Menu

Tenis

WTA Eastbourne (tráva)

Johanna Kontaová (5) – Karolína Plíšková (3)

0:0

zrušeno

30.06.2017, 13:30 • Semifinále • Vít Muzikář

Tipsport: 2.2 1.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Karolína Plíšková je v Eastbourne ve finále. Johanna Kontaová ddo semifinále pro zranění nenastoupí. (12:16:28)
Vzájemné zápasy 1:5
Peking 2016 2:1 Kontaová
Eastbourne 2016 2:1 Plíšková (6:7, 6:3, 6:3)
Indian Wells 2016 2:1 Plíšková
Birmingham 2015 2:1 Plíšková
ITF Nottingham 2013 2:1 Plíšková
ITF Přerov 2011 2:0 Plíšková
Karolína Plíšková
Česká hráčka útočila v Paříži na post světové jedničky. Jenže v semifinále prohrála se Simonou Halepovou z Rumunska 1:2. I tak předvádí letos rodačka z Loun parádní výkony. Plíšková je podle sázkových kanceláří největší favoritkou Wimbledonu. Ten startuje v Londýně v pondělí.

Světová trojka hraje v Eastbourne na trávě v letošní sezoně vůbec poprvé. Před rokem podlehla až ve finále Slovence Cibulkové 0:2.

Plíšková měla před Eastbourne ještě v plánu podnik v Birminghamu. Z toho se však pro poranění lokte odhlásila. V anglickém městě neporazila hráčku světové desítky Američanka Riskeová, Číňanka Pcheng, ba dokonce ani Ruska Kuzněcovová. Tu porazila tenistka ze srdce Evropy po velké bitvě 6:7, 6:2, 6:4.
Johanna Kontaová
Britská hráčka se turnaje v Eastbourne zúčastnila pětkrát. Nejlépe tady byla před rokem v semifinále, kde nestačila na svojí dnešní soupeřku. Současná světová sedmička je tenistkou, která hraje rozhodně radši na rychlých površích, než na antuce.

Sázkové kanceláře staví domácí hráčku do role mírné outsiderky. Bývalá světová šestka má letošní bilanci vypsanou poměrem 33:11. Na trávě prohrála v Nottinghamu ve finále s Vekičovou, v Birminghamu podlehla v osmifinále Vandewegheové.

Na posledním turnaji před Wimbledonem získala skalp aktuální světové jedničky Angelique Kerberové z Německa. Předtím porazila vítězku letošního Roland Garros, Lotyšku Jelenu Ostapenkovou. V prvním kole si na Kontaovou nepřišla Rumunka Cirsteaová.
Semifinále tenisového travnatého turnaje v anglickém Eastbourne nabízí reprízu loňského souboj o finále na posledním podniku před Wimbledonem. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Johanna Kontaová a Karolína Plíšková. Zápas začíná přibližně v 13:30, respektive ihned po dohraní prvního semifinále mezi Britkou Watsonovou a Dánkou Wozniackou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

J. Kontaová – K. Plíšková

0:0

zrušeno

Zpět na online