhu a pěkným obloučkem překvapil Rebrova, jenž rozhodně nebyl v ideálním brankářském postavení.

113

113. Quincy PROMES - 2:0

113

Spartak právě vstřelil branku!
Sedm minut před koncem druhého prodloužení je asi rozhodnuto! Za svou neutichající aktivitu je odměněn QUINCY PROMES, který dostal míč na levé křídlo, bez větší snahy ze strany obránců prošel do šestnáctky a střelou k bližší tyči podruhé rozvlnil síť za zády Marinata Guilhermeho, jenž si i v tomto případě na balón sáhl.

101

101. Luiz ADRIANO - 1:0

101

Spartak právě vstřelil branku!
Obrovská radost mezi fanoušky Spartaku, který se ve 101. minutě dostává do vedení! Lorenzo Melgarejo na ose hřiště vymyslel učebnicovou kolmici na LUIZE ADRIANA, jenž si naběhl mezi střední obránce a střelou pravou nohou překonal Guilhermeho, jenž si na míč sáhl, ale zastavit jej nedokázal.

FK Spartak Moskva – FK Lokomotiv Moskva

2:1

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 101. L. Adriano (Melgarejo), 113. Promes – 116. Manuel Fernandes

Karty:   62. L. Adriano (SPM), 80. Ješčenko (SPM), 95. Džikija (SPM), 115. Bocchetti (SPM) – 42. Pejčinović (LMO), 76. Tarasov (LMO)

FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, D. Kombarov, Bocchetti, Džikija – Glušakov, I. Popov (71. Ananidze), Promes, Fernando – Luís (91. Melgarejo), L. Adriano.
Náhradníci: Selichov – Kutěpov, Tigijev, Petković, Ananidze, Melgarejo, Ščerbakov, Samsonov, Leontiev, Bakajev, Davydov, Nimely.

FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Pejčinović, S. Kvěrkvelija, Barinov – Farfán, Tarasov (103. Anton Mirančuk), Igor Denisov (111. Kolomejcev), Ignatěv – Manuel Fernandes, Ari, Alexej Mirančuk.
Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Rotenberg, Margasov, Michalik, Kasajev, Kolomejcev, Anton Mirančuk, Galadžan, Lapšov, Korjan, Lysov.

Rozhodčí: Bezborodov – Gavrilin, Mosjakin