Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

PFK Arsenal Tula – FK Spartak Moskva

3:0

konec (2:0)

21.05.2017, 14:00 • Stadion Arsenal, Tula • 30. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.86 3.5 2.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (15:54:07)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:8.
Je dobojováno! Arsenal Tula porazil Spartak Moskva 3:0 a ještě udržel při životě šance na záchranu! Domácí Arsenal se už ve 4. minutě ujal vedení zásluhou Rasice' Ve 12. minutě byl navíc vyloučen Džikija a pro Arsenal to najednou vypadalo nadějně. Ve 25. minutě navíc přidal druhou branku Maksimov a Spartak byl v úzkých. Deset minut před přestávkou mohli domácí navýšit vedení, ale Rasic neproměnil penaltu. Po přestávce se ale trefil právě Rasic a Arsenal hlavně jeho zásluhou porazil Spartak Moskva 3:0!

90

Konec zápasu.

90

Spartak se v samotném závěru utkání ještě pokusil ohrozit branku střelou z pravé strany, ale Adriano zamířil hodně nepřesně.

88

A právě Adriano zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. Duel se už pouze dohrává.

87

Adriano se v pokutovém území tlačil před svého strážce, ale z ostrého úhlu už se mu nepodařilo zakončit.

86

Arsenal vybojoval míč a domácí fotbalisté jej okamžitě vyvezli daleko od své branky. Fanoušci domácího celku si mezitím užívají vedení.

85

Spartak stále hraje s míčem na kopačkách a hledá cestičku do pokutového území. Další přihrávku na Adriana pohlídala stoperská dvojice.

83

Rozehrávka rohového kopu se hostům vůbec nepovedla. Na zadní tyči se do zakončení sice tlačil Adriano, ale ten na míč nedosáhl.

82

Spartak z dalšího útoku po pravé straně vybojoval alespoň rohový kop. Hosté touží alespoň po čestném zásahu.

81

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na hrací ploše s bolestivou grimasou v obličeji a podle všeho potřebuje ošetření.

79

Roman Zobnin obdržel přihrávku do střelecké pozice, ale místo střely si ještě přehodil míč na pravačku, čímž dopřál obráncům čas na zákrok.

78

Denis Glušakov vystihl nepřesnou rozehrávku domácího celku v blízkosti pokutového území Spartaku, získal míč a odkopl jej do bezpečí.

77

Fernando vyslal prudkou kolmici za obranu. Za míčem se sice rozběhl Adriano, ale pobídka byla příliš prudká.

76

Domácí zadáci kombinují s míčem na kopačkích a soupeře k balónu takřka nepouštějí. Arsenal si užívá závěrečné minuty duelu.

75

Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Kantemir Berchamov, přichází Igor Ševčenko.

74

Arsenal hraje opravdu parádní utkání. Domácí fotbalisté se znovu vydali do útoku. Další centr na malé vápno odkopl do bezpečí Bocchetti.

73

Adriano se hnal sám na brankáře, ale akci Spartaku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Ofsajd!

72

Spartak se sice snaží útočit ale domácí Arsenal hraje opravdu o všechno a podlo toho to také vypadá na hřišti. Hráči v černém hrají s obrovským sebezapřením.

70

Adriano se v pokutovém území natahoval po prudkém centru na zadní tyč, nicméně domácí obránce jej měl skvěle pod kontrolou.

69

Luiz Adriano se na polovině hřiště zbavil svého obránce, ale poté si pomohl zatažením za dres. Rozhodčí píská faul, rozehrávat bude Arsenal.

68

Spartak zahrával další přímý kop. Rozehrávky se nyní ujal Promes, jehož technický pokus prolétl kolem zdi, jenže minul branku.

66

Adriano zahrával přímý kop. Na jeho centr si naskočil Maurício, který v pádu hlavou přestřelil branku o dobré tři metry.

64

64. Federico RASIC - 3:0

64

Arsenal Tula právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Arsenal Tula dnes vyhraje! Domácí celek totiž přidává třetí branku! První ránu sice domácí brankář vyrazil, ale na dorážku FEDERICA RASICE už nedosáhl!

62

Salvatore Bocchetti znovu ukázal své defenzivní umění. Domácí obránce se zbavil napadajícího soupeře a vyvezl míč do bezpečí.

61

Spartak je ve druhém poločase aktivnějším celkem a nadále se tlačí do pokutového území. Nikdo v červeném se ale zatím nedostal do šance.

59

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Georgij Tigijev, přichází Roman Zobnin.

58

Střídající Kombarov se ihned zapojil do útočné akce hostujícího celku. Kombarov se sice protlačil k míči, ale první obránce jej o něj připravil.

57

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Alexandr Samedov, přichází Dmitrij Kombarov.

56

Spartak už je znovu u míče a tlačí se do pokutového území. Domácí celek zatím brání na podtrženou jedničku.

55

Kantemir Berchamov vlétl s míčem do pokutového území a mohl zakončovat. Na poslední chvíli k němu přistoupil Boccheti a včasným zákrokem jej připravil o míč!

54

Po delší době se do útoku hnali také domácí fotbalisté. Hráči Arsenalu Tula spěchali vpřed po levé straně, ale nenašli cestičku do vápna.

53

Adriano se hnal za pobídkou do pokutového území, ale při souboji s obráncem zatáhl soupeře za dres a fauloval.

52

Federico Rasic byl faulován při zpracování míče u postranní čáry. Domácí fotbalista se zvedá s obtížemi, ale v duelu by měl pokračovat.

51

Promes postupoval vpřed po pravé straně hrací plochy. Nejaktivnější hráč Spartaku chtěl obejít obránce, ale při kličce zapomněl míč za sebou.

50

Spartak se usadil na polovině svého soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Nikdo v červeném zatím nenašel odvahu k zakončení.

49

Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Ilja Maksimov, přichází Igor Gorbatěnko.

48

Zraněný hráč domácího celku odchází do kabin na ošetření a Arsenal tak bude muset hned v úvodu druhé půle podruhé střídat.

47

Hra je přerušena. Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku po souboji na polovině hrací plochy a musí být ošetřován.

46

Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Stoppila Sunzu, přichází Alexandr Denisov.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Zatím sledujeme opravdu překvapivý průběh utkání! Domácí Arsenal se už ve 4. minutě ujal vedení zásluhou Rasice' Ve 12. minutě byl navíc vyloučen Džikija a pro Arsenal to najednou vypadalo nadějně. Ve 25. minutě navíc přidal druhou branku Maksimov a Spartak byl v úzkých. Deset minut před přestávkou mohli domácí své vedení ještě zvýraznit, ale Rasic zahodil pokutový kop! Do kabin se proto odchází jen za stavu 2:0.

45+1

První poločas skončil.

45

Mohlo být sníženo! Adriano se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, ale levačkou orazítkoval břevno!

44

Spartak už zase kombinuje na polovině Arsenalu, ale domácí fotbalisté dnes pozorně brání a nepouštějí favoritat do šancí.

43

Rasic se na hranici pokutového území pustil do potyčky s jedním z obránců Spartaku. Rozhodčí zatím uklidňuje emoce bez karetního trestu.

42

Promes si zpracoval vysokou přihrávku na levou stranu hřiště a byl faulován. Spartak v posledních minutách přeci jen diktuje tempo hry.

41

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů totiž zůstává ležet na hrací ploše a drží se za levou nohu.

39

Adriano si v pokutovém území brousil zuby na centr z pravé strany, jenže hostující útočník se rozběhl opačným směrem.

38

Spartaku najednou narostla křídla a už jistý mistr ruské ligy se najednou tlačí do útoku. Pro hosty by to mohl být impuls k boji!

36

Domácí svou výhru nepotvrzují! K exekuci pokutového kopu se postavil Rasic, jehož rána minula pravou tyč!

34

A další problém pro moskevský Spartak! Maksimov si zpracoval míč v pokutovém území a Alexandr Samedov jej fauloval! Penalta pro Arsenal!

33

Domácí Kirill Kombarov fauloval soupeře u postranní čáry a může být rád, že za svůj nevybíravý zákrok neviděl z rukou arbitra žlutou kartu.

32

Promes se vydal na individuální průnik středem hrací plochy, obešel dva obránce, ale na hranici pokutového území přišel o balón.

31

Vladimir Gabulov se po rohovém kopu dostal k odraženému míči a už mohl zakončovat. Na poslední chvíli mu v tom zabránil obránce Bocchetti!

30

Je za námi půlhodina hry a domácí Arsenal Tula zatím překvapivě vede nad mistrovským Spartakem 2:0! Hosté navíc dohrávají v deseti.

29

Promes poslal vysoký oblouček do pokutového území, ale v něm se nepohyboval nikdo v červeném dresu. Domácí brankář si připsal snadný zákrok.

28

A málem tady byla další šance! Maksimov vlétl po pravé straně do pokutového území, ale důrazný Salvatore Bocchetti jej tělem nepustil k míči.

27

Arsenal se navíc nadále tlačí do útoku a hraje proti oslabenému soupeři. Domácí celek by se výhrou mohl vyhnout přímému sestupu.

25

25. Ilja MAKSIMOV - 2:0

25

Arsenal Tula právě vstřelil branku!
Neskutečné! Arsenal navyšuje své vedení už na 2:0! Pro hosty to bude ohromně těžké! Arsenalu se totiž povedl protiútok, na jehož konci hlavičkoval do sítě osamocený ILJA MAKSIMOV!

24

Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde číhal právě Adriano, ale pozorný obránce Maxim Beljajev mu míč ukopl od nohy.

23

Luiz Adriano obešel dva protihráče na polovině Arsenalu a nakonec byl faulován. Hosté budou rozehrávat zajímavý přímý kop.

22

Maurício uspěchal rozehrávku z vlastní poloviny a zahnal spoluhráče k postranní čáře. Spartaku se nyní vůbec nedaří přechod do útoku.

21

Arsenalu se v posledních minutách podařilo otupit nápor Spartaku a domácí celek hraje s míčem na polovině hrací plochy. Pro Spartak to bude těžký duel.

20

Domácí zahrávali rohový kop. Brankář Pesjakov tentokrát vyrazil ven z branky a došel si pro příliš krátký centr na malé vápno.

19

Po delší době se do útoku vydal také Arsenal. Ilja Maksimov si naskočil na dlouhé vhazování, ale zády k brance Pesjakova neohrozil.

17

Promes se znovu řítil do pokutového území z levé strany. Tentokrát ale nenašel recept na svého strážce. Spartak přesto zůstává u míče.

16

Quincy Promes se přihlásil o přihrávku na levou stranu hřiště, vlétl do pokutového území a našel Glušakova. Druhý jmenovaný ale nestačil zakončit.

15

Spartak sice hraje v oslabení, ale přesto se hosté tlačí na polovinu domácího celku a hledají cestičku do pokutového území.

14

Domácí navíc zahrávali přímý kop z nadějné pozice. Exekuce se ujal Kombarov, jehož technický pokus jen těsně minul horní roh branky!

12

Tak tohle je pro Spartak obrovský problém! Hosté nezachytili unikajícího soupeře a Džikija zachránil hosty jen za cenu faulu, za který vidí červenou kartu!

11

Fernando si přehodil míč na pravačku a zkusil štěstí z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho dalekonosná rána skončila vysoko na tribuně.

10

Promes si nepotykal se zpracováním přihrávky na levou stranu hrací plochy a míč mu uskočil do zámezí. Domácí celek si může oddechnout.

9

Spartak získal míč na polovině hřiště a rozjel další postupnou kombinaci. Na jejím konci byla přihrávka na Promese, který se k balónu neprobil.

8

Mohlo být vyrovnáno! Denis Glušakov se v pokutovém území opřel do centru na zadní tyč, ale volejem napálil balón vysoko nad břevno!

7

Promes se z levé strany tlačil do pokutového území, ale připravený obránce Kirill Kombarov mu vypíchl míč.

6

Hosté se vydali do útoku s bleskovým pokusem o odpověď. Pro centr do pokutového území si však došel připravený brankář domácího celku.

4

4. Federico RASIC - 1:0

4

Arsenal Tula právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají vedení! Arsenal zahrával rohový kop. Na parádní centr si naskočil FEDERICO RASIC, jehož skákavá hlavička propadla za záda hostujícího brankáře!

3

Domácí fotbalisté zahrávali přímý kop. Vysoký centr přilétl na malé vápno a stoper Salvatore Bocchetti raději přizvedl míč nad břevno.

2

Georgij Džikija operoval s míčem na polovině domácího celku. Džikija mohl poslal přihrávku do pokutového území, ale raději vrátil míč spoluhráčům z obrany.

1

Domácí Arsenal obstaral výkop do dnešního utkání. Domácí se ihned vydali do útoku, ale Promes vybojoval míč pro Spartak Moskva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Arsenal Tula: V. Gabulov – Sunzu, Beljajev, Grigalava – K. Kombarov, Berchamov, Bourceanu, M. Alexandrov – Maksimov, Rasic, Doumbia.
Náhradníci: Levašov – Jeršov, Chaguš, Adžojev, Stěklov, Vergara, Gorbatěnko, A. Denisov, Buranov, Vlasov, Ivan Ivanov, I. Ševčenko.

FK Spartak Moskva: Pesjakov – Tigijev, Bocchetti, Maurício, Džikija – Samedov, Glušakov, Fernando, I. Popov, Promes – L. Adriano.
Náhradníci: Selichov – Ananidze, Kutěpov, D. Kombarov, Tasci, Melgarejo, Zobnin, Leontěv, Ješčenko..
Vzájemné zápasy

V úvodním kole letošního ročníku si Spartak doma s chutí zastřílel a zvítězil vysoko 4:0.
Jistý mistr ruské ligy Spartak Moskva dnes zajíždí na půdu Arsenalu Tula, který potřebuje vyhrát, aby se vyhnul přímému sestupu do druhé ligy. Domácí celek to bude mít nesmírně těžké. Spartak totiž v letošní sezóně prohrál jen čtyřikrát a ani dnes se nedá očekávat, že hostující trenér bude šetřit své opory.
Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Premier ligy. Společně se zaměříme na souboj mezi Arsenalem Tula a Spartakem Moskva. Duel startuje ve 14 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

PFK Arsenal Tula – FK Spartak Moskva

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 4. Rasic, 25. Maksimov (M. Alexandrov), 64. Rasic

Karty:   12. Džikija (SPM)

Neproměněná penalta: 36. Rasic (ATU), mimo

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:8.

PFK Arsenal Tula: V. Gabulov – Sunzu (46. A. Denisov), Beljajev, Grigalava – K. Kombarov, Berchamov (75. I. Ševčenko), Bourceanu, M. Alexandrov – Maksimov (49. Gorbatěnko), Rasic, Doumbia.
Náhradníci: Levašov – Jeršov, Chaguš, Adžojev, Stěklov, Vergara, Gorbatěnko, A. Denisov, Buranov, Vlasov, Ivan Ivanov, I. Ševčenko.

FK Spartak Moskva: Pesjakov – Tigijev (59. Zobnin), Bocchetti, Maurício, Džikija – Samedov (57. D. Kombarov), Glušakov, Fernando, I. Popov, Promes – L. Adriano.
Náhradníci: Selichov – Ananidze, Kutěpov, D. Kombarov, Tasci, Melgarejo, Zobnin, Leontěv, Ješčenko.