Menu

Fotbal

ME U17 - ženy

Norsko – Nizozemsko

1:3

konec (1:3)

02.05.2017, 11:00 • Městský stadion Střelnice, Domažlice • Skupina B • Adam Lacek (@laci_17)

75

Norský tlak se s blížícím se závěrem výrazně stupňuje! Před malou chvílí střídající Elin Sørumová se nyní během krátké chvíle dostala ke dvěma střelám, ani jednou však netrefila branku.

66

A hned je tu další střídání na norské straně. Elin Sørumová nahrazuje Ylinn Tennebøovou.

65

Střídají také Norky, dohráno má pro dnešek Silje Bjørneboeová, kterou nahrazuje Naomi Griffinová.

62

Máme tu první střídání v dnešním zápase, konkrétně u Nizozemska. Hřiště opouští střelkyně třetí branky Williënne ter Beeková, místo níž přichází Kelsey Geraedtsová.

57

Další velká šance Norek, ve které se opět objevila nejaktivnější norská hráčka Olaug Tvedtenová! Její střelu však srazila nizozemská obrana mimo branku!

46

Velký tlak Norska nekončí gólem! Nejdříve pálila Olaug Tvedtenová, jejíž první rána byla zablokována a s druhou si famózním zákrokem poradila van Domselaarová, z následné dorážky pak minula branku Elisabeth Terlandová!

37

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Nizozemky v blížícím se závěru prvního poločasu přidávají už třetí branku! WILLIËNNE TER BEEKOVÁ si v pokutovém území našla ideální prostor a po přihrávce od van de Westeringhové zvyšuje na 3:1 pro Nizozemsko!

23

Norsko právě vstřelilo branku!
To byl gól! OLAUG TVEDTENOVÁ rozehrávala přímý kop z nějakých 40 metrů od branky a k překvapení všech dokázala překonat van Domselaarovou, která nezvolila ideální postavení!

23

Rakouská rozhodčí Baierová poprvé sahá do kapsičky a ukazuje žlutou kartu norské hráčce Olaug Tvedtenové.

21

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Překvapení nám pokračuje! Romée Leuchterová vymyslela další gólovou akci, kterou nyní připravila pro KERSTIN CASPARIJOVOU. Ta nadvakrát prostřelila Sneveovou a posílá Nizozemky do dvoubrankového vedení!

17

Velká šance Norek, při které se blýskla nizozemská brankářka Daphne van Domselaarová! Ta nejdříve zlikvidovala střelu Elisabeth Terlandové a následně i dorážku Jenny Olsenové!

13

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
A z rohového kopu Nizozemky otevírají skóre! Romée Leuchterová načechrala míč do šestnáctky, kde si jej nejlépe našla LYNN WILMSOVÁ, která posílá Nizozemky do vedení!

Norsko – Nizozemsko

1:3

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 23. Tvedtenová – 13. Wilmsová, 21. Casparijová, 37. ter Beeková

Karty:   23. Tvedtenová (NOR)

Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:3.

Norsko: Sneveová – Bjørneboeová (65. Griffinová), Aarskogová, Sundeová, Birkeliová – Tennebøová (66. Sørumová), Nygårdová (C), Bjeldeová, Terlandová – Tvedtenová – Olsenová
Náhradníci: Rageová – Eide Arnesenová, Sørumová, Hauglandová, Bølvikenová, Holmenová, Griffinová

Nizozemsko: van Domselaarová – Wilmsová, Ursemová, Doornová, Levelsová – van de Westeringhová, Olislagersová (C), Baijingsová – Leuchterová, Casparijová, ter Beeková (62. Geraedtsová)
Náhradníci: van Seijstová – Geraedtsová, Carleerová, Hendriksová, van Veldhovenová, Knolová, Dessingová

Rozhodčí: Baierová (AUT) – Bombeková (SVK), Cebanová (MDA)