Menu

Fotbal

Konfederační pohár

Německo – Kamerun

3:1

konec (0:0)

25.06.2017, 17:00 • Olimpijskij stadion Fišt, Soči • Skupina B • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.4 5.6 7.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

V samotném závěru zápasu je ještě žlutou kartou odměněn Marvin Plattenhardt, který jasným faulem přerušil rodící se brejk kamerunského celku.

90

Aminu Younesovi asi není přáno. Mladičký německý záložník se v krátkém časovém sledu ocitl v druhé stoprocentní šanci, když jej přihrávkou našel Werner, ovšem Younes ani tentokráte tváří v tvář Ondoovi neuspěl.

89

Výborný zákrok kamerunského brankáře! Henrichs se vrhl mezi dva protihráče, nakonec ale balon k překvapení všech přenechal Brandtovi, který ještě nahrával Younesovi. Záložník Ajaxu se pokusil o technické zakončení ke vzdálenější tyči, Ondoa ale jeho ránu eliminoval.

86

86. Timo Werner (GER)

86

Málem jsme byli svědky hattricku! Younes přenechal balon Canovi, který celou akci ještě vyšperkoval sklepnutím pro Wernera. Ten se ocitl úplně osamocen před gólmanem soupeře, střelou z otočky jej ale překonat nedokázal.

82

Střídání v týmu Kamerun: ze hřiště odchází Christian Bassogog, přichází Karl Toko Ekambi.

81

81. Timo WERNER - 3:1

81

Německo právě vstřelilo branku!
Skóre 2:1 netrvalo příliš dlouho, tři minuty po kontaktní brance Kamerunu se totiž Němci prosazují už potřetí a troufám si říci, že vítězství si dnes už sebrat nenechají! Na kraji šestnáctky se míče po pěkné uličce od Brandta zmocnil Henrichs, jenž našel v šestnáctce nehlídaného TIMA WERNERA, na jehož ránu neměl Ondoa sebemenší šanci dosáhnout.

80

V minulém utkání trenér Löw nestřídal ani jednou, dnes si ale deset minut před koncem vyčerpal už všechny možnosti. Ze hry odchází Draxler, šanci dostává Amin Younes.

78

78. Vincent ABOUBAKAR - 2:1

78

Kamerun právě vstřelil branku!
Tak se fotbalisté Kamerunu přeci jen dočkali, sympaticky hrajícímu africkému celku se i v deseti mužích v poli podařilo snížit na rozdíl jediné branky! Na pravém křídle zůstal úplně zapomenutý Ngamaleu, na jehož načechraný centr si v malém vápně naběhl VINCENT ABOUBAKAR a hlavou překonal vybíhajícího ter Stegena!

77

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Kerem Demirbay, přichází Julian Brandt.

74

Střídání si připravil i Joachim Löw. Ze hry je patnáct minut před koncem stažen Rudy, na jeho místo nastupuje teprve dvacetiletý Benjamin Henrichs, který hájí barvy Bayeru Leverkusen.

70

Střídání v týmu Kamerun: ze hřiště odchází Benjamin Moukandjo, přichází Jerome Guihoata.

66

66. Timo WERNER - 2:0

66

Německo právě vstřelilo branku!
Němci se znovu prosazují, a mílovými kroky se tak přibližují postupu mezi nejlepší čtveřici! Kimmich zachoval chladnou hlavu a poslal do šestnáctky centr přesně v ten správný moment. Balon si totiž našel TIMO WERNER, který jej hlavou poslal do protipohybu kamerunského brankáře, a zaznamenal tak svou premiérovou trefu v německém národním týmu!

64

Mabouka se dopustil faulu vůči Canovi. Sudí Roldán se rozhodl celou situaci nechat zkontrolovat u videa a na to konto dostává obránce Kamerunu červenou kartu. Jedná se o zcela zasloužené vyloučení, Emre Can inkasoval nepříjemný úder kolíky na koleno.

58

Střídání v týmu Kamerun: ze hřiště odchází Arnaud Djoum, přichází Nicolas Ngamaleu.

55

55. Joshua Kimmich (GER)

55

Málem to bylo už o dvě branky! Afričané se začínají soustředit jen na ofenzivu, na což nyní málem doplatili. Canův pas k překvapení všech doputoval až k Wernerovi, ten byl ale celou situací spíše zaskočen a ani nezakončil. Balon se však dostal ke Kimmichovi, proti jeho ráně do poloprázdné branky se ale zaskvěl Ondoa!

48

48. Kerem DEMIRBAY - 1:0

48

Německo právě vstřelilo branku!
Lepší vstup do druhého poločasu si Němci nemohli přát, krátce po příchodu ze šaten se totiž ujímají vedení! KEREM DEMIRBAY se vydal vstříc brance soupeře, nahrál Draxlerovi, jenž mu balon elegantní patičkou vrátil, načež záložník Hoffenheimu natáhl ke střele zpoza vápna a trefil se nádherně pod horní tyč!

45

45. André-Frank Zambo Anguissa (CAM)

45

Kamerun se v závěru první půle mohl dostat do vedení! Mabouka si počkal na ideální okamžik a odcentroval, načež balon skrze většinu šestnáctky doskákal až do míst, kam si sbíhal Zambo Anguissa, jeho ránu z první ale ter Stegen zvládl vytěsnit nad břevno!

24

24. Joshua Kimmich (GER)

24

Demirbay nyní výtečně zapracoval na útočné polovině, když čistě obral o balon Mabouku. Poté hru přenesl k Plattenhardtovi, na jehož parádní centr si na hranici malého vápna naběhl Joshua Kimmich, v obrovské šanci ale hlavičkoval mimo tři tyče.

22

22. Emre Can (GER)

22

První velká šance tohoto mače! Němci se konečně vydali do útoku, Draxler zpracoval balon po Plattenhardtově pasu a poté jej poslal k Canovi, který se technickým pokusem pokusil zamířit k zadní tyči, tu ale o pár decimetrů minul.

Německo – Kamerun

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. Demirbay, 66. Werner, 81. Werner – 78. Aboubakar

Karty:   90+2. Plattenhardt (GER)   64. Mabouka (CAM)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:8.

Německo: ter Stegen – Süle, Rüdiger, Ginter – Kimmich, Rudy (74. Henrichs), Can, Demirbay (77. Brandt), Plattenhardt – Draxler (C) (80. Younes) – Werner.
Náhradníci: Trapp, Leno – Mustafi, Hector, Henrichs, Goretzka, Wagner, Stindl, Younes, Brandt, Demme.

Kamerun: Ondoa – Mabouka, Ngadeu, Teikeu, Fai – Siani, Djoum (58. Ngamaleu), Zambo Anguissa – Bassogog (82. Toko Ekambi), Aboubakar, Moukandjo (C) (70. Guihoata).
Náhradníci: Onana, Bokwé – Mandjeck, Ngamaleu, Zoua, Boumal, Guihoata, També, Oyongo, Toko Ekambi, Owona, Ngwem.

Rozhodčí: Wilmar Roldán – Alexander Guzman, Cristian de la Cruz (všichni Kolumbie)