Menu

Volejbal

Mistrovství světa hráčů do 21 let

Česko – Itálie

2:3

konec (25:23, 14:25, 25:23, 18:25, 16:18)

29.06.2017, 17:30 • Budvar arena, České Budějovice • Skupina G • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 4.6 1.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

16:18

Italský nahrávač Riccardo Sbertoli znovu na podání. Hudák se středem neprosadil a zápas končí po útoku Pinaliho. Češi prohrávají i třetí zápas v navazující skupině G.

16:17

Sbertoli na podání. Džavoronok smečuje jen do autu. Další mečbol také pro Itálii.

16:15

Marek Šulc na podání. Pinali smečuje jen do autu. Češi mají druhý mečbol.

14:15

Šulc na přihrávce obstál, poté ale Džavoronok poslal míč jen nad blokem do obrany v poli. Středem sítě se Italové neprosadili, ale ani Džavoronok z pipu nedal bod, dostal ještě jednu nahrávku a je dokonce zablokován.

14:13

Ostravský univerzál Matěj Šmídl pokračuje na podání. Sbertoli musel zabrat, aby se dostal k nahrávce. na české straně se prosazuje povedenou souhrou na středu sítě Horák. Itálie si hned vybírá druhý oddechový čas.

13:13

Matěj Šmídl na podání. Šulce vymetl Pinali, ale poté rozhodčí změnil názor a nakonec šel míč od italského hráče do autu. Srovnáno. Itálie si bere oddechový čas.

10:12

Donovan Džavoronok chybuje na podání a Italové znovu odskakují. Ivan Pelikán ještě jednou zastavuje hru oddechovým časem.

7:8

Kunc měl velké problémy s přihrávkou, Šmídl musel jen odevzdat míč a to trestá Pinali úderem do středu kurtu. Při změně strav vede Itálie o jeden bod.

5:4

Vašina si znovu poradil s přihrávkou, následně zasáhl Kunc v poli proti bodovce. Ani Di Silvestre se neprosadil. Na druhý pokus už ale italský smečař dává míč na zem. Český tým si bere oddechový čas.

18:25

Martin Hudák na podání. Di Silvestre dokázal dostat míč na českou stranu přes jednoblok univerzála Indry. Stejně tak jako včera tak rozhodne v zápase českého týmu pátý set.

17:24

Giulio Pinali stále za koncovou lajnou. Hudák dostal znovu nahrávku a znovu nebyl přesný. Ještě Vašina mohl smečovat, ale ani on nedostal míč do hry. Setboly pro Itálii.

17:23

Pinali na servisu. Hudák smečuje středem sítě jen do bloku. Italové si jdu pro prodloužení zápasu do pátého setu. Ještě jeden oddechový čas pro českou lavičku.

16:19

Indra opouští palubovku, přichází Šmídl. Hned ale český tým dostává eso. Ivan Pelikán si bere oddechový čas.

15:16

Italové hráli zkrácenou nahrávku, Di Silvestre si dokázal poradit s rozhozenou českou obranou nad síti a posílá oba týmy na druhý technický oddechový čas.

8:6

A také Itálie kazí podání. Při prvním technickém oddechovém čase vede česká reprezentace o dva body.

25:23

Donovan Džavoronok na podání i při setbolu pro český výběr. A dokázal zatlačit soupeře. Na středu sítě se prosadil blokem Hudák a třetí sada končí.

24:23

Hudák dokázal zužitkovat přesné podání Džavoronoka. Češi mají setbol, ale ještě před ním přichází oddechový čas pro Itálii.

20:18

Lukáš Vašina na podání. Následně si znovu Džavoronok poradil s nepřesným příjmem Itálie. Itálie si bere oddechový čas.

16:16

Pinali stále za koncovou lajnou. Kunc přihrál jen na pásku, kde si s míčem už nahrávač českého týmu neporadil. Je srovnáno a český tým si bere oddechový čas.

16:12

Donovan Džavoronok na podání. Hudák blokuje na středu sítě a Češi vedou při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body.

9:6

Cominetti se také opředl do servisu. Bodovku měl na ruce Galassi, který jí se štěstím proměňuje. Italové nepříjemně dotahují a toho si všímá také Ivan Pelikán, který si bere oddechový čas.

8:1

Džavoronok nyní podával o pásku. Následně se Italové dostali k útoku, ale bod dává až Vašina. Parádní výměna jde na české konto. Následuje první technický oddechový čas.

14:25

Vladimír Mikulenka na podání. Romano na druhou možnost dokázal přehrát Džavoronoka na bloku. Míč se dostal velmi rychle na českou stranu a hráči v poli již nedokázali reagovat. Druhá sada jde na konto Itálie.

13:24

Zoppellari na podání. Donovan Džavoronok chybuje na útoku z hlavního kůlu. Jedenáct setbolů.

9:16

Italský univerzál opět za koncovou lajnou. Džavoronok našel jen soupeře nad síti a Cominetti dokázal lehce dostat míč na zem. Nepovedená část druhého setu pro českou reprezentaci. Je tady druhý technický oddechový čas.

9:14

Romano navíc trefuje také eso do rohu kurtu. Donovan Džavoronok se za míčem jen ohlédl. Ještě jeden oddechový čas pro českého kouče.

6:8

Lukáš Vašina přidává druhou chybu na podání v řadě a český tým tak ztrácí při prvním oddechovém čase dva body.

0:3

A navíc přichází chyba Vašiny na přihrávce. Ivan Pelikán si bere oddechový čas už po třech výměnách.

25:23

Russo na podání. Šmídl dostal důvěru na útoku. Ze zóny číslo jedna se opřel do míče úderem po lajně. Sestřelil v poli stojícího Cominettiho a první sada končí.

24:22

Míč končí z ruky italského smečaře jen v autu. Dva setboly pro český celek.

22:21

Sbertoli přišel z lavičky na podání. A dává eso! Český tým ztrácí dvoubodové vedení a na to reaguje ihned český trenér.

21:19

Následně dal téměř přímý bod Donovan Džavoronok. Italové se již k útoku nedostali a berou si druhý oddechový čas.

18:17

Romano měl proti sobě opět jen jednoblok, ale znovu nedokázal poslat míč do kurtu. Češi ve vedení a Itálie si bere oddechový čas.

11:16

Roberto Russo za koncovou lajnou. Vašina se dotkl při smeči sítě a bod jde tak na konto hráčů z Apeninského poloostrova. Je tady druhý technický oddechový čas.

7:11

Navíc Romano dává eso! Liberecké libero Tomáš Kunc se za míčem jen ohlédl. Ivan Pelikán na to reaguje oddechovým časem.

5:8

Di Silvestre na servisu. Horák neprošel blokem, ani Džavoronok na první pokus neuspěl. Poté mohl útočit Romano a už to je o tři body. Je tady první technický oddechový čas.

Česko – Itálie

2:3

konec (25:23, 14:25, 25:23, 18:25, 16:18)

Zpět na online

Česko: Červinka (C), M. Džavoronok – D. Džavoronok, Suda, Vašina, Šulc – Horák, Hudák, Mikulenka – Indra, Šmídl – Kunc Trenér: Ivan Pelikán

Itálie: Zoppellari, Sbertoli – Gardini, Cominetti, Zonca, Di Silvestre – Galassi (C), Di Martino, Russo – Pinali, Romano – Piccinelli Trenér: Michele Totire

Rozhodčí: Misael Galindo Reyez (COL) – Anderson Cacador (BRA)