Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Tottenham Hotspur

1:6

konec (0:2)

18.05.2017, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • 34. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 4.1 3.8 1.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Harry KANE - 1:6

90+2

Tottenham právě vstřelil branku!
HARRY KANE přidal ke svým třem brankám ještě jednu trefu. Znovu zamířil na bližší tyčku a opět byl jeho pokus úspěšný. Kasper Schmeichel se po míči zase jen marně natahoval. Asistence: Ben Davies.

90

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sissoko, přichází Georges-Kévin N'Koudou.

89

89. Harry KANE - 1:5

89

Tottenham právě vstřelil branku!
HARRY KANE zkompletoval hattrick. A ovace si užíval plnými doušky. Tuhle jeho prudkou střelu nemohl Kasper Schmeichel polapit, protože na ní úplně dobře neviděl, a reagoval vlastně na poslední chvíli. Tohle je pro Lišky hodně krutý výsledek. Asistence: Filip Lesniak.

86

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Dembélé, přichází Filip Lesniak.

86

86. ofsajd Alliho

86

Tahle branka nebyla uznána. Sissoko přihrál do běhu na svého spoluhráče Alliho, z blízkosti zamířil snadno za Kaspera Schmeichela, nicméně praporek asistenta rozhodčího vyletěl nahoru jasně a zřetelně a hlavně správně.

85

85. střela Janssena

85

Vincent Janssen jako střídající hráč chtěl zasadit soupeři pověstného búra. Narovnal balón na pravačku a mířil pod břevno. Nakonec jeho rána prosvištěla těsně nad.

84

84. střelecký pokus Kana

84

Christian Fuchs nestíhal, a tak Harry Kane vypálil kolem něho a tlačil střelu ke vzdálenější tyčce. Nicméně mířil kousek vedle. Kasper Schmeichel se po střele zbytečně natahoval. A provede za chvilku odkop od brány,

80

Danny Simpson (LEC) je celkově čtvrtým potrestaným hráčem žlutou kartou. Jeho faul byl oceněný osobním trestem za zastavení slibně se rozvíjející akce.

79

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Ahmed Musa.

78

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Heung-min, přichází Vincent Janssen.

75

Demarai Gray (LEC) si počínal hodně ostře se svým šlapákem. A rozhodčí Olive vytáhl ze své kapsičky další žlutou kartu.

71

71. Son HEUNG-MIN - 1:4

71

Tottenham právě vstřelil branku!
SON HEUNG-MIN patří k vůbec nejlepším mužům na hřišti, ne-li k tomu vůbec nejlepšímu. Suma sumárum – dva plus jedna řečeno kanadským bodováním. Po ponechané výhodě si narovnal míč na pravačku, udělal kličku za vápnem a zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. A Harry Kane? Ten má to po této přihrávce rovněž dva plus jedna. Asistence: Harry Kane.

66

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Yohan Benalouane, přichází Demarai Gray.

65

Marc Albrighton (LEC) je prvním potrestaným hráčem žlutou kartou také na domácí straně. Dele Alli byl jím sestřelen opravdu hodně nevybíravě.

65

Moussa Sissoko (TOT) přidržel svého protivníka za dres, Ben Chilwell nemohl hrát, a sudí Oliver za tento přestupek vytáhl první žlutou kartu utkání.

64

64. Harry KANE - 1:3

64

Tottenham právě vstřelil branku!
HARRY KANE a jeho druhá branka v utkání. Centr z pravé strany doplachtil na zadní tyčku, odkud se míč dostal naopak ke druhé tyčce, a tam tottenhamský ostrostřelec bez problémů zamířil do poloprázdné brány.

59

59. Ben CHILWELL - 1:2

59

Leicester právě vstřelil branku!
Hugo Lloris si nyní nepočínal úplně nejlépe. Vyběhl hodně z branky, aby mohl zastavit svého soupeře. Jenže než se stačil mezi třemi tyčemi zformovat, stačil si BEL CHIWELL počínat tak zkušeně, že snadno zamířil do sítě.

56

56. nůžky Sona

56

Son Heung-min je i ve druhé půli prostě neudržitelný. Na hranici ofsajdu si naběhl na jemný oblouček Kana a nůžkami se snažil zakončit ke vzdálenější tyčce. Tentokráte ale jeho pokus mířil pouze mimo.

46

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Šindži Okazaki, přichází Islam Slimani.

36

36. Son HEUNG-MIN - 0:2

36

Tottenham právě vstřelil branku!
Jak může být fotbal jednoduchý. Spurs kroužili kolem pokutového území jako supi na svou kořist, Victor Wanyama předal míč Delemu Allimu, ten jemným obloučkem našel korejského rodáka jménem SON HEUNG-MIN, jenž svou střelu z voleje usměrnil přesně na bližší tyčku. Asistence: Dele Alli.

25

25. Harry KANE - 0:1

25

Tottenham právě vstřelil branku!
HARRY KANE se stává prvním střelcem tohoto utkání. Son Heung-min balancoval na hranici ofsajdu, který marně signalizovali domácí hráči. Ke Korejcovi propadl dlouhý pas, následně vrátil míč dozadu nabíhajícímu si spoluhráči, jenž snadno zamířil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Son Heung-min.

17

17. střela Sissoka

17

A další dobrá možnost Spurs! Harry Kane nerozehrál přímý volný kop zcela ideálně, jeho střela se však odrazila k Moussovi Sissokovi, jehož táhlý pokus skončil nakonec jen těsně nad bránou.

15

15. šance Sona

15

Kouč Pochettino teď soptil! Protože Son Heung-min se dostal snad ke své už třetí střele v tomto utkání a zase jí hodně pokazil. Před Kasperem Schmeichelem se ocitl ve vyložené pozici, nicméně mířil jen nad bránu.

14

14. tečovaná rána Amarteyho

14

... nebyla to úplně příjemná situace pro Huga Llorise! Poté, co centr do šestnáctky nebyl nikterak úspěšný, se k zakončení propracoval Daniel Amartey. A jeho rána tečovaná Ericem Dierem nadělala hostujícímu gólmanovi potíže.

9

9. střela Vardyho

9

Poprvé to před hostujícím brankářem Hugem Llorisem hořelo! Jamie Vardy přebral přihrávku od Riyada Mahreze a ihned vypálil. Nicméně mířil jen do míst, kde byl připravený tottenhamský muž v rukavicích.

Leicester City – Tottenham Hotspur

1:6

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 59. Chilwell – 25. Kane (Son Heung-min), 36. Son Heung-min (Alli), 64. Kane, 71. Son Heung-min (Kane), 89. Kane (Lesniak), 90+2. Kane (Davies)

Karty:   65. Albrighton (LEC), 75. Gray (LEC), 80. Simpson (LEC) – 65. Moussa Sissoko (TOT)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 5:12. Střely mimo: 3:11. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:8.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Benalouane (66. Gray), Fuchs, Chilwell – Mahrez, Ndidi, Amartey, Albrighton – Okazaki (46. Slimani), Vardy (79. A. Musa).
Náhradníci: Zieler – Kapustka, Gray, Wasilewski, Slimani, A. Musa, Moore.

Tottenham Hotspur: Lloris – Alderweireld, Vertonghen, Dier – Moussa Sissoko (90. N'Koudou), Dembélé (86. Lesniak), Wanyama, Davies – Alli, Son Heung-min (78. V. Janssen) – Kane.
Náhradníci: Vorm – Eriksen, Wimmer, V. Janssen, N'Koudou, Shashoua, Lesniak.

Rozhodčí: M. Oliver