Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Jižní Korea – Argentina

2:1

konec (2:0)

23.05.2017, 13:00 • Čondžu World Cup Stadium, Čondžu • Skupina A • Michal Břuchanský

90+5

90+5. Poslední šance na vyrovnání zůstala nevyužita

90+5

Tomás Conechny si rychlou zasekávačkou navedl míč na levačku, kterou v časové tísni vystřelil asi metr vedle bližší tyče.

88

Ani z tohoto mráčku ale nezaprší. Brian Mansilla si ukrojil až moc velké sousto a neprobil se přes tři obránce. Poté ještě vystrnadil ze hřiště Tae-wooka, za což dostává žlutou kartu.

86

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Lee Jin-hyun, přichází Ha Seung-un.

84

Conechny protáhl Bum-keuna svižnou střelou, po které se korejský gólman musel pořádně natahovat k pravé tyči!

74

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Gonzalo Montiel, přichází Federico Zaracho.

73

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Paik Seung-ho, přichází Lim Min-hyeok.

65

65. Lee Seung-mo (KOR)

65

Lee Seung-mo zničeho nic dostal míč od váhajícího Montiela a vystřelil z necelých třiceti metrů. Pokus to byl tečovaný a proto nadělal velké problémy Petrolimu, který jej s námahou vytěsnil na roh.

57

Cho Young-wook si žádal odpískání faulu na svou osobu tak vehementně, až mu hlavní rozhodčí udělil napomenutí žlutou kartou.

52

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Lee Sang-heon, přichází Lee Seung-mo.

50

50. Marcelo TORRES - 2:1

50

Argentina právě vstřelila branku!
Další akce už ale končí gólem! Střídající MARCELO TORRES vystartoval za Colombattovou přihrávkou do běhu, jednoznačně přesprintoval Sang-mina a úplně sám před Bum-keunem chladnokrevně zakončil.

49

Mansilla na sebe navázal hned tři hráče a šikovnou přihrávkou našel Ponceho. Ten si v rychlosti zasekl míč na levačku kterou vypálil jen těsně vedle pravé tyče!

46

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Exequiel Palacios, přichází Marcelo Torres.

46

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Lucas Rodríguez, přichází Brian Mansilla.

45

Santiago Colombatto se dostal ke střele po vyboxovaném centru Lucase Rodrígueze. Bum-keun ve své brance nebyl, avšak argentinský záložník přesto nezakončil mezi tři tyče.

42

42. Paik SEUNG-HO - 2:0

42

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Hostitelská země odskakuje do dvoubrankového vedení! Míč si na penaltový puntík postavil PAIK SEUNG-HO a vypálil ze svého pohledu k levé tyči. Petroli byl naprosto bez šance, protože skákal na opačnou stranu.

41

Žlutou kartu dostává Franco Petroli (Argentina).

39

Cho Young-wook byl při úniku sražen k zemi Francem Petrolim. Pan Çakır byl nekompromisní a nařídil v korejský prospěch pokutový kop!

18

18. Lee SEUNG-WOO - 1:0

18

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Korejci se v osmnácté minutě dostávají do vedení! Autorem gólu je LEE SEUNG-WOO, který se jako osamocený bojovník pustil do protiútoku, při němž se zbavil Senesiho a ze čtrnácti metrů dloubáčkem zakončil ideálně mimo dosah vyběhnutého Franca Petroliho. Diváci jsou ve varu!

Jižní Korea – Argentina

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 18. Lee Seung-woo, 42. Paik Seung-ho (pen.) – 50. M. Torres (Colombatto)

Karty:   57. Cho Young-wook (KOR) – 41. Petroli (ARG), 88. Mansilla (ARG)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:12.

Jižní Korea: Song Bum-keun – Lee You-hyeon, Jeong Tae-wook, Lee Sang-min (C), Yoon Jong-gyu – Paik Seung-ho (73. Lim Min-hyeok), Lee Sang-heon (52. Lee Seung-mo), Kim Seung-woo, Lee Jin-hyun (86. Ha Seung-un), Lee Seung-woo – Cho Young-wook.
Náhradníci: Ahn Joon-soo, Lee Jun – Woo Chan-yang, Lee Seung-mo, Han Chan-hee, Ha Seung-un, Kim Min-ho, Kang Ji-hun, Lim Min-hyeok, Lee Jung-moon.

Argentina: Petroli – Montiel (74. Zaracho), Foyth, Senesi, Valenzuela – Colombatto, Ascacibar (C) – L. Rodríguez (46. Mansilla), Palacios (46. M. Torres), Conechny – Ponce.
Náhradníci: Roffo, Miño – M. Torres, Mansilla, Mosevich, Belmonte, Zaracho, Méndez, Lautaro Martínez, Lisandro Martínez.

Rozhodčí: Çakır – Duran, Ongun (všichni TUR)