Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Skotsko – Anglie

2:2

konec (0:0)

10.06.2017, 18:00 • Hampden Park, Glasgow • Vojtěch Tůma

Tipsport: 5.45 3.74 1.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Harry KANE - 2:2

90+3

Anglie právě vstřelila branku!
Neskutečné, do konce zápasu nezbývá ani minuta a Angličanům se podařilo srovnat! Proti Dierově střele z přímého kopu se vyznamenal brankář Gordon, tlak Albionu ale ještě pokračoval. Do špatně zkonsolidované skotské obrany přilétl centr od Sterlinga, na který si naběhl HARRY KANE a přesnou ranou zřejmě zařídil hostům bod!

90

90. Leigh GRIFFITHS - 2:1

90

Skotsko právě vstřelilo branku!
Tohle je naprosto neuvěřitelné, Skotsko dvěma brankami během tří minut otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch, Hampden Park je na nohou! K exekuci přímého kopu se opět postavil LEIGH GRIFFITHS, který se i tentokráte trefil parádně přes zeď, Hart na balon nemohl dosáhnout!

87

87. Leigh GRIFFITHS - 1:1

87

Skotsko právě vstřelilo branku!
No vida, krátce před závěrečným hvizdem máme vyrovnáno! Skotové toho dnes směrem do útoku příliš nepředvedli, nyní ale zahrávali přímý kop a LEIGH GRIFFITHS s ním naložil naprosto bravurně, když balon přes zeď poslal až za záda brankáře Harta!

70

70. Alex OXLADE-CHAMBERLAIN - 0:1

70

Anglie právě vstřelila branku!
Gareth Southgate může být se svým tahem velmi spokojen, dvacet minut před koncem se totiž jeho svěřenci dostávají do vedení a střelcem vedoucí branky je před pár okamžiky příchozí ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN! Záložník londýnského Arsenalu si z obránců soupeře udělal tréninkové kužele, prokličkoval se až ke střele a tvrdou ranou prostřelil brankáře Gordona!

Skotsko – Anglie

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 87. Griffiths, 90. Griffiths – 70. Oxlade-Chamberlain, 90+3. Kane (Sterling)

Karty:   3. Brown (SCO) – 44. Livermore (ENG), 60. Dier (ENG)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.

Skotsko: C. Gordon – Tierney, Berra, Mulgrew, Robertson – Brown (C), J. Morrison (46. McArthur) – Anya (81. Ch. Martin), Armstrong, Snodgrass (66. Fraser) – Griffiths.
Náhradníci: Hamilton, Marshall – Martin, Reynolds, Bannan, D. Fletcher, McArthur, Cairney, Fraser, Forrest, Ch. Martin, Naismith.

Anglie: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Bertrand – Dier, Livermore (90+2. Defoe) – Lallana, Alli (84. Sterling), Rashford (65. Oxlade-Chamberlain) – Kane (C).
Náhradníci: Forster, Butland, Heaton – B. Gibson, Stones, P. Jones, Cresswell, Trippier, Oxlade-Chamberlain, Lingard, Sterling, Defoe.

Rozhodčí: Paolo Tagliavento – Alessandro Constanzo, Matteo Passeri (všichni Itálie)