Menu

Fotbal

Ruský pohár

FK Ural – FK Lokomotiv Moskva

0:2

konec (0:0)

02.05.2017, 17:45 • Olympijský stadion Soči • Finále • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (19:50:09)
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:15.
Je konec! Lokomotiv Moskva porazil Ural 2:0 a stává se vítězem ruského poháru! Vše podstatné se odehrálo až po přestávce! Lokomotiv se dral do útoku a vypracoval si šance, ale obrana Uralu dlouho odolávala! Až v 77. minutě otevřel skóre Igor Denisov! Ural mohl vyrovnat, ale Iljin trefil tyč a ve druhé šanci těsně minul branku! Lokomotiv poté v nastaveném čase přidal druhou branku zásluhou Alexeje Mirančuka! V samotném závěru se ještě strhla bitka, po které rozhodčí vyloučil hned čtyři hráče!

90+7

Konec zápasu.

90+6

Červenou kartu dostává Fidler (FK Ural).
Červenou kartu dostává Farfan (FK Lokomotiv Moskva).
Červenou kartu dostává Ari (FK Lokomotiv Moskva).
Červenou kartu dostává Manučarjan (FK Ural).

90+3

Neskutečné! Fotbalistům Uralu ujely nervy a hráči v oranžovém se pustili do fotbalistů Lokomotivu! Na hřišti se rozjela bitka, kterou musel krotit až hlavní rozhodčí! Toto jsem na vrcholové úrovni ještě neviděl!

90+2

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Dimitrov, přichází Gluškov.

90+1

90+1. Alexej MIRANČUK - 0:2

90+1

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Lokomotiv Moskva vyhraje ruský pohár! Fernandes udržel míč na pravé straně, našel ALEXEJE MIRANČUKA, který v pokutovém území obešel obránce a střelou do horního rohu překonal bezmocného brankáře!

90

Fernandes vypálil z ostrého úhlu. Jeho dělovku tečoval na hranici pokutového území jeden z obránců a Lokomotiv získal rohový kop.

89

Dimitrov napadal soupeře u postranní čáry, ale hostující fotbalista před ním udržel míč u nohy. Lokomotiv drží balón daleko od své svatyně.

88

Vladimir Iljin má dnes prostě smůlu! Nyní si v pokutovém území naskočil na centr z pravé strany a hlavou jen těsně minul zadní tyč!

87

Farfan se ihned zapojil do akce Lokomotivu a byl faulován. Hosté ale využili výhodu a nadále kombinují s míčem na kopačkách.

86

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Maicon, přichází Farfan.

85

Lokomotiv se zmocnil míče v blízkosti vlastní šestnáctky a moskevský celek nasbírá další důležité vteřinky. Ural to v závěru bude mít hodně těžké.

84

Mohlo být rozhodnuto! Maicon obdržel přihrávku do volného prostoru na pravé strany, nicméně jeho pokus z pravého křídla gólman Uralu vyrazil!

83

Na druhé straně napadal Ari poněkud statické obránce Uralu. Útočník Lokomotivu dostal soupeře pod tlak, ale Ural už opět spěchá do útoku.

82

Ural zahrával rohový kop. Dimitrov poslal krásný centr na zadní tyč, ale nepovedenou ránu z voleje zablokoval tělem obětavý Ari.

81

Mohlo být vyrovnáno! Vladimir Iljin se v pokutovém území dostal k ráně z ostrého úhlu a prudkou střelou orazítkoval přední tyč!

80

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Jemeljanov, přichází Manučarjan.

79

Fanoušci Lokomotivu už na tribunách rozjeli oslavy! Trávník zahalil kouř z odpálených dýmovnic. Moskevský celek už je opravdu blízko.

77

77. Igor DENISOV - 0:1

77

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Lokomotiv se přiblížil zisku ruského poháru! Moskevský celek se dostává do vedení! Obrana Uralu sice zablokovala dva střelecké pokusy, ale k odraženému míči se za hranicí pokutového území dostal IGOR DENISOV a krásnou střelou poslal Lokomotiv do vedení!

76

Fernandes se v pokutovém území dostal k odraženému míči a vyslal dělovku na přední tyč! Brankář Uralu vyrazil míč mimo tři tyče!

75

Ari udržel míč u rohového praporku a vybojoval alespoň rohový kop. Lokomotiv může soupeřovu branku ohrozit alespoň ze standardní situace.

74

Ani Lokomotiv se už tolik netlačí do pokutového území. Moskevský celek kombinuje s míčem především na vlastní polovině a spíše vyčkává.

73

Bicfalvi udržel míč na polovině Lokomotivu. Také ve druhém poločase sledujeme opravdu bojovné utkání. Ani jeden celek už nechce udělat chybu.

72

Ari si dělal zálusk na vysokou přihrávku do pokutového území. Útočníka Lokomotivu však dobře pohlídal obránce Pejčinović.

71

Fernandes se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku a může být rád, že neviděl žlutou kartu.

70

Hra je přerušena! Záložník Lokomotivu schytal v předchozím souboji na polovině hrací plochy ránu do kotníku a musí být ošetřen.

69

Žlutou kartu dostává Iljin (FK Ural).

68

Další přímý kop Lokomotivu zahrával Maicon. Moskevský záložník poslal prudkou skákavou střelu a Zaboločnij musel míč vytěsnit na roh!

67

Na tribunách jde v posledních minutách slyšel jen fanoušky Lokomotivu. Příznivci moskevského celku ženou svůj celek za vstřelením rozhodující branky.

66

Lokomotiv zahrával přímý kop. Jeho exekuce se ujal Fernandes, kterému se zakončení vůbec nepovedlo a míč skončil vysoko nad brankou.

65

Dimitrov potáhl míč vpřed po levé straně hřiště, navedl si jej na střelu, jenže přes dobře postaveného stopera se mu nepodařilo vypálit.

64

Odpískání pokutového kopu se dožadovali také fotbalisté Uralu. Hlavní arbitr měl celou situaci přímo před sebou a nechal pokračovat ve hře.

63

Fotbalisté Uralu se po delší době dostali s míčem na kopačkách na polovinu soupeře. Hráči v oranžovém zatím nespěchají.

62

Ari byl stažen za dres v pokutovém území. Fotbalisté Lokomotivu se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí faul neodpískal.

61

Ignatěv podpořil ofenzívu Lokomotivu náběhem po pravé straně hřiště. Krajní zadák Lokomotivu však daleko neprošel, zastavil jej Dimitrov.

60

Ari vlétl s míčem do pokutového území, zasekávačkou se zbavil obránce, ale centrem na zadní tyč nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.

59

Ari si na zadní tyči naskočil na povedený centr z pravé strany, nicméně v tísni nestačil seřídit svá mířidla a hlavičkoval mimo tři tyče.

58

Centr z přímého kopu směřoval na malé vápno, kam z branky vystartoval brankář Guilherme, jež schoval padající balón do rukavic.

57

Také Ural si vyzkouší rozehrávku přímého kopu. Denisov se provinil faulem v blízkosti pokutového území. Do vápna už míří hlavičkáři v oranžovém.

56

Ari si ve vápně brousil zuby na Mirančukovu přihrávku na zadní tyč, ale střílená pobídka záložníka Lokomotivu byla moc prudká.

55

A dočkali jsme se také první velké šance dnešního utkání! Mirančuk napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho dělovku musel Zabolotnij vyrazit!

54

Na stadionu panuje po přestávce parádní atmosféra. Oba fanouškovské tábory se přetahují o to, kdo dnes ovládne tribuny.

53

Maicon se vřítil do pokutového území, jenže na levé straně neustál souboj tělo na tělo s Novikovem a obránce Uralu uklidil míč do bezpečí.

52

Maicon se natlačil před svého strážce a vyslal svižnou ránu ze střední vzdálenosti. Rána hostujícího záložníka byla sice prudká, ale scházela jí přesnost.

51

Následní standardní situace se však Lokomotivu vůbec nepovedla. Nikdo z hráčů moskevského klubu se neprodral k hlavičce.

50

Fernandes si posunul míč podél levé postranní čáry, ale obránce Novikov proti němu bleskově vystoupil a nedovoleně jej poslal za čáru.

49

Lungu trefil ostrým skluzem unikajícího Fernandese a za svůj zákrok vidí žlutou kartu!

48

Lungu se na levé straně krásnou kličkou zbavil obránce a dostal se k odcentrování. Jeho pobídka do šestnáctky ale skončila u brankáře Guilhermeho.

47

Tarasov se při návratu na vlastní polovinu provinil proti pravidlům a může být rád, že neviděl žlutou kartu. Ural bude rozehrávat.

46

Lokomotiv obstaral výkop do druhého poločasu dnešního klání. Moskevský celek se ihned vydal do útoku, ale Denisov byl tvrdě faulován.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme se branky nedočkali! O něco aktivnější byli fotbalisté Lokomotivu, ale Ural zatím skvěle brání a nepouští soupeře do šancí! Ural se do útoku příliš nepouštěl, a proto se do kabin odchází za stavu 0:0.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Brankář Zabolotnij raději vyrazil ven z branky a došel si pro nepřesnou přihrávku za obranu Uralu. Zdá se, že v první půli se gólu nedočkáme.

44

Mirančuk si zpracoval přihrávku zády k brance a z otočky se snažil uvolnit aktivního Ariho. Druhý jmenovaný se naneštěstí pro Lokomotiv rozběhl špatným směrem.

43

Fernandes se rychlou kličkou zbavil Danceva, ale poté poslal nepřesnou přihrávku na hranici pokutového území. Ural si může oddechnout.

42

Pavlučenko dohnal prudkou přihrávku na levou stranu, ale před napadajícím Ignatěvem vybojoval jen autové vhazování. Fotbalisté Uralu si alespoň mohou oddechnout.

41

Na centr od rohového praporku si na přední tyči naskočil obránce Kvirkvelia, jenže míč netrefil podle svých představ a poslal jej mimo tři tyče.

40

Ari si nabíhal do pokutového území, kam směřoval vysoký centr z levé strany. Balazić však nenechal nic náhodě a raději poslal míč na roh.

39

Lokomotiv se znovu usadil na polovině Uralu a v posledních minutách soupeři takřka nepůjčuje míč. Fotbaliste Uralu zatím vyčkávají.

38

Fernandes se z levé strany prosmýkl do pokutového území a levačkou vymyslel oblouček na malé vápno. Defenzíva Uralu však zůstává pevná.

37

Fernandes je v prvním poločase hodně vidět. Tentokrát si domácí záložník řekl o přihrávku na levou stranu, ale neudržel balón na hřišti.

36

Mirančuk vymyslel prudkou přihrávku za obranu Uralu, kam spěchal Fernandes, jenže kolmice za obranu byla příliš prudká.

35

Ari číhal mezi stopery Uralu na odražený míč. Tabidze měl sice s odehráním míče do bezpečí velké problémy, ale nakonec to zvládl akrobaticky.

34

Fotbalisté Uralu se vydali napadat rozehrávku Lokomotivu. Do akce musel i brankáře Guilherme, který raději nakopl míč na polovinu soupeře.

33

Po delší době jsme se dočkali zakončení! Mirančuk napřáhl zpoza pokutového území, jenže levačkou poslal míč vysoko nad břevno.

32

Fernandes vyzval na levé straně k sprinterskému souboji obránce Novikova. Zadák Uralu soupeřův úmysl přečetl a nepustil jej do šance.

31

Ignatěv motal hlavy obráncům na pravé straně hrací plochy. Obránce Lokomotivu ale prováhal pravou chvíli k odcentrovaní a raději přenesl míč na druhou stranu.

30

Je za námi půlhodina hry a zatím sledujeme hodně bojovné utkání. Na hřišti je k vidění velké množství soubojů a oba celky se koncentrují na defenzívu.

29

Znovu se nehraje! Tentokrát vidíme zranění na straně Uralu. Bicfalvi byl faulován v hlavičkovém souboji a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.

28

Také moskevský celek se nyní rozhodl uklidnit hru. Zadáci Lokomotivu kombinují s míčem na vlastní polovině. Nikdo v oranžovém je neatakuje.

27

Až Novikov osvobodil fotbalisty Uralu z rostoucího tlaku. Krajní zadák Uralu však odkopl míč na polovinu soupeře a Lokomotiv může znovu zaútočit.

26

Lokomotiv v posledních minutách převzal dirigentskou taktovku. Moskevský celek se tlačí do útoku a hledá skulinku, kudy by se dostal do šestnáctky.

25

Pavlučenko se rozběhl do pokutového území, kam mířil nadýchaný oblouček, ale obrana Lokomotivu k němu soupeřova útočníka nepustila.

24

Ari si chtěl převzít přihrávku na hranici pokutového území, jenže při své otočce povalil Tabidzeho a dopustil se zbytečného faulu.

23

Ignatěv podpořil ofenzívu Lokomotivu náběhem po pravé straně. Krajní zadák moskevského celku se dostal k postranní čáře a nechal se vytlačit do zámezí.

22

Ari už je zpátky na nohou a ihned se vydal napadat rozehrávku obránců Uralu. Zadáci Jekatěrinburgu si však s rozehrávkou věděli rady.

21

Hra je znovu přerušena. V pokutovém území tentokrát zůstává ležet útočník Lokomotivu Ari, který schytal úder v souboji s Pejčinovićem.

20

Ari se zmocnil míče na levé straně hřiště a vnějším nártem našel rozběhnutého Mirančuka. Druhý jmenovaný si nepotykal s prvním dotykem a o balón přišel.

19

A znovu byl v hlavní roli Fernandes! Hostující záložník si nyní navedl míč na levačku, ale přízemní střelou poslal balón tři metry od branky.

18

Fernandes si všiml vysokého postavení brankáře Uralu a zkusil štěstí ránou z velké vzdálenosti. Zabolotnij se však stačil vrátit do branky.

17

Hra je přerušena. Hostující záložník Tarasov utrpěl v jednom ze souboj zranění a musí být ošetřen za postranní čárou.

16

Ari si v šestnáctce brousil zuby na prudký centr na malé vápno, jenže před hladovým útočníkem Lokotivu zakročil na poslední chvíli Tabidze.

15

Lokomotiv měl k dispozici další rohový kop. Centrovaný míč nyní přilétl na malé vápno, ale Maicon se přes dobře postavené obránce neprosadil.

14

Mirančuk měl spoustu prostoru na pravé straně, jenže namísto centru zvolil přihrávku na Tarasov a nadějnou akci Lokomotivu zpomalil.

13

Lungu hledal diagonální přihrávkou rozběhnutého Dimitrova, před kterým stačil vystoupit Denisov, jež odhlavičkoval míč do autu.

12

Jemeljanov chtěl urychlit akci Uralu po levé straně průnikovou přihrávkou na Lungua. Druhý jmenovaný ale v souboji s Ignatěvem postrádal rychlost.

11

První roh zahrával také moskevský celek. K hlavičce se v pokutovém území prodral Ari, ale mířil jen do rukavic připraveného brankáře.

10

Ural zahrával první rohový kop dnešního duelu. Centrovaný míč přilétl na přední tyč, kde číhal jen připravený stoper Pejčinović.

9

Denisov přečetl nepřesnou rozehrávku Uralu středem hracího pole. Hostující záložník hlavou poslal balón na Maicona a Lokomotiv může zaútočit.

8

Fernandes to přehnal s agresivitou na polovině hrací plochy. Hostující středopolař zatáhl soupeře za dres a stáhl jej na trávník.

7

Maicon prošel po levém křídle až do blízkosti pokutového území a odcentroval na zadní tyč. Naneštěstí pro Lokomotiv nenašel nikoho v zeleném dresu.

6

Tarasov se na hranici pokutového území pokusil vybídnout k náběhu Ariho, jenže jeho prudkou pobídku do šestnáctky zastavil Tabidze.

5

Dancev se na levém kraji obrany dostal do zbytečných problémů. Krajní obránce Uralu váhal s rozehrávkou a nakonec musel zakopnout míč do autu.

4

Do hry se zapojil také brankář Zabolotnij. Gólman Uralu si došel na hranici pokutového území pro krátkou přihrávku a přenesl hru na levé křídlo.

3

Maicon se na levé straně pokusil zbavit obránce obratnou kličkou, jenže míč mu při manévru uskočil do zámezí. Vhazovat bude Ural.

2

Do prvního útoku se vydal také Lokomotiv. Mirančuk se dral do pokutového území z pravé strany, nicméně Pavlučenko se dobře vrátil a získal míč pro Ural.

1

Fotbalisté Uralu obstarali výkop do dnešního utkání. Hráči v oranžových dresech se ihned vydali do útoku, ale Jemeljanov si nezpracoval vysokou přihrávku.

1

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním výkopem zazní ruská hymna!
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Ural bude hrát v oranžovém, zatímco Lokomotiv přijel do Soči v zelených dresech.
Cesta Uralu do finále

Také Ural zahájil svou pouť pohárem výhrou 3:0. Jeho dobrou formu v úvodu sezóny schytal Čeljabinsk. Ve druhém kole prošel Ural přes Perm až po penaltovém rozstřelu! Ve čtvrtfinále sice prohrával už 3:0 s Krasnodarem, ale Uralu se povedlo vyrovnat a znovu postoupil na penalty! V semifinále číhala na Ural trápící se Kazaň, která sice bojovala, ale Ural postoupil po výsledku 2:1!
Cesta Lokomotivu do finále

Lokomotiv Moskva prošel prvním kolem pohárů bez problémů. V úvodním duelu totiž vyzrál 3:0 nad Chimki Moskva. Ve druhém kole vyřadil výsledkem 3:1 trápící se Samaru. Čtvrtfinálový duel přisoudil Lokomotivu do cesty Tosno, s kterým si moskevský klub poradil výsledkem 1:0. Naprosto stejným výsledkem navíc vyhrál Lokomotiv i semifinále nad Ufou a do finále prošel bez jediné obdržené branky!
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z finále ruského poháru mezi Uralem a Lokomotivem Moskva. Duel startuje v 17.45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

FK Ural – FK Lokomotiv Moskva

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 77. I. Denisov, 90+1. A. Mirančuk

Karty:   49. Lungu (URA), 69. Iljin (URA)   90+6. Fidler (URA), 90+6. Manučarjan (URA) – 90+6. Farfan (LMO), 90+6. Ari (LMO)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:15.

FK Ural: Zabolotnij – Novikov, Tabidze, Balazič, Dancev – Dimitrov (90+2. Gluškov), Bicfalvi, Jemeljanov (80. Manučarjan) – Iljin, Pavlučenko (46. Fidler), Lungu
Náhradníci: Arapov, Šubin – Bougouhi, Manučarjan, Novikov, Pavlenko, Stavpec, Jusupov.

FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, Kvirkvelia, Pejčinović, Denisov – Mirančuk, Tarasov, Denisov, Fernandes, Maicon (86. Farfan) – Ari
Náhradníci: Barinov, Farfan, Kasajev, Kočenkov, Kolomejcev, Margasov, Mirančuk, Michalik, N´Dinga, Rotenberg, Skuletić, Janbajev

Rozhodčí: Valerevič – Nikolajevič, Alexevič