Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U21

Španělsko – Itálie

3:1

konec (0:0)

27.06.2017, 21:00 • Krakow Stadium, Krakow • Semifinále • Daniel Kinc

Tipsport: 1.86 3.46 5.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Nastavovat se budou čtyři minuty!

88

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Mikel Oyarzabal.

87

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Marco Benassi, přichází Luca Garritano.

83

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Denis Suárez.

78

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází Iñaki Williams.

77

Střídající Alberto Cerri nyní fauloval hodně ostře Ceballose, a došlo i na karetní trest. Španělsko bude rozehrávat, ale ještě předtím bude střídat.

74

74. Saúl ÑÍGUEZ - 3:1

74

Španělsko právě vstřelilo branku!
Španělsko je blízko blizkoučku finále! Celou akci rozjel Ceballos, který na levé straně nastartoval Asensia. Ten rozkmital své rychlé nohy, v klíčovou chváíli zvedl hlavu a přihrávkou pod sebe našel z druhé vlny naběhnutého SAÚLA ÑÍGUEZE, jenž z první dobré levačkou nasměroval míč k bližší tyči a završil svůj dnešní hattrick – 3:1!

72

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Alberto Cerri.

72

Marco Asensio naznačil přihrávku na Llorenteho a zasekávačkou strhl hru doleva, odkud přízemně pálil na zadní tyč, ale jeho ráně scházely centimetry, aby si našla cestu do sítě!

68

Ale místo toho málem potřetí inkasovali, když míč na pravé straně dostal Gerard Deulofeu a dostal se ke střele, ovšem jeho tvrdý pokus k delší tyči dokázal Gianluigi Donnarumma vyrazit!

65

65. Saúl ÑÍGUEZ - 2:1

65

Španělsko právě vstřelilo branku!
Přestřelka pokračuje a Španělsko je opět ve vedení! Míč se dostal doprava k Deulofeovi, jenž přihrál vedle sebe stojícímu SAÚLU ÑÍGUEZOVI. Ten z kroku z uctivé vzdálenosti napřáhl ke střele a jeho naprosto parádní projektil zamířil do vzdálenější šibenice Donarrummony svatyně – 2:1!

62

62. Federico BERNARDESCHI - 1:1

62

Itálie právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno, Italové i v početní nevýhodně srovávají se soupeřem krok! Hosté rychle rozehráli přímý kop nakrátko, k míči se dostal FEDERICO BERNARDESCHI, který si kolem čtyř hráčů navedl míč na střelu levačkou a po jemné teči Merého a změně směru zapadl balón k pravé tyči mimo dosah brankáře Španělska – 1:1!

61

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Manuel Locatelli.

58

58. Červená karta po 2. žluté pro Gagliardiniho

58

Tak tohle je komplikace jako hrom pro Italy! Roberto Gagliardini nejprve dostal jesle od Ceballose a poté jej doslova zkosil k zemi a vzhledem k tomu, že už jednu žlutou kartu měl, tak po druhém žlutém karetním trestu, následuje červená karta a předčasný odchod do sprch!

56

Dalším karetním hříšníkem je Davide Calabria, který ve středu hřiště stáhl soupeře k zemi a zcela zaslouženě dostal žlutou kartu.

53

53. Saúl ÑÍGUEZ - 1:0

53

Španělsko právě vstřelilo branku!
Španělé jdou do vedení a jsou blíže finále! Dani Ceballos dostal míč na levou stranu, odkud si kolem dvou hráčů navedl balón na střed, kde jejmezi nohama bránícího hráče propíchl SAÚLA ÑÍGUEZE. Záložník Atlétika Madrid si míč zpracoval pravačkou a poté levačkou zamířil nechytatelně ke vzdálenější tyči – 1:0! Asistence: Dani Ceballos.

50

Roberto Gagliardini zajel ve středu hřiště ostře do Ceballose a za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartou. Španělsko rozehrává.

45+1

A navíc jsme svědky ještě karetního trestu! Italský kapitán Benassi podrazil Deulofeua a je prvním hříšníkem dnešního utkání.

45

Bude se nastavovat jedna minuta nad rámec prvního poločasu!

30

30. Deulofeu netrefil na zadní tyči míč podle představ!

30

Opět to byl Gerard Deulofeu, který se ujal exekuce, ale trefil jen zeď. Míč se odrazil k Ceballosovi, který vyslal obloučkem za obranu právě Deulofeua, ale ten netrefil osamocen míč podle představ!

25

A ten nebyl vůbec špatně zahrán, když na zadní tyči vracel míč hlavičkou zpět před branku Mattia Caldara a Kepa Arrizabalaga musel v pádu u své druhé tyče míč vyboxovat!

22

22. Velká šance Pellegriniho!

22

První tutovka zápasu! Petagna nejprve sklepl míč hrudí pro spoluhráče a poté jeho přihrávku umně prodloužil do běhu Pellegrinimu, jenž pálil z pravé strany, ale Kepa Arrizabalaga jeho pokus skvělým zákrokem vyrazil!

10

10. Pokus Deulofeu přímo z rohového kopu!

10

A z něj se málem domácí dočkali branky! Kapitán Španělů Deulofeu zkusil zatočit míč z rohu přímo na branku, nicméně Donnarumma stačil u svého břevna pohotově zakročit!

Španělsko – Itálie

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Saúl Ñíguez (D. Ceballos), 65. Saúl Ñíguez (Deulofeu), 74. Saúl Ñíguez (Asensio) – 62. Bernardeschi (Pellegrini)

Karty:   45+1. Benassi (ITA), 50. Gagliardini (ITA), 56. Calabria (ITA), 77. Cerri (ITA)   58. Gagliardini (ITA)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:16.

Španělsko: Arrizabalaga – Bellerín, Meré, Vallejo, J. Castro – D. Ceballos (88. Oyarzabal), M. Llorente, Saúl Ñíguez – Deulofeu (C) (83. Denis Suárez), Sandro Ramírez (78. I. Williams), Asensio.
Náhradníci: Blanco, Pau López – Gayá, González, Hernández, Merino, Mayoral, Oyarzabal, Soler, Denis Suárez, Odriozola Arzallus, I. Williams.

Itálie: G. Donnarumma – Calabria, Caldara, Rugani, A. Barreca – Benassi (C) (87. Garritano), Gagliardini, Pellegrini, Chiesa (61. Locatelli) – Petagna (72. Cerri), Bernardeschi.
Náhradníci: Cragno, Scuffet – Biraschi, Cataldi, Cerri, Garritano, Grassi, Ferrari, Gi. Pezzella, Locatelli.

Rozhodčí: Slavko Vinčić (SVN) – Tomaž Klančnik (SVN), Andraž Kovacic (SVN)