Menu

Fotbal

Konfederační pohár

Chile – Německo

0:1

konec (0:1)

02.07.2017, 20:00 • Krestovskij, Petrohrad • Finále • Vít Muzikář

Tipsport: 3.17 3.4 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Německo je vítězem Konfederačního poháru FIFA 2017. Ve finále zdolali Němci Chile 1:0.

90+5

Alexis Sánchez střílel, nebyla to vůbec špatná střela, ale ter Stegen vyrazil míč směřující k pravé tyči německé branky!

90+3

Stindl držel Medela, to byl začátek akce Chilanů. Následně přišel faul na Valenciu! Standardní situace z dvaceti metrů z levé strany pro Chile.

90+2

Němec Rudy fauloval Chilana Vidala při akci Chile po pravé straně. Je z toho karta pro Rudyho.

90+1

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Niklas Süle.

90

Chilanům tečou nervy. Na hřišti se objevil dokonce i Löw. Medel vzal Cana do kravaty, několik chilských hráčů se vrhlo na Cana. Ten ovšem nakonec dostal kartu za zdržování hry.

84

Sánchez centroval z levé strany na přední tyč, kde byl ter Stegen hodně nejistý, Puch naservíroval balon na penaltu Sagalovi, který z penalty zakončoval nad branku Německa!

81

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Charles Aránguiz, přichází Ángelo Sagal.
Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Eduardo Vargas, přichází Edson Puch.

79

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Emre Can.

76

Žlutou kartu dostává Eduardo Vargas (Chile).

75

Obrovské nasazení Vidala a Sáncheze přineslo pouze zakončení hráče Arsenalu nad branku německého mužstva. Ale ten tlak Chile je obrovský.

65

Jara ovšem za to, že zasáhl Kimmicha loktem, dostává pouze žlutou kartu.

64

Je vidět, že Jara zasáhl loktem Kimmicha, tohle je skoro na červenou kartu!

64

Srbský arbitr Mažič právě rozhodl, že do akce je povoláno video!

59

Kimmich si Vidalem si jasně vyměnili názory. Hráč Německa se pustil do křížku s Bravem, následně se do všeho pustil zmiňovaný chilský útočník. Je z toho karta pro Vidala a Kimmicha.

55

55. Draxler nezamířil přesněji.

55

Beasejour ukázal na pozici levého beka, jak se dá jednoduše ztratit míč. Po zbrklé ztrátě obránce Chile, zakončoval Draxler z levé strany na zadní tyč, ale pokus německého kapitána šel těsně vedle pravé tyče!

53

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Marcelo Díaz, přichází Leonardo Valencia.

45

45. Goretzka v šanci selhal.

45

Ačkoliv nejsou Vánoce, tak Chilané darovali málem Německu další branku. Další fatální chyba jednoho z Chilanů dostala Němce do přečíslení, kdy Draxler dostal míč na levou stranu, Goretzka chtěl zakončovat mezi nohama Brava.

38

Po centru jednoho z Němců přišel zcela zbytečný faul Vidala na Goretzku na pravé straně. Šlapák chilského útočníka v šestnáctce ovšem neznamená pokutový kop evropského celku.

21

21. Lars STINDL - 0:1

21

Německo právě vstřelilo branku!
Klasické, asi nejen fotbalové, nedáš – dostaneš. Chile po dvacet minut lepším mužstvem ve finále, ale do vedení jde Německo. Nejprve Alexis Sánchez v obrovské šanci nepřehodil ter Stegena. Následně při rozehrávce jihoamerického mužstva neměl M. Díaz vůbec přehled o rozehrávce, Werner jej bez větší námahy připravil o balon, Bravo byl pouze v roli diváka, brankář Chile pouze sledoval jak německý záložník přihrává z levé strany před zcela prázdnou branku a LARS STINDL naprosto v pohodě pravou nohou poslal mistry světa z roku 2014 do vedení!

20

Tohle byla obrovská šance mužstva v Jižní Ameriky! Arturo Vidal střílel z dvaceti metrů, ter Stegen byl nejistýa vyrazil balon pouze před sebe, následně Alexis Sánchez nepřekonal v jasné šanci brankáře Barcelony!

Chile – Německo

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 21. Stindl

Karty:   59. Arturo Vidal (CLE), 65. G. Jara (CLE), 76. E. Vargas (CLE) – 59. Kimmich (GER), 90. Can (GER), 90+2. Rudy (GER)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:20.

Chile: Bravo (C) – G. Jara, Medel, Isla, Beausejour – Aránguiz (81. Sagal), M. Díaz (53. L. Valencia), P. Hernández – E. Vargas (81. Puch), Arturo Vidal, Alexis Sánchez.
Náhradníci: Herrera, Toselli – Mena, Roco, F. Silva, Fuenzalida, Sagal, P. Díaz, Gutiérrez, Rodríguez, L. Valencia, Puch.

Německo: ter Stegen – Ginter, Mustafi, Rüdiger – Kimmich, Rudy, Goretzka (90+1. Süle), Hector – Stindl, Draxler (C) – Werner (79. Can).
Náhradníci: Trapp, Leno – Plattenhardt, Henrichs, Wagner, Demirbay, Can, Younes, Süle, Sané, Brandt, Demme.

Rozhodčí: Mažic – Ristič, Djurděvič (všichni Srbsko)