Menu

Fotbal

Turnaj o pohár města Benátky nad Jizerou

FK Mladá Boleslav – FK Varnsdorf

1:2

konec (0:1)

24.06.2017, 10:00 • Semifinále • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

Tipsport: 1.26 5.25 10.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec, Varnsdorf nakonec těsné vedení ubránil a odpoledne si tak zahraje finále! (11:40:21)

90

Konec zápasu.

89

Přikryl měl na noze minutu před koncem vyrovnávající branku, balón však poslal přízemní střelou těsně vedle levé tyčku hostující brány!

87

Mebrahtu se řídil sám na bránu, ovšem byl nachytán v ofsajdovém postavení, takže jeho koncovka byla zbytečná.

85

Domácí začínají tlačit a chtějí vehementně snížení! Po rohovém kopu hlavičkoval Fabián, který mířil na zadní tyč, kde však hlavou byl včas i jeden ze stoperů a poslal balón pryč!

83

A další dobrá průniková hráče jednoho z hráčů Mladé Boleslavi, Vaňak tentokrát stihl vyběhnout a na koncovku tak nedošlo.

81

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A tak nakonec máme sníženo a zaděláno na zajímavou koncovku! Z pravé strany velkého vápna se prosazuje GOLGOL MEBRAHTU – 1:2!

78

Ovšem mohlo být rozhodnuto, do nadějné střelecké pozice se totiž na druhé straně dostal Rudnytskyy, který však přestřeluje!

74

I nadále platí, že ze hry mají více stále hráči prohrávajícího celku, kteří se ale nemohou dostat ani ke snížení, takže to na nějakou dramatickou koncovku momentálně nevypadá.

71

Na hřišti nuž je také Přikryl, který se po chvíli prezentoval pohlednou střelou z otočky, která mířila sice do prostoru u levé tyče, ovšem tam byl také včas Porcal.

68

Rychle z branky musel hostující Porcal, kterému se to povedl a proto mohl následně ukázat atraktivní zákrok nohou. Balón je na polovině, což bylo pro hosty v této chvíli nejdůležitější.

65

Nikdo by se nemohl divit, kdyby to bylo 0:3. Hosté to totiž nyní udělali ve středu pole náramně, následně se tak dostali do přečíslení skoro dva na nikoho, ovšem Cennerazzo těsně před nahrávkou kopl do trávníku a nebylo z toho tak vůbec nic!

63

Středočeši to teď dobře a rychle vykombinovali, ovšem zastavuje je praporek pomezního, který značí těsné ofsajdové postavení Fabiána.

60

Už se znovu hraje, ale že by nyní přihlížející diváci viděli nějakou velkou podívanou, to se říci nedá. Hosté už si bezpečně hlídají dvoubrankový náskok a naopak domácí se snaží alespoň snížit a pokusit se ještě zabojovat o postup do finále.

58

Na trávníku zůstal ležet Dordič, který bude potřeba ošetřit.

56

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak tohle byla hodně nešťastná situace pro boleslavského brankáře. JAKUB DIVIŠ dostal od svého obránce jasný balón na rozehrávku, jenomže ho špatně zpracoval a nakonec zaplul až těsně za brankovou čáru – 0:2!

55

Další jasná příležitosti pro Mebrahta! Nyní mu přišel do vápna přízemní balón, který z první napálil směrem k pravé tyči, ovšem tam byl také rychle Porcal, který bezpečně kulatý nesmysl lapil.

54

Domácí jsou v této chvíli jasně aktivnější a vyrovnávající branka je zdá se na spadnutí, povede se to Středočechům?

52

Aktivní Mebrahtu během chvíle podruhé! Tentokrát dostal balón z obranu, rychle ho zpracoval a i když ho dostihli dva obránci, tak dokázal vystřelit. Prostoru u zadní tyče ale o nějaký metr netrefuje.

51

Velká šance Boleslavi, do které se dostal Mebrahtu. Ten hlavičkoval po centru z levé strany, ovšem z hodně nadějné pozice nakonec mimo branku!

49

Matějovský dobře našel Mareše, který hned prošel do vápna, jenomže mu těsně před střelou ukopl míč vracející se obránce.

47

Zatím se hraje především okolo středového kruhu, kde se snaží být aktivnější Varnsdorf, ovšem Boleslav ho příliš do kombinace nepouští a navíc se snaží rychle získat balon do své moci.

46

Začal druhý poločas.

45

První poločas skončil.

44

Jako třeba nyní, Matějovský se najednou ocitl s míčem na noze a z vápna se snažil pálit po zemi. Do střely mu však skočil obránce a Porcal tak ani nemusel zasahovat!

42

Balón se stále více drží na kopačkách domácích, ovšem ti prozatím své šance nebo alespoň náznaky lepších situací nedokážou využít.

40

Tohle byl tutovka! Mebrahtu z pravého křídla našel před vápnem úplně volného Železníka, který chtěl skákavý balón proti vybíhajícímu brankáři trefit z první, což se ale neukázalo, jako správné řešení. Balón totiž letí hodně nad!

37

Vše ještě pokračoval přímým kopem, kterého se ujal podle očekávání Mareš, který sice přestřelil zeď, ovšem zamířil kousek nad břevno!

36

A další tvrdý zákrok, tentokrát před vápnem složil Chlumecký Mebrahta a vidí za to žlutou kartu.

35

Pauschek dostal před malou chvíli u pravé lajny v jednom se soubojů pořádně naloženo a z trávníku se zvedá jen těžko.

33

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Diviš nejprve další nebezpečnou střelu do boleslavské branky vyrazil, ovšem BOJAN DORDIČ dokázal využít svého důrazu a míč nakonec dotlačil do sítě – 0:1!

30

Matějovský z první nahrál na polovině do pravého křídla, kde byl Pauschek, jenž neváhal a hned nahrával do vápna na Železníka. Jeho přízemní střelu však dokázal nadvakrát zablokovat dobře Chlumecký!

28

Boleslav se dlouho držel kolem velkého vápna a nakonec i vyslala střelu, ta však neměla vůbec dobré parametry a zamířila pouze do ochranné sítě.

26

První rohový kop utkání měli hosté, balón na přední tyč ale hlavou odvrátil Mareš a domácí se tak rychle ženou do útoku.

24

No vida! Varnsdorf se toho přestal bát a střela od Beránka měla taktéž gólové parametry! Diviš si tentokrát musel skočit ke své levé tyči a lapit jinak jasný a pohledný gól.

22

Mareš vyslal na pravé křídlo dobrý balón, ovšem příliš prudký a i když se Pauschek snažil, co mu nohy stačily, kulatý nesmysl končí těsně mimo hřiště.

21

Ovšem tohle Varnsdorf nezahrál vůbec dobře a míč letí přímo na kopačku jednoho z bránících hráčů...

20

Severočeši se osmělili k další útoční aktivitě a hned z toho bude dobrá pozice na přímý kop.

18

Ale pozor! Klidně se mohlo do vedení dostat Varnsdorf, před vápno si totiž navedl míč Durděvič a přízemní prudká střela nadělala Divišovi hodně práce!

16

I nadále je vidět převážně mladoboleslavské útočné snažení, na druhou stranu však další zajímavější střela na bránu stále není vidět.

14

Mareš poslal dobrý balón na hranici malého vápna, kam se vecpal Čmovš a také Mebrahtu, nejúspěšnější však byl varnsdorfský brankář, který míč lehce lapil do rukavic.

13

Možná se dočkáme nějakého většího rozruchu před brankou Varnsdorfu, jelikož domácí budou zahrávat přímý kop z pravé strany a dá se předpokládat, že míč poletí přímo do prostoru Porcala.

11

Hra se přesunula do středu pole, kde se s aktuálním vývojem velké územní převahy hostů něco Varnsdorf snaží konečně udělat. Brankář Diviš si ale zatím užívá spíše slunečného počasí než že by mu dělaly starosti nějaké útočné choutky hostů.

9

A skóre se klidně mohlo otevřít po vlastní brance. Těžko říci, jak to teď hostující Zieris ve skluzu na svém malém vápně myslel, každopádně Porcal byl dostatečně rychle u míče a nic nebezpečnějšího z toho tak nakonec nebylo.

7

Boleslav pokračuje i nadále v útočné aktivitě a snaží se vymyslet první střelu na bránu.

6

Dlouhý balón za obranu dostával domácí Jánoš, ten sice nejprve doplatil na svoji výšku, po chvíli se ale přeci jenom dostal ke střele, která končí mimo branku.

4

Balón se po chvíli dostal zase na kopačky druhého brankáře, Porcal se snažil následně dlouhým výkopem vybídnout své spoluhráče vepředu k nějaké útočné situaci, bude to ale pouze vhazování.

3

Hosté se prvnímu většímu napadání ubránili a sami se vydali do útoku, tam ovšem o balón za malou chvíli přišli.

2

Úvod zápasu prozatím patří Středočechům, kteří se drží na polovině Varnsdorf a snaží se vymyslet první útočnou akci.

1

Utkání právě začalo.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

FK Mladá Boleslav – FK Varnsdorf

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 81. Mebrahtu – 33. Dordič, 56. Diviš

Karty:   36. Chlumecký (VDF)

FK Mladá Boleslav: Diviš – Da Silva, Jánoš, Železník, Matějovský, Ladra, Mareš, Pauschek, Čmovš, Mebrahtu.

FK Varnsdorf: Porcal – Beránek, Zieris, Chlumecký, Dordič, Bláha, Novák, Durděvič, Kocourek, Cennerazzo, Rudnytskyy.