Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Zápy – SK Viktorie Jirny

3:4

konec (1:1)

31.05.2017, 17:05 • 34. kolo • Michal Janoštík

Tipsport: 2.2 3.6 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Jirny právě vstřelily branku!
To se jí ale nepovedlo. Viktorie Jirny dokázala opět proměnit rohový kop v branku a pět minut před koncem se tak ujmout velmi důležitého vedení, které by jí mohlo pomoci v boji o první místo. RADEK STÖCKNER vstřelil hodně důležitý gól.

68

Jirny právě vstřelily branku!
Tak to je odpověď! Jirny vybojovaly rohový kop, který zahrály tak povedeně, že je z toho další gól. Přestřelka pokračuje, opět máme vyrovnáno. LUBOŠ HRUŠKA se zapisuje mezi střelce.

66

Zápy právě vstřelily branku!
Jsou to však domácí, kdo se raduje. Zápy se dostaly do rychlého protiútoku, který měl opět gólové zakončení. Domácí se tak o pár minutách vracejí do vedení. Opět se prosadil TOMÁŠ MATĚJKA.

57

Jirny právě vstřelily branku!
A co hůře, ihned z protiútoku přišlo vyrovnání. Jirny se hodně rychle dostaly na druhou stranu a z ničeho nic PAVEL VANDAS vyrovnal stav utkání. Vše je opět otevřené.

51

Zápy právě vstřelily branku!
Domácí jsou za svou aktivitu odměněni gólem. Rohový kop se jim totiž povedl na jedničku a Zápy tak překvapivě otáčejí vývoj utkání. TOMÁŠ MATĚJKA byl tím, kdo se prosadil.

43

Zápy právě vstřelily branku!
No a je z toho gól! Domácím se podařilo využít jejich zlepšeného výkonu a po skvěle zahraném volném přímém kopu se dočkali srovnání stavu utkání. Na konci akce stál JIŘÍ PETRŮ.

11

Jirny právě vstřelily branku!
A také gól pro hostující celek. Hosté sice byli až do teď horším týmem, ale po ojedinělé šanci vybojovali pokutový kop, ze kterého se prosadili. ALEŠ MELECHOVSKÝ to vzal na svá bedra a vstřelil úvodní gól utkání.

SK Zápy – SK Viktorie Jirny

3:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Petrů, 51. Matějka, 66. Matějka – 11. Melechovský, 57. Vandas, 68. Hruška, 85. Stöckner

Karty:   58. Pavlík (ZAP) – 38. Vandas (JIR), 53. Vondráček (JIR), 63. Škorvánek (JIR), 90. Čáp (JIR)

SK Zápy: Straka – Hakl, Jelínek, Leiner, Matějka, Novák (84. Kovařík), Pavlík, Petrů, Putz, Veselý, Vorasický (84. Hejný)
Náhradníci: Doležal – Hejný, Kovařík, Pávek, Pergl

SK Viktorie Jirny: Čáp – Čepelák, Hruška, Ježdík, Kejha, Melechovský, Pokorný (53. Kocourek), Procházka, Škorvánek (78. Stöckner), Vandas (76. Awuku), Vondráček (87. Parys)
Náhradníci: Poracanin – Awuku, Kocourek, Parys, Stockner

Rozhodčí: Šálková – Cihlář, Štrincl