Menu

Házená

Chance Extraliga mužů

HC ROBE Zubří – HK FCC Město Lovosice

34:20

konec (12:9) Stav série: 1:0

13.05.2017, 18:00 • O 3.–4. místo • Martin Petřek

Tipsport: 1.35 9.0 4.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

Divácky vděčná je vždy v házené "nahazovačka" čili přihrávka do prostoru, kterou střelec zpracuje. A právě z této krásné situace přidává poslední branku v dnešním utkání zuberský Douda! (34:20)

59

Jakub Zahradníček se hnal v poslední minutě dnešního utkání sám přes celé hřiště do trháku a překonal lovosického brankáře. (33:20)

59

Štěpán Zeman se z devítky dokázal proháčkovat až na brankoviště, kde už neměl žádný problém se zakončením. (32:20)

57

Jiři Motl opět předvádí své hráčské přednosti! Motl nad ničím nepřemýšlel a z levé strany svou přesnou střeleckou rukou napřáhl, jeho střela se zastavila až za brankovou čárou domácího strážce brány. (29:20)

56

Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Jiří Motl). (29:19)

55

Zuberský kanonýr Jakub Douda vytáhl ze svého repertoáru nádhernou střelu, která prosvištěla lovosickému brankáři kolem ruky! Rozpálená zuberská sportovní hala je v euforii! (29:18)

53

Domácí poslali do trháku Jakuba Zahradníčka, který po náskoku z šestky využil svou nabízenou šanci tak, jak nejlépe mohl, tedy vstřeleným gólem. (28:17)

51

Štěpán Zeman se dostal v útoku domácích do krásné střelecké pozice a po výskoku na devíti metrech se prosadil prudkou ránou k tyči, která šla po ruce. (26:16)

50

Domácím se podařilo dostat do rychlého přečíslení, které ve finále zakončil brankou Holiš. (25:16)

49

Lovosice si ve své obraně pomohly nedovoleným zákrokem. Zubří tak mělo k dispozici sedmimetrový hod, který s přehledem proměnil Petr Šlachta! (24:16)

48

Křídlení hráč Sýkora vytáhl střelu na zadní tyč a útočná mise je tak splněna! (23:16)

47

Domácí útok zpozoroval volného Zahradníčka na křídle, který po obdržené nahrávce svůj let nad brankovištěm zakončil nádherně přetaženou ránou na kratší tyč. (23:15)

46

Zuberští házenkáři poslali do trháku Matěje Šustáčka, který nekompromisně po náskoku z šestky zakončil k dolní tyči. (22:15)

45

Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Roman Jelínek). (21:15)

44

Výborný zákrok domácího brankáře a ještě lepší přechod do rychlého útoku! Přesně díky těmto dvěma bodům si domácí celek připíše další brankou, o kterou se postaral Holiš. (21:14)

43

Šlachtova střelecká tsunami nabírá na své ničivé síle! Petr Šlachta dobře spracoval na pivotu balón a střelou z pádu zařídil domácím další branku! (20:14)

42

Tak toto je Šlachtův zápas! Za bránění v brankovišti měli domácí k dispozici sedmimetrový hod, který byl bezpečně proměněn z rukou ostrostřelce šlachty! (19:14)

41

Lovosice po rychlé kombinační akci snižují po přesné střele Havla. (18:14)

37

Zuberský hráč byl při střele faulován a byla z toho jednoznačná sedmička! V tomto případě nebylo co řešit! K exekuci zmíněné sedmičky se postavil dnes střelecky potentní Petr Šlachta, který se prosazuje střelou pod břevno. (17:13)

36

Na křídle využil volného prostoru Sýkora a zamířil přesně na delší tyč. (16:13)

35

Lovosická obrana nedokázala na křídle uhlídat Holiše , který zakončil svůj střelecký pokus z křídla krásnou brankou na delší tyč. (16:12)

34

Lovosický útok adresoval míč do rukou Motla, který po náskoku z křídla zakončil svůj střelecký pokus přesnou trefou. (15:12)

33

Lukáš Václav vyslal z devítky nechytatelnou jedovku k zadní tyči. (15:11)

32

K míči se v lovosickém útoku dostal Bičiště a ze své parkety spojky snížil z pohledu Lovosic na rozdíl třech branek. (13:10)

31

Lukáš Václav napřáhl z velké dálky a lovosický brankář se bohužel jen ohlédl za míčem. (13:9)

30

V poslední minutě prvního poločasu prolétl z křídla šikmo ke středu brankoviště lovosický Sýkora, který se rozhodl pro zakončení na delší tyč. (12:9)

28

Lukáš Václav si po verdiktu rozhodčích vykoledoval dvouminutový trest. Lovosičtí házenkáří tak nyní budou mít skvělou možnost snížit svou nepříjemnou čtyřbrankovou ztrátu. (12:8)

26

Hosté chytli výborný útočný rytmus, který ve finále zakončili brankou z levé strany. (12:8)

24

Matěj Šustáček se hnal přes celé hřiště do trháku a překonal lovosického stážce brány! Zubřané tak odskakují na rozdíl pěti branek! (12:7)

23

Petr Šlachta se dostal za záda bránících hráčů Lovosic a přiklonil se ke střelbě k tyči. (11:7)

21

Valaši své početní výhody okamžitě využívají a prosazují se hrou přes křídla! Zuberský útok vybídl ke skórování Zahradníčka na křídle, který svůj let nad brankovištěm završil krásnou trefou na delší tyč. (10:7)

20

Pavel Chroustovský se na dvě minuty do hry nepodívá. Nyní se provinil nedovoleným zákrokem a Zubří tak bude hrát přesilovku. (9:7)

19

Adam Reček nyní získal dostatek střeleckého sebevědomí a vyslal ze své parkety spojky prudkou ránu, která nalezla umístění mezi lovosickým brankářem a jeho sítí. (9:7)

17

Lovosičtí dotáhli akci na Jelínka, který po úspěšné střele snižuje z pohledu Lovosic na nejtěsnější rozdíl jediné branky! (8:7)

16

Zubřané nedokázali dotáhnout svou rozjetou akci do úspěšného zakončení a lovosický Sýkora okamžitě tuto chybu trestá brankou z trháku. (8:6)

15

Jiří Motl přidává pátou branku hostujícího celku. Sedmimetrový hod mu nepřidělal žádné vrásky na tváři. Chladnokrevně jej totiž proměnil! (8:5)

14

Útok Lovosic zastavil za cenu faulu Václav, půjde si zchladit hlavu na trestnou lavici. (8:4)

13

Hosté ponechali míč na levé straně a nabídli skórování Sýkorovi, který se v letu z křídla nakonec dostal do úspěšného zakončení. (8:4)

12

Gól ze sedmimetrového hodu vstřelil tým HC ROBE Zubří (Petr Šlachta).
(8:3)

11

Lovosická akce byla krásně dorhraná na ikonu lovosické házené Jiřího Motla, který z náskoku bezpečně překonal zuberského brankáře. (7:3)

10

Za zákrok za hranicí pravidel si dvouminutový trest vykoledoval šéf zuberské defenzivy Tomáš Říha. (7:2)

9

Matěj Šustáček se po nacvičené kombinaci prosazuje a je z toho vedení 7:2 pro domácí celek! (7:2)

8

Šlachta se po pohotové přihrávce dobře zorientoval na brankovišti a prosadil se střelou z pádu. (6:2)

7

Jednoduchá spolupráce s pivotem přinesla Zubří pátou branku, kterou si na svůj střelecký účet připíše aktivní Petr Šlachta. (5:2)

6

Lovosický ostrostřelec David Bičiště se opět pověsil na devíti metrech do vzduchu a prezentoval se fantastickou ránou po ruce. (4:2)

5

Zubřané zakončili svůj útok sedmimetrovým hodem! K exekuci zmiňované sedmičky se postavil reprezentant Petr Šlachta, který si vychutnal lovosického brankáře. (4:1)

4

Rázná střela Davida Bičištěho po výskoku na devíti metrech rozvlnila síť za zády zuberského brankáře. (3:1)

3

Gól vstřelil tým HC ROBE Zubří (Lukáš Holiš). (3:0)

2

Gól vstřelil tým HC ROBE Zubří (Petr Šlachta). (2:0)

1

Gól vstřelil tým HC ROBE Zubří (Lukáš Holiš). (1:0)

HC ROBE Zubří – HK FCC Město Lovosice

34:20

konec (12:9) Stav série: 1:0

Zpět na online

HC ROBE Zubří: Malina, Orság, Krupa – Douda, Šlachta, Přikryl, Číž, Nesvadba, Holiš, Tejzr, Šustáček, Říha, Hrstka, Václav, Zahradníček, Janíček, Reček, Dořičák, Š. Zeman, Fitilev.

HK FCC Město Lovosice: Hrdlička, Gebur, Koňařík, Adamík – Freiberg, Franc, Landa, Havel, Sýkora, J. Motl, Motejl, Havlovec, Jelínek, Bičiště, Chroustovský, Barth, Konárik, Semerád, Miko, Malý.

Rozhodčí: Jiří Opava, Pavel Válek